Sayfa: [1]
deep freze
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 15 Nisan 2008, 16:27:47 »
benim pc de bu program var ve bunun yüzünden pc ye ne yüklesem siliniyor bu programı nasıl sile bilirim
« YANITLA #1 : 15 Nisan 2008, 16:44:28 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:447

•  
işte bulduklarım

Bu programı marketteki bilgisaya kurmuşlar kaldırmak için baya ugraştım ama degdi. Sizinlede paylaşmak istedim şimdi ilk olarak bu programı kaldırmak için tekrardan bu programın aynı sürümünün setup dosyası lazım. ben aşagıdaki linkdeki setup'u yükledim oldu.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

Bunu indirin daha sonra çift tıklayın. Ve install yerine uninstall var ona 1 kez tıklayın program kalkacaktır. Hadi hayırlı olsun.

Deep Freeze programı ekle kaldırdan kalkmadıgı için bu anlatımı yaptım.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınızşım/deep_freeze_v520_resimli_anlatım-t16413.0.html

İlk önce yükleme:
Setup dosyamıza tıkladıkdan sonra karşımıza aşağıdaki gibi bir pencere gelecektir burda dikkat etmeniz gereken 1 ile işaretlenmiş noktadır.Burda size deep freeze c ve ya d mi ? yoksa her ikisinde de aktif olsun mu? sorusu sorulmaktadır.Hangisi ve ya hangileri istiyorsanız secip ''install'' seçeneğine tıklayınız...

Bu evreyi atlattıktan sonra aşagıda 1 ile gösterilmis seçeneği onaylayıp ''next'' diyerek son aşamaya geçebiliriz...

Evet geldik son aşamaya burda ise ''finish'' seçeneğine tıklayarak kurulumu başlatıyoruz.Yaklaşık 15sn. de yükleme bitecek ve bilgisayarınız otomatik olarak yeniden başlayacaktır...

Aşağıda göreceğiniz gibi bilgisayarımı otomatik olarak yeniden başladı ve deepfreeze simgesi sağ alt köşede oluştu..

Shift tuşumuza basılı tutarak 2 kere o simgeye tıkladığımızda böyle bir pencere gelecektir ilk kurulum olduğu için henüz bir şifre belirlemedik ''ok'' diyerek kendimize şifre seçmeye geçebiliriz...

Evet geldik şifre seçmeye burada da çok ama çok dikkat etmeliyiz çünkü bu seçeceğimiz şifre deep freeze programını açma ve kapama için cok önemli o şifreyi unuttuğunuz takdir de deep freeze aktif ve ya pasif duruma getiremezsiniz o yüzden akılda kalıcı bir şifre seçmenizi öneririm şifremizi yazıp altına tekrar yazıp ''ok'' diyerek şifremizi belirlemiş oluyoruz...

Programın önemli bir bölümüde burasıdır:
Bot Frozen : Deep Freeze Aktif Konumu
Bot Thawed On Next : Kaç Kere Bilgisayar Yeniden Başlatıldıktan Sonra Deep Freeze Aktif Olsun
Bot Thawed : Deep Freeze Pasif Konumu
Bu seçeneklerden birini seçtikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlattığınız zaman seçmiş olduğunuz konum aktif olacaktır bunuda unutmayalım...

Kaldırma İşlemi: İnternette herkes bunun çözümünü arıyor fakat oldukça basit aşağıda hep beraber göreceğiz...

Deep freezi aşağıda gördüğünüz gibi ''Bot Thawed'' yani pasif konuma getirin ve yeniden başlattığınız vakit deep freeze üzerinde bir kırmızı çarpı işareti oluşur...

Bilgisayarımızdan deep freezi kaldırmak için setup dosyamızın durması gerekli işte o ilk yüklediğimiz setup a tıklıyoruz ve karşımıza resimde ki gibi ''Unistall'' seçeneği cıkıyor tıklayarak devam ediyoruz...

Resimde gördüğümüz gibi 1 ile belirlenmiş seçeneği onaylayıp ''finish'' diyoruz..

Kaldırma işlemi 15sn olarak sürdükten sonra bilgisayarımız yeniden başlıyor ve resimde görüldüğü gibi bilgisayarımızdan kalkmış duruma geliyor...

Tasud0 dan alıntıdır...
« YANITLA #2 : 03 Haziran 2008, 13:59:11 »
  • sistem.tek
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: KiLiS & K.MaRaS

• Konuları:3

•  
güzel anlatim eger sag alltta deep freze isareti  var ve de sifresini biliyosan ctrl+shift birlikte bas ve imlec ile deep freze isaretine tikla sifreyi de bilgine göre sifreni yaazarsin ve programi kaldirirsin kolay gelsin

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
www.mincucomputer.totalh.com
beklerim arkadaslar
« YANITLA #3 : 03 Haziran 2008, 14:05:29 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!
  • Nereden: KONYA

• Konuları:29

•  
Çok uzun anlatmışın  illegal. Sağ allta saatin yanındaki DeepFreeze ikonuna "SHIFT" tuşuna basılı iken çift tıklayın  veya alt-ctrl-sft-f6 tuşlarına basın.
Açılan pencerede şifrenizi girin "OK"le. Programın ayar kısmı açılınca "Boot Thaved" seçeneğini işaretleyin  ve "OK" basın.
Bilgisayarı yeniden başlatın.
Bilgisayar tekrar açılınca sağ tarafta DeepFreeze ikonunun üstünde yanıp sönen X işareti göreceksiniz.
Artık DeepFreeze'i kaldırabilirsin.

"Ne kadar Az seçeneğiniz varsa ; O kadar Çaresizsiniz. "
« YANITLA #4 : 13 Temmuz 2008, 01:22:35 »
  • Dark_Energy
  • Aktif Üye
  • MoonLight
  • Nereden: WorldWide

• Konuları:190

•  
Nie silmek ile ugraşıorsunki D sürücüsüne yükle silinmesini istemedigin dosyaları olsun bitsin. Karizmatik
Sayfa: [1]
Bölüm atla: