Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarPhotoshop (Moderatörler: Dr.Weaver, ELv!S, fatih, Tuhan)LÜTFEN ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUM
Sayfa: [1]
LÜTFEN ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUM
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 06 Mart 2008, 19:04:48 »
henüz cok yenıyım hem sıteye hem photoshop a
photshop cs2 ındırdım yukledım fakat sayfayı acıyorum actıvete usıng the ınternet yazıo sonra hemen kapaıoo sayfam yanı bır turlu programı kullanamadım lutfen bı cozum bulurmusunuz bana hepınıze sımdıden tesekkurlerr
« Son Düzenleme: 06 Mart 2008, 19:15:14 Gönderen: mrszehra »
« YANITLA #1 : 06 Mart 2008, 19:30:45 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Antalya

• Konuları:29

•  
İstediğin çözüm crack/ serial konusu altına giriyor. SK olarak yardımcı olabileceğimizi açıkcası sanmıyorum. Site bünyesinde crack /serial yasak olduğunu biliyorum..

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts
Windows Server 2003 Experts
ISA Server 2004 , Exchange Server Experts
« YANITLA #2 : 06 Mart 2008, 19:46:46 »
yanı mahrum mu kalcam photoshoptan tekrar baska surumunu ındırsem yıne bu sorunla karsılasırmıyım pekı
« YANITLA #3 : 06 Mart 2008, 20:40:30 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!
  • Nereden: KONYA

• Konuları:29

•  
Butun programlar aynıdır zaten genel olarak. Serial ister. Başka yerlerde çözümünü bulabilirsin . Zannetme ki sadece sen yaşıyon bu tür sorunları.

"Ne kadar Az seçeneğiniz varsa ; O kadar Çaresizsiniz. "
« YANITLA #4 : 04 Nisan 2008, 16:51:33 »
CRAAGLE DİYE Bİ CRACK VE SERİAL PROGRAMI VAR O PROGRAMLA HER TÜRLÜ CRACK VE SERİALİ BULABİLİRSİN
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarPhotoshop (Moderatörler: Dr.Weaver, ELv!S, fatih, Tuhan)LÜTFEN ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUM
Bölüm atla: