Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarPhotoshop (Moderatörler: Dr.Weaver, ELv!S, fatih, Tuhan)Pattern Oluşturamıyorum Yardım edin?
Sayfa: [1]
Pattern Oluşturamıyorum Yardım edin?
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 12 Nisan 2008, 12:07:30 »
Arkadaşlar 100*100 lük bir beyaz sayfa açıyorum ve içine kırmızı rengini dolduruyorum  photoshop'ta sonra yeni bir layer açıp o layer içine eliptical marquee tool ile çok küçük bir daire çizerek içine sarı rengini dolduruyorum sonra ctrl+alt tuşu ile kopyalarını oluşturuyorum 15-20 ten gibi sonra Edit>Define Pattern diyeceğim ama seçenek pasif Üzgün

ve bu yüzden lante olası photoshop'tan gitgide soğuyorum Kızgın

yardım edin  Ağlayan
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2008, 12:15:17 Gönderen: Charisma_47 »
« YANITLA #1 : 12 Nisan 2008, 12:56:53 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
LAYER kilitlimi veya yanına ötesinde bir işaret varmı. Bende normal layer olarak yaptınmı . Secenek aktif. l

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #2 : 12 Nisan 2008, 16:00:40 »
layerlar kilitli değil fatih ağabey yanında bir işaret yok diğer layerlerle aynı zaten Gülümseme

şöyle bazen şansa oluyo ama daha sonra yapmak istediğimde yapamıyorum
yani hep boyle olmasın şansa kendim ogreniyim ve daha sonra hiç sıkıntı çekmiyeyim istiyorum fatih ağabey
« YANITLA #3 : 12 Nisan 2008, 16:06:04 »
bi ekran görüntüsü göndersen......
« YANITLA #4 : 12 Nisan 2008, 16:35:44 »
az bekle kardeş caps değil .psdsini gonderecem Sırıtan
« YANITLA #5 : 12 Nisan 2008, 16:39:01 »
ahand upload ettim Sırıtan
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #6 : 12 Nisan 2008, 17:57:40 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
bende bu pattern oluyor. Senin photoshopunda bir sorun olmasın  Masum

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #7 : 12 Nisan 2008, 19:01:36 »
ya allah allah her dosya oyle
kaydettikten sonra oluyor Üzgün
psde birşey olabilir
psye nasıl format çekerim hocam
windowsa değil psye atmak istiyorum Gülümseme
« YANITLA #8 : 12 Nisan 2008, 23:16:30 »
bi sorun yok kardeşim....akla sadece bir şey geliyor; çizimini yaptın içini doldurdun ama alan hala seçili ise define pattern aktif olmaz...sanmıyorum ama başka bir çözümde aklıma gelmiyor....senin dosyada bi sorun yok...
« YANITLA #9 : 13 Nisan 2008, 01:55:17 »
Sen oluşturacağın patterni kopyala Ctrl+N yap yeni bir uygulamada yapıştır, daha sonra pattern dene olacak mı bakalım. Çünkü oradaki Yeni Brush seçeneğin aktif pattern kapalı diye tahmin ediyorum senin.

<Html>Benim Cennetim Bana Bakan Gözlerindir..!
' Hiç bir şey zamanla geçmiyor, zamanla geçen sadece zaman. [
Ran]
</Html>
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarPhotoshop (Moderatörler: Dr.Weaver, ELv!S, fatih, Tuhan)Pattern Oluşturamıyorum Yardım edin?
Bölüm atla: