Sayfa: [1]
Dağ Resmi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 09 Haziran 2007, 13:16:56 »
arkadaşlar bir dağ resmi çizdim fakat sorunum şu ki resmin kenarları tırtıllı bunu nasıl düzlerim, acemi olduğum için zorlanıyorum. Resmi hem büyültüp hemde kenarlarını düz bir hale nasıl getirrim. bu konuda yardımlarınız bekliyorum. Yada yeniden düz bir halde nasıl çizerim. Cevaplarınız detaylı olursa sevinirim.
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2007, 13:18:54 Gönderen: yusufpolat »
« YANITLA #1 : 09 Haziran 2007, 13:20:10 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
dağresmini hangi programla çizdin ve keşek bir örneğini buraya atsaydın. bir örnek at bakalım. öne imageshacksa yükle. sonra bu foruma. imaga olan butonuna tıkla içine o linki yaz bakalım Gülümseme

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #2 : 09 Haziran 2007, 13:39:04 »
photoshop programında pen tool ile çizdim, shape den layer a çevirdim
« YANITLA #3 : 09 Haziran 2007, 13:55:57 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
sen illustrator veya freehand kullanıyonmu?Ney? sen zumlayınca kenarları tırtıllı oluyor demi?? eğer öğleyse tabi olcak. photoshop bitmap tabanlı olduğu için öğle olur. hatta büyük bir döküman aç içine foto koy. ve fotonun kenarı ile. beyaz alanın  obölgeye bak bakalım.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #4 : 09 Haziran 2007, 14:44:43 »
peki bu resmin kalitesini ve resmi nasıl büyütebilirim, photoshop ta ?
« YANITLA #5 : 09 Haziran 2007, 15:04:40 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
önce vektör shape lerle çalışıcan. sonra dosyayı vectorel olarak kaydettinmi sorun biter .  eps olarak kaydettiğinde includ vector daatayı sectinmi çalışma vectörel olarak kaydedilir.  yaylnız fotğrafı öğle kaydedersennnnnn vektörel olmaz. ancak vecktor shaape lerle olanlar için bu olay gecerli .

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #6 : 09 Haziran 2007, 15:11:22 »
yardımların için çok teşekkürler, ben bir deneyeyim, gerçekten yardımcı oldun. iyi çalışmalar dileklerimle
« YANITLA #7 : 09 Haziran 2007, 15:12:17 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
rica ederim. senden sonuç bekliyorum

Değerli ziyaretçimiz
Sayfa: [1]
Bölüm atla: