Sayfa: [1]
yorumlar
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 11 Nisan 2008, 20:39:36 »
sitenin içeriği son derece mükemmel. makaleler bu forum herşey güzel. fakat can sıkıcı bulduğum birşey var: yorumlar...

makalelerin altında konuya bütünlük getirici, faydalı bilgiler sorular bekliyor insan. bunu yapacak olan biz üyeleriz fakat sizde saçma yorumlarla bir ilgilenseniz.

rapidshareden sınırsız indirme için napıcam
yeni bi sitem olsun istiyorum napıyım ben
photoshop öğrenmek istiyorumm

üstteki gibi saçma sapan -konuyla ilgisiz- yorumlar olmasa yazarlar mantıklı sorularla ilgilenecektir bence.

ayrıca rahatsız olduğum bir konu daha var yorumlarda. yazarımız emek veriyor makale yazıyor. bilirkişi üyemizin biri de "saçma ne gerek var buna" yazıyor. okuyucu olarak ben rahatsız oluyorum, şevk kırıyor böyle kötü yorumlar.

toparlayayım: sitedeki yorumları denetleyecek editörler bulunmalı, saçma gereksiz ve aşağılayan yorumlarla ilgilenecek.
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2008, 20:43:17 Gönderen: kenji »
« YANITLA #1 : 11 Nisan 2008, 20:49:00 »
katılmamak elde değil...duyarlılığın için teşekkür ederiz...

..................BlueDream Dersleri..............

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #2 : 11 Nisan 2008, 20:50:36 »
  • hakanhkn
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:201

•  
bencede güzel düşünce olabilir.
Konuyla alakasız yorumlar silinirse okuyucu açısından da çok daha faydalı olur. Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #3 : 12 Nisan 2008, 11:39:33 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:163

•  
Aslında kullanıcıların ayırma kayırma yapılıyor şeklinde düşünmemeleri, kendilerini sitede bir katılımcı olarak hissetmeleri için yorumların birçoğunu onaylıyoruz, ancak yine bir çoğunu da onaylamamaya çalışıyoruz. Elbette seviyesiz birçok insan var, kıskanç, bir türlü beğenmeyen, var olanla yetinmesini bilmeyen, anlamayan, zeka özürlü.... Bunlar kimi zaman küfür ediyorlar, kimi zaman da hoş olmayan ifadelerle yazarı aşağılamaya çalışıyorlar. Sanki parasının karşılığını alamayan müşteri gibi bakıyor bir çoğu da. Bunlara elbette biz de kızıyoruz, fakat yorumlar çok, kimi zaman gözden kaçabiliyor, bunlar için kusura bakmayın onaylarken.

Yeni sistemde ders yazarları yorumları kendileri kontrol edecek. İsterse onaylayacaklar, isterlerse silebilecekler. Böyle bir düşüncemiz var, inşallah hayata geçireceğiz. Biraz daha sabır diyorum sevgili duyarlı ve Sanalkurs'a gönül veren arkadaşlarım.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #4 : 12 Nisan 2008, 11:42:15 »
ALINTI
Yeni sistemde ders yazarları yorumları kendileri kontrol edecek. İsterse onaylayacaklar, isterlerse silebilecekler. Böyle bir düşüncemiz var, inşallah hayata geçireceğiz. Biraz daha sabır diyorum sevgili duyarlı ve Sanalkurs'a gönül veren arkadaşlarım.

güzel fikir.. bizde kimin ne düşündüğünü biliriz böylece.

..................BlueDream Dersleri..............

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #5 : 18 Nisan 2008, 19:14:12 »
Yeni sistemde ders yazarları yorumları kendileri kontrol edecek. İsterse onaylayacaklar, isterlerse silebilecekler.

böyle bir projeye ihtiyaç vardı gerçekten Gülümseme ilginize teşekkürler
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2008, 19:16:51 Gönderen: kenji »
« YANITLA #6 : 22 Nisan 2008, 16:46:01 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi
  • İmpossible is nothing..!
  • Nereden: Bilgisayarın derinliklerinden

• Konuları:113

•  
bizimde gözümüzden kaçıyor tabiki, bunları sizde gördüğünüzde bizi belirtirseniz seviniriz (tabi yukarıda bahsedilen sistem hayata geçirilene kadar) Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #7 : 25 Nisan 2008, 16:07:24 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Bostanlı / Karşıyaka / İzmir

• Konuları:29

•  
Katılıyorum bende =)

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts