Sayfa: [1]
custom kullanımı
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 22 Mayıs 2007, 16:13:18 »
filter + other + custom kullanımını değerlerini değiştirmeden netleme olarak kullanıyorum ama zaman zaman daha az vermek istiyorum değerlerini değiştirdiğim zaman değişik görünümler alıyor yaardımcı olursanız sevinirim....
« YANITLA #1 : 22 Mayıs 2007, 16:51:18 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
ya ben o filtreyi kullanmadım. şimdi bir fotoya verdim. bene bir etki vermedi. bu netleme dediğin olay photoshopun  sharpen smart sharpen gibimi efekt veriyor bir bakarmısın. bende custom efekti bir sonuç vermiyor Masum araştırmalarım devam edecek

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #2 : 23 Mayıs 2007, 13:57:02 »
custommu genelde gelinlik üzerinde boncukların detayı için kullanıyorum ama az geldiği zaman değerleriyle oynayamıyorsun Ney
« YANITLA #3 : 23 Mayıs 2007, 14:00:23 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
smart sharpeni dene . dijita foto cekiyorsan. raw da cek. capture one da bir güzel sharpen yedirdinmi. photosha gerek kalmıyor. bu konuda bilgin olsun. capturenin netlemesi çok başarılı. photoshopa göre

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
Sayfa: [1]
Bölüm atla: