Sayfa: [1]
canon mp150
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 20 Mart 2008, 21:41:02 »
  Merhaba arkadaslar...sizlere bir sorum olacak ;

Bende canon mp150 cok fonksiyonlu yazıcı var...yazıcıda fotokopi cekerken bir ses oldu ve yazıcıyı kapattım içine cok az kagıt almıs onu kagıda hiç sekilde zarar gelmeden cıkardım...Sonra yazıcı devamlı kagıt sıkısması uyarısı veriyordu kendim cozemedim...Yazıcı tamiri yapan bir yere goturdum ve bana içinde 3 tane parca kırıldığı soylendi...Kartuslarımı dolum yaptırdım  bu sekilde yazıcım garanti kapsamına girermi, garantisi daha dolmadı.Yazıcıyı aldığım yer garantiye girmez diye bilgi verdi ama kullanıcıdan kaynaklanan bi sorun değil benim anladığım kadarıyla içinde parça kırıldığı için mekanik arzaya giriyor...

Bu durumda yazıcım garantiye girer mi ?
  Bi fikir verirseniz sevinirim...Şimdiden teş.ler

Bende 1 Lira Vardı. Sende 1 Lira vardı. Paraları değiştirdik yine 1 liramiz var. Ben de 1 bilgi Sende 1 bilgi vardı. Bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var...
« YANITLA #1 : 21 Mart 2008, 00:24:09 »
arkadasim benim fikrim garantili urunlerde herhangi bir parca degisimi veya bazilarinda ( ozellikle kasalarda ) bulunan etiketlerin sokulmesi gibi durumlarda garanti kapsamindan cikar. Umarim senin yazicida bole bir problem olmaz ama sanirim cikmistir garantiden ...
« YANITLA #2 : 21 Mart 2008, 19:14:58 »
hayır sadece kartusları dolum oda sorun değil orjinel kartuslla yollayacam garantisi olursa...

Bende 1 Lira Vardı. Sende 1 Lira vardı. Paraları değiştirdik yine 1 liramiz var. Ben de 1 bilgi Sende 1 bilgi vardı. Bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var...
« YANITLA #3 : 22 Mart 2008, 03:34:14 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Bostanlı / Karşıyaka / İzmir

• Konuları:29

•  
Garanti kapsamına girer ama su sekılde..
Taşıma yada kargo sırasında bır sorun cıkmadıysa.
Bazı parcaların kırılmasında kullanıcıların bır etkısı olmuyor.

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts
Windows Server 2003 Experts
ISA Server 2004 , Exchange Server Experts
« YANITLA #4 : 22 Mart 2008, 21:28:40 »
hayır tasıma sırasında falan bi kırılma olmadı normalde calısıyordu... ama bir taratma yaparken dişli kırmıs sadece bunu sormustum...

« YANITLA #5 : 22 Mart 2008, 21:49:54 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Bostanlı / Karşıyaka / İzmir

• Konuları:29

•  
Teknik servis onun neden kırıldıgını anlayacaktır.. Sorun olmaz yanı teknık servıse ver.
Onlar hangı parcaların hangı dayanıklılıga sahıp oldugunu bılıyorlar..

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts
Windows Server 2003 Experts
ISA Server 2004 , Exchange Server Experts
« YANITLA #6 : 25 Mart 2008, 21:55:29 »
tamam teş. Quadim yollayalım bakalım sonuc ne olacak

« YANITLA #7 : 13 Temmuz 2008, 01:28:53 »
  • Dark_Energy
  • Aktif Üye
  • MoonLight
  • Nereden: WorldWide

• Konuları:190

•  
Valla sorun senden dolayı olmuşa benziyor garantiye girmez bence sonuçta senin unutman senin hatan oluyor kardeş.
Sayfa: [1]
Bölüm atla: