Sayfa: [1]
Klavye problemim !!!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 19 Nisan 2008, 16:00:20 »
Arkadaslar sizinle klavyemde yasadigim bir problemi paylasmak istiyorum, gerci problemi tam olarak nasil yansitacagimi bilemiyorum ama eger ayni sorunu yasayanlar varsa sanirim beni anlayacaklardir. Problem su ki genelde oyunlarda cekilmesi guc bir cile haline geliyor kontrol tuslarimiz olan "oklar" ( sol-sag-alt-ust oklar ) in kullanimda herhangibirinde neden kaynaklandigi belirsiz bir takilma oluyor bu da kontrolu zorlastiriyor. Sanki birine surekli basiliyormus gibi. Tahmin edebilecegiz gibi futbol oyunlarinda ozellikle bir oyuncunun 2 farkli yere kosmasi imkansizdir ve klavyemden cikan verilerde bu dogrultu oldugu icin benim kontrolumda olan futbolcunun kilitlenmesine ya da veri girisi yaptigim yonun tersine kosmasina neden oluyor. Umarim anlatabilmisindir. Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar !!!!
« YANITLA #1 : 28 Nisan 2008, 14:50:53 »
arkadaslar gulunc bir durum 149 kisinin bakmasina ragmen mesaja yanit yazan olmamis acaba ben mi anlatamadim problemi???
« YANITLA #2 : 28 Nisan 2008, 14:55:17 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Klavyeyi fazla zorlamışın Kahkaha Yani birinin buna teknik olarak çözüm sunması sanal olarak ne mümkün  Sırıtan Sen yeni bir klavye al süper olur  Göz kırpan

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #3 : 29 Nisan 2008, 21:33:45 »
saksaklı bişey dökmüşsündür ve çok kirlenmişdir bu yüzden tuşların takılı kalıyo olabilir özellikde laptolarda bu türsorunlara çok sık rastlanır..
« YANITLA #4 : 30 Nisan 2008, 09:10:06 »
simdi yeni klavye almami oneren arkadasa diyecegim : klavye harici degil laptopun kendi klavyesi tabii degistirilmesi mumkun ama gerek yok o kadar zahmete.
uzerine bisey dokulmus diyen arkadas ise bu klavye sanirim ilk aldigimdan beri bole Gülümseme belki teknik bir ariza var bende emin degilim...
uzerine bisey dokulmus olsa benim kullandigim harici klavyelerdede ayni problemin olmamasi gerekir degil mi.. ama onlarda da oluyor Üzgün
« YANITLA #5 : 30 Nisan 2008, 13:16:46 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Eğer ilk aldığından beri o şekilde ise en az 2 yıl garantisi olasa gerek diye düşünüyorum. Yani senin bunu fark etmen en fazla 45 gün sürsün ki çok kullanacağın tuşlar. Hiç sıkılmadan götürüp servisine verebilirdin belkide daha yeni bir makina verirlerdi evet üretim hatası diyerek.  Gülümseme Ama işte laptop ne diyelim hassas ürünler...

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
Sayfa: [1]
Bölüm atla: