Sayfa: [1]
Banner yapma siteye
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 07 Mayıs 2008, 21:39:20 »
merhaba arkadaşlar Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
www.gnckampus.com
sitesindeki en üstte banner gnc.kampus yazan yeri ve menuleri nasıl yapabiliriz.???
« YANITLA #1 : 07 Mayıs 2008, 22:28:42 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Bunun için biraz Photshop pratiğin olması yeterli. Önce bir Prnt Scrn bu banner ın örneğini alıyorsun. Phoshop açıkmış gibi düşünürek yapıyorum  Göz kırpan Standart sapmaları karıştırmayalım. Ctrl+N, Ctrl+V = Ekran Görüntüsü. Bizim Resmimiz için Ctrl+N, Sol menu bir adet  Rounded Rectangle. Üzerine Harf tek tek yap istersen.  (T) Tekrar Rounded Rectangle bunu kırmızı yap Ctrl+T 90 dik yap kullandiğin harfi Layerden Arrange Front yap. Font seçimini sana bırakıyorum. 3. Rounded rectangle alıyoruz kampus yazan yerin arkası olacak sonra uzerine metnını yaz (T) bir Rounded Rectangle siyah olcak o .com arkası için yine metin yaz (T) Ctrl+N bir daire çiz ikiye böl renklerini ayarla sonra Ana resmimize taşı. Geriye Copyright işaretimiz kaldı (T yap ve herhangi bir sitenin altında Ctrl+c yap al) Sana en kısa yolunu anlattım takılırsan yapabildiğin kadarını burada paylaş birlikte devam ederiz kolay gelsin.  Karizmatik
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2008, 22:30:47 Gönderen: ANUBIS »

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
Sayfa: [1]
Bölüm atla: