Sayfa: [1]
Laptop fani temizligi !!!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 21 Mart 2008, 00:15:48 »
Arkadaslar size laptop temizligi hakkinda sorum olacakti. Ozellikle fan nasil temizlenir hakkinda hicbir bilgim yok ve sanirim artik onu temizleme zamani geldi Ney
« YANITLA #1 : 22 Mart 2008, 03:38:27 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Bostanlı / Karşıyaka / İzmir

• Konuları:29

•  
Alt plakayı ve parcaları cıkarıyorum ben =) Sonrasında klavyenın ticklerını acıyorum. Sonrasında ekran altıgınıda cıkarıyorum.. Sonrasında anakart fan olayına gırıyorsun ama ılk sefer yapıyorsan bır teknık servısten ıncele.. Nasıl yapcagını gormen gerek Yoksa klavye ve ekran altlıgını cıkarırken kırabılırsın..

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts
Windows Server 2003 Experts
ISA Server 2004 , Exchange Server Experts
« YANITLA #2 : 22 Mart 2008, 12:22:43 »
Gülümseme ilk sefer olacakti ama sen bole deyince simdi ben hepten tirstim bu isten zaten. Yinede saol bilgin icin ama ben canli canli bilen birisine danisayim en iyisi forumlarda olmayacak bu is !!!
« YANITLA #3 : 22 Mart 2008, 12:41:06 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:447

•  
sen o laptopu kiliseye götü onu yıkasınlar temizlenirr
« YANITLA #4 : 22 Mart 2008, 17:16:50 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Bostanlı / Karşıyaka / İzmir

• Konuları:29

•  
Gülümseme ilk sefer olacakti ama sen bole deyince simdi ben hepten tirstim bu isten zaten. Yinede saol bilgin icin ama ben canli canli bilen birisine danisayim en iyisi forumlarda olmayacak bu is !!!

Bi gün bir dengesizlik yaparak laptopumu temizlerken resimlerini çekebilirim =) Ozaman paylasırım ama bugunlerde değil Kahkaha

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts
Windows Server 2003 Experts
ISA Server 2004 , Exchange Server Experts
« YANITLA #5 : 27 Mart 2008, 09:59:19 »
sen o laptopu kiliseye götü onu yıkasınlar temizlenirr
sen istersen kendin git kilisiye de gunah cikarirsin sanirim download yapmak icin yeterli mesaj in yok oraya buraya bos bos mesajlar yazmayi birakin artik arkadasim bu guzel siteyide lekelemeyin !!
« YANITLA #6 : 01 Nisan 2008, 22:19:48 »
laptopunun markasını yazsan yardımcı olunabilir....çünkü bazı notebooklarda klavyeyi falan sokmeye gerek kalmıyor... sadece altta bi plaka o kadar  sonra fanın panel vidalarını sokersin, sogutucu bakır cubukları sokersin daha sonra  fanı sokebilirsin ... sadece fanını temizleme acmısken ızgarısınıda temizle hava cıkısı genellikle orası tıkanır....

Bende 1 Lira Vardı. Sende 1 Lira vardı. Paraları değiştirdik yine 1 liramiz var. Ben de 1 bilgi Sende 1 bilgi vardı. Bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var...
« YANITLA #7 : 12 Nisan 2008, 09:02:35 »
markasi laptopu Acer. TravelMate 2410 Modeli eski bir model.
« YANITLA #8 : 14 Temmuz 2008, 16:00:46 »
  • Dark_Energy
  • Aktif Üye
  • MoonLight
  • Nereden: WorldWide

• Konuları:190

•  
Onun temizligi zor yaw benim leptopu parayla temizlettiriyorum. Karizmatik
Sayfa: [1]
Bölüm atla: