Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarPhotoshop (Moderatörler: Dr.Weaver, ELv!S, fatih, Tuhan)Bi Yardım edin Allah rızası için.
Sayfa: [1]
Bi Yardım edin Allah rızası için.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 14 Nisan 2008, 14:37:31 »
Değerli arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım. Hemde tonla para sayarak. Bilgisayarımdan son derece memnunum fakat gelin görünki photoshop programı arda bir hata veriyor ve ben bu hataları ilk defa gördüğüm için bir anlam veremiyorum
Size hata mesajlarının resimlerini gönderiyorum sizinde resimler üzerinde gördüğünüz gibi tuhaf tuhaf hata mesajları var.Resimler rengarenk oluyor. Acaba ekran kartında bir problem mi var. bir ilgilenir ve sorunun ne olduğunu bana izah ederseniz sevinirim.

Hata 1: Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Hata 2: Değerli ziyaretçimiz
Hata 3: Değerli ziyaretçimiz

Yardımlarınızı bekliyorum
« YANITLA #1 : 14 Nisan 2008, 14:45:46 »
  • hakanhkn
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:198

•  
proğramın sorunlu.
kadlırıp tekrar kur bence Gülümseme
bu hatalar gidici hatalar değil 1.si özellikle Göz kırpan
yani çalışma yapsan bile aniden gidebilir. Durmadan sorun çıkarır...

« YANITLA #2 : 14 Nisan 2008, 14:50:05 »
sanırım kurduğun bir programla da çakışıyor photoshop. Hakanın dediği gibi baştan kurman en güzel yöntem.
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2008, 15:32:03 Gönderen: sezgi-sirin »
« YANITLA #3 : 14 Nisan 2008, 15:09:22 »
arkadaşlar bu programı diğer bilgisayarlara kurduğumda hiç sorunsuz çalışıyor ama yeni aldığım bilgisayarda bu tür hatalar veriyor Ney
« YANITLA #4 : 14 Nisan 2008, 15:17:06 »
Photoshop kurmuş olduğun başka  bir programla çakışıyor olabilir, kaldırıp tekrar yüklemen gerekir ayrıca crack liyorsan bundan da kaynaklanabilir.

Son hata ise ramden kaynaklanan bir sorun, ekran kartı diyemeyiz çünkü bunu test etmen gerekir oyunlarda vs. herhangibir sorun yaşıyormusun?

<Html>Benim Cennetim Bana Bakan Gözlerindir..!
' Hiç bir şey zamanla geçmiyor, zamanla geçen sadece zaman. [
Ran]
</Html>
« YANITLA #5 : 14 Nisan 2008, 15:53:19 »
Oyunlarda bir sorun olmuyo. Programın crackliyorum kurulum da hiç bir sorun yok.Aynı şekilde başka bilgisayarlarada kuruyorum o bilgisayarlarda çalışıyor ama yeni aldığım bilgisayarda sürekli bu gönderdiğim resimlerdeki hataları tekrarlıyor. Bunun dışında bir hata olmuyor. Birde çok enteresan olan magic aracı ile seçili alan oluşturmak istediğimde hata mesajları geliyo bu yüzden elimden geldiği kadarıyla magic aracını kullnamamaya çalışıyorum.
« YANITLA #6 : 14 Nisan 2008, 21:28:53 »
Alt+Ctrl+Del basarak işlemlere gel ve oradan photoshop un ne kadar işlemci ve ram kullandığına bakıp bize yazabilirmisin?

Ran]
</Html>
« YANITLA #7 : 15 Nisan 2008, 20:35:48 »
53.736 kb rem kullanıyormuş
« YANITLA #8 : 15 Nisan 2008, 20:40:29 »
Bu değer normal, tamamen photoshop programından kaynaklanıyor. Gerekirse Ps programını ilk kurduğun güne sistemi geri yükleyerek tekrar yüklemeyi dene.

Ran]
</Html>
« YANITLA #9 : 15 Nisan 2008, 21:23:22 »
Yardımın için çok teşekkür ederim. Bana photoshop cs2 yi indirebileceğim sağlam bir link verebilirmisin
« YANITLA #10 : 18 Nisan 2008, 08:43:17 »
Değerli ziyaretçimiz
www.adobe.com
sitesinden üye olarak tek link halinde indirebilirsin... adobe ye ait programları sitesinden indirmeni tavsiye ederim... diğerleri pek güvenli değil...
« YANITLA #11 : 19 Nisan 2008, 13:03:17 »
  • Çağlar
  • Bilgin Üye
  • Grafik Tasarımcı
  • Nereden: T.C

• Konuları:34

•  
bazen bu tür hatalar verir  sebepi milton tane proplem olabilri arastırmak gerekebilir ama  nedeni senin proğramı bastan sağma kullanmanda olabilir arastırma asamasında olabilirsin yeni yeni seyler öğrenmek için her buldugun yere girip her buldugun seye tıklarsan proğram tabi bunları memory kaydediyor otomatik olarak yanıt vermiyor be kitleniyor arkadasımızın dediği gibi proğramı kaldırıp tekrar kur geen aynı hataları verirse dediğim gibi senden kaynaklanıyordur.

ηє мυтℓυ тüякüм ∂ιуєηє.

Değerli ziyaretçimiz
DERSLERİM;Photoshop,Corel Draw ve Diğerleri..

Bence, hayatı öyle bir yaşaki hayat seni kıskansın öyle bir sevki ölüm sana acısın öyle bir dost olki dostun olmayan utansın
« YANITLA #12 : 19 Nisan 2008, 15:02:45 »
  • Fuat Şengül
  • Bölüm Sorumlusu
  • Çalışan Kişi Başarısız Olmaz...
  • Nereden: Samsun

• Konuları:139

•  
Ben photoshop fazla bilmiyorum fakat belki vista ile uyumsuzluk yapabiir.

| Fuat Şengül |
| Değerli ziyaretçimiz
www.satranckulubu.net
| Satranç Sitesi |
« YANITLA #13 : 20 Nisan 2008, 13:59:04 »
bendede bırıncı hatayı verıordu baska bı ps setupunu ındırdım gectı baska ındır bı yerden  Göz kırpan
« YANITLA #14 : 23 Nisan 2008, 15:32:16 »
1. ve 3 normal fakat 2. ye br anlam veremedim.
Sayfa: [1]
Konumunuz: SANALKURS.net FORUM - Türkiye'nin Online Eğitim PlatformuYazılımlarPhotoshop (Moderatörler: Dr.Weaver, ELv!S, fatih, Tuhan)Bi Yardım edin Allah rızası için.
Bölüm atla: