Sayfa: [1]
Offset Baskı Öncesi Ayarlar
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 22 Nisan 2007, 00:07:05 »
Herkese merhabalar.

Benim bir sorum olacak. Photoshop kullanarak yaptığımız tasarımları offset tekniğiyle bastırmak için hangi ön ayarları yapmam gerekir. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden herkesi teşemmürler.
« YANITLA #1 : 22 Nisan 2007, 09:31:32 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:921

•  
304 dpi da ve cmyk modunda hazırladıktan sonra. layer bölümünden flatten image yapıp . tiff formatında kaydettikten snra illustrator freehand  indesign gibi programlarla krosların atıyorsun ve baskıya göndercen. tabi kros atıyorsun diyorm ama. etek makas revolta makas makas revolta olayını biiliyorsan cros yapabilirsin Gülümseme

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #2 : 22 Nisan 2007, 14:15:36 »
Teorik olarak bazı bilgilerim var ama makas payı vb. ayarlamaları neye göre yapacağım? Daha açık bir bilgi verebilir misiniz?
« YANITLA #3 : 22 Nisan 2007, 14:18:33 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
bu konuda bilgi vereyim vermesinede . baya bir yazı olur. çok kapsamlı bir konu.
ama size şu kitabı tavsiye ederim Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
bu kitabı almanızı şiddetle tavsiye ederim. Çok faydalı ve sizin sorularınıza fazlasıyla cevap vereceğine inanıyorum.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #4 : 25 Nisan 2007, 23:02:36 »
Teşekkür ederim. Önerdiğiniz kitabı edinmeye çalışacağım.Gercekten yararını göreceğim bir kitaba benziyor.
« YANITLA #5 : 25 Nisan 2007, 23:41:54 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
bu masaüstü yayıncılık kitabını ben okudum baya memnunum. emre becer 'in iletişim ve grafik tasarım adlı kitabı dost kitab evinin çıkardığı bu kitabıda söylemeden gecemiyorum. bu iki kitap parasını fazlasıyla çıkarıyor .

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #6 : 15 Mayıs 2007, 18:42:08 »
Birşey merak ettimm. 304 dpi de hazırlanıyo demişsiniz. peki bunun 300 olduğunda bir kaybı oluyormu yani +4 304 sebebi nedir.?
« YANITLA #7 : 15 Mayıs 2007, 22:39:40 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
yok kayıp olmaz. ama doğrusu 304,8 ama 304 de olabilir. hatta 300 de olur. çok büyük fark  yok. sadece baskı standartlarındaki çözünürlük 304.8 .

Değerli ziyaretçimiz
Sayfa: [1]
Bölüm atla: