Sayfa: [1] 2
SAPPHIRE ATI HD 3870
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 07 Haziran 2008, 14:59:55 »
  • Directx10
  • Bilgin Üye
  • Bak Neler Mümkünmüş !
  • Nereden: Alanya / ANTALYA

• Konuları:51

•  

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Bu ekran kartını
bugün sipariş verdim muhtemeln pazartesi elimde olucak ancak bi sorayım dedim kullanan varsa performasnı hakkında bi bilgisi olan var ise benimle paylaşabilir mi acaba ? Yada önerisi ?

Değerli ziyaretçimiz

Lanet Olsun İçimdeki Bu Photoshop Sevgisine
« YANITLA #1 : 07 Haziran 2008, 15:03:37 »
  • Kumandan
  • Aktif Üye
  • Nereden: \\server\administrator

• Konuları:8

•  
Geforce 8800 GT  varken bu kartı almakla hata yapmışsın diyebilirim. Hemde daha ucuza ...

Değerli ziyaretçimiz

Burayada bakabilirsin

Değerli ziyaretçimiz
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2008, 15:36:10 Gönderen: Kumandan »

« YANITLA #2 : 07 Haziran 2008, 16:57:23 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:449

•  
wayy kumandan istatisliği sermişsin   Kahkaha
« YANITLA #3 : 07 Haziran 2008, 17:55:00 »
  • Directx10
  • Bilgin Üye
  • Bak Neler Mümkünmüş !

•  
Benimde monitörümün çözünürlüğü 1440x900 oynadığım 5 oyun var çoğunluk olarak battlefield 2142 en yüksek kalitede tam performans oynatacağına eminim
Bu kartla birlikte crysis siparişi de verdim dx10.1 altında oynayacağım vista h. pre sp 1 2 gb ddr3 800 mhz ram var zaten bi önceki ekran kartım 8600 gt ancak malesef temizlerken tozunu kasanın elimdem düşürdüm ve slot giriş kısmı çatladığı için kullanılmaz hale geldi üstelik bu yukarıdaki teste kesinlikle bakmayın çünkü Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız bu sitede ki tarih 14 kasım 2007 ati mart yada nisan olması lazım 2008 catalayst ile güncellediği sürücülerde büyük bir fark yaratmıştı 8,1 sürümü olması lazım bunu chip dergisinde okumuştum öncesine göre sonrasında %40 performasn artışı sağlıyordu . Zaten bunu kısa bi süre sonra çiftlemeyi düşünüyorum şimdilik yeterli ucuz yada pahalı olmasıönemli değil ancak bi sonrakinde yanına 3870 x2 almak istiyorum hayallerimdeki oyun pc si yavaş yavaş oluşuyor artık tek bir parça eksik kaldı oda 2. bi kart daha oda pek yakında olucak inşallah .

Buarada oynadığım 3. oyunda frontlines asault ondanda şüphem yok performans konusunda tek çekincem crysis bakalım nasıl olucak very high grafik modunu açabilcekmi bu kart 8600 gt yüksek modu açıyordu amahiç sorma berbat şekilde donuyordu o yüzden bazı ayarları daha aşağı çekiyordum. dierğlerindende şüphem yok Call of Duty 4 MW ve NFS Pro Street
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2008, 18:00:57 Gönderen: directx10 »

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #4 : 07 Haziran 2008, 18:23:43 »
  • Kumandan
  • Aktif Üye

•  
ATI kartlarla Crysis oyununu very high ile oynamak biraz hayal, bu konuda uzun süredir tecrübeliyim

« YANITLA #5 : 07 Haziran 2008, 18:25:03 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

•  
ATI kartlarla Crysis oyununu very high ile oynamak biraz hayal, bu konuda uzun süredir tecrübeliyim

o zmn bu işte bir tutarsızlık yokmu bize sattıkları kartların gücü diyelim 10 ise adam gücü 30 olan oyun çıkarıyor  Ney
« YANITLA #6 : 07 Haziran 2008, 18:44:55 »
  • Kumandan
  • Aktif Üye

•  
evet Illegal aynen öyle, Crysis bu dengeyi bozan tek oyun şu anda. Ama Nvidia kartlarla uyumluluğundan dolayı  Geforce kartlarla daha verimli çalışabiliyor.

« YANITLA #7 : 07 Haziran 2008, 18:50:59 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

•  

daha kurmadımda oyunu kurarsam hem iyi oynayabilr hemde pc nin performansı aynı seyirde çalışırmı
« YANITLA #8 : 07 Haziran 2008, 18:58:32 »
  • Kumandan
  • Aktif Üye

•  
malesef bilgisayarın oldukça düşük seviyede. Ayrıca ekr. kartıda önemli bu aşamada Göz kırpan

Düşük seviye derken ben biraz uç noktalarda gezdiğimde böyle diyorum ama, Crysis için pekde iç açıcı bir configürasyon değil. En azından çift çekirden bir işlemci 8800 GT  seviyesinde bir ekr. karı ve 2 GB ram gerekiyor.

« YANITLA #9 : 07 Haziran 2008, 19:00:36 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

•  
hımmm tm saol  Masum
« YANITLA #10 : 07 Haziran 2008, 19:19:38 »
  • Kumandan
  • Aktif Üye

•  
directx10

Ati'nin en iyi başarım veren sürücüsü 8.5 tir.

zaten senin verdiğin linkte de 8800 GT %30 daha iyi diye yazılmış tablolarada bakarsan bunu göreceksin ve bu zaten bilinen birşey. Eğer iade şansın varsa ki paketi açmadığın sürece var, yerine 8800 GT almanı  hiddetle ve şiddetle tavsiye ederim.

« YANITLA #11 : 07 Haziran 2008, 22:39:20 »
  • Directx10
  • Bilgin Üye
  • Bak Neler Mümkünmüş !

•  
directx10

Ati'nin en iyi başarım veren sürücüsü 8.5 tir.

zaten senin verdiğin linkte de 8800 GT %30 daha iyi diye yazılmış tablolarada bakarsan bunu göreceksin ve bu zaten bilinen birşey. Eğer iade şansın varsa ki paketi açmadığın sürece var, yerine 8800 GT almanı  hiddetle ve şiddetle tavsiye ederim.

Benim çok yakın arkadşaım aynı zamanda kapı komşum 3870 x2 ile very high ta crysis oynuyor dx10.1 altında hiçbir aksama yok ama dediğini bi düşüneyim

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #12 : 07 Haziran 2008, 22:46:47 »
  • Directx10
  • Bilgin Üye
  • Bak Neler Mümkünmüş !

•  
Ben 8800 gt ye yavaş demiyorum ama Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız bu listeye bak quad core 2,2 işlemci kullanıyorum zaten very high modunda yanına bi tane x2 takınca oynarım ya noolucak şimdilik bi deneyeyim olmadı değiştiriim. Zaten arkadaşım crysis i bitirdi şimdilin ikimizde online battlefield 2142 oynuyoruz onla değişiriz ekran kartlarını bi müddet sorun değil şimdilik ben bu kartı denicem nasıl olsa senede bir değiştiriyorum  Sırıtan

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #13 : 09 Haziran 2008, 07:42:38 »
  • Kumandan
  • Aktif Üye

•  
Crysis sözkonusu olunca 3870x2  bile 8800GT  den daha aşağıda kalır. Very High da oynayabilirsin ama aldığın FPS kaç ? Oyun 30 fps altına düşünce malesef oynanabilirlik gidiyor. AA+AF açarsan zaten Ati kartlar yere yatar. Ama paranın boşa gitmesini istemiyorsan hiç düşünmeden 8800GT veya 9800GTX almanı tavsiye ederim. Ayrıca işlemciye %20-30 civarında o-c yaparsan miss gibi olur Göz kırpan

« YANITLA #14 : 09 Haziran 2008, 11:59:38 »
  • Directx10
  • Bilgin Üye
  • Bak Neler Mümkünmüş !

•  
O-c uyumlu sıvı soğutmalı fan var bende de dostum arkadaşıma sordum 3870 x2 de dx10.1 altında 1,5 gb ddr 2 667 ram ile aldığı fps aa 4x af 16x 45 fps çıkmış. mükemmel değil ama iyi gibi zaten bende oynuyodum onun pc de arasıra gayet iyiydi perfomansı ama tabi 1280x1024 te  Sırıtan Beniminde dediğin gibi yere yatıcağı kesin 1440x900  Ney

Değerli ziyaretçimiz

Sayfa: [1] 2
Bölüm atla: