Sayfa: 1 2 3 [4] 5
Yeni Sanalkurs Hakkındaki Düşünceleriniz
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #45 : 03 Nisan 2007, 01:47:33 »
  • T_r3x
  • Destekçi Üye
  • **
  • Ömür Aksoy
  • Nereden: Ankara

• Konuları:17

•  
Merhaba yeni üye oldum. Olmamla beraber çok şey öğrendim.Kardeşim siz uyumuyomusnuz hiç yazarlar size diyorum Gülümseme  php'de include(umarım doğrudur)  echo else if vs.  bir ton merak ettiğim ve ihtiyaç duydupğum yazılım materyallarini 15 dakika içerisinden öğrendim.mysql bağlantı kurma vs. çocuk oyuncağı Gülümseme

Emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız   
Buradaki yazıklarınızlada haklısınız.Katılmamak namümkün.İnternet henüz yeni yeni gelişiyor ve bu sınırı aşıcak gibi duruyor.

İyi günler...
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2007, 07:42:56 Gönderen: Siracel »

Ömür Aksoy

Değerli ziyaretçimiz
www.tr3x.org
« YANITLA #46 : 03 Nisan 2007, 07:46:36 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:163

•  
Teşekkürler katkılarınızı bekleriz. SAnalkurs'un ismini yeterince duyurmak için sizlerin de desteğine ihtiyacımız var.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #47 : 08 Nisan 2007, 13:17:29 »
  • ecompany
  • Yeni Üye
  • *
  • Nereden: avşa adası

• Konuları:1

•  
bu siteyi hazırlıyan butun arkadaşlara çok çok teşekkürler.benim nette sitem var fakat tasarımcı arkadaşla iletişim sorunlarımız yuzunden siteyi kafamdaki şekle uyduramıyoruz işallah sizin bu sitedeki bilgilerle siteme katkıda bulunabileceğim.tekrar teşekkürler erkan Değerli ziyaretçimiz
www.avsaadasi.com
« YANITLA #48 : 20 Nisan 2007, 06:43:10 »
gerçekten güzel bir site olmuş daha iyide olacağına inanıyorum

Ne dil yeter seni anlatmaya,
Ne göz kıyar sana bakmaya,
Ne ellerim dayanır sana dokunmaya,
Ne kollarım uzanır seni sarmaya
Hiç ömür yeter mi?
Bir sen daha bulmaya...
« YANITLA #49 : 27 Nisan 2007, 10:49:50 »
bu site çok işime yaradı 8 aydır bilgisayarcıda çalışıyorum çekirdekten derler ya o hesap burdaki bilgilerle kendimi geliştirme imkanım oluyor daha fazla ders bekliyoruz elinize kolunuza sağlık iyi çalışmalar
« YANITLA #50 : 21 Mayıs 2007, 11:07:53 »
  • Tuhan
  • Ultra Süper Üye
  • Ne Mutlu Türküm Diyene
  • Nereden: Antalya

• Konuları:31

•  
İyiki bu siteye üyeyim doğrusu kendimi ayrıcalıklı hissediyorum bu yüzden. Merak ettiğimi sorduğumda çok geçmeden cevap alıyorum ve aradığım çoğu şeyide zaten buluyorum emeği geçen herkese teşekkürediyorum.

Bir filozofa sormuşlar: Şansa inanırmısınız?
Filozof: Evet, yoksa sevmediğim insanların başarısını neyle
açıklardım
Değerli ziyaretçimiz
Hayata Dair Herşey...

Değerli ziyaretçimiz
Buyrun Soframıza..

Değerli ziyaretçimiz
Birazcık bayanlara özel çeyiz meyiz:D
« YANITLA #51 : 26 Mayıs 2007, 15:49:47 »
  • VoLtaGe
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: Samsun

• Konuları:3

•  
Sadece şunu söylemeliyim, Türkiye'de sağdan soldan çalıntı yapmayan, orijinalinden çeviri yaparak paylaşan tek site.. Evet evet iddia ediyorum dolu dolu ve tek.. Bu arada bazı dergi siteleri de bu şekilde ama dersleri çok yetersiz sanalkurs.net e göre.. Emek veren tüm arkadaşlara teşekkürler..

-----------------
Başarıya ulaşmanın tek yolu azim ve sadakatte karar kılmaktır.
----------------
« YANITLA #52 : 26 Mayıs 2007, 15:57:25 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:935

•  
sitemiz icin düşüncelerinden dolayı teşekkür ederiz. paylaşımlarımız ve derslerimiz ileride dahada artıcak Gülümseme

Sanalkurs izmir bölümü toplanıyor. Detaylı bilgi için Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #53 : 07 Haziran 2007, 18:53:50 »
Sitenin çok iyi dersler içerdiği muhakkak.Burada takdir kadar eleştirilerinde bu siteyi geliştirdiğini farzederek yine bir hususa değinmek istiyorum.Sitede yer alan özellikle php dersleri oldukca faydalı.Ancak bu gibi derslerin belli bir dizinde verilmesi fikrine gerektiğine sanırım katılmayan olmayacaktır.derslere yeni başlayanların en çok takılabileceği konu NEREDEN BAŞLASAM sorusuna hızlı bir şekilde cevap verilebilmeli Unutulmamalıdır ki öğretmenin en önemli ilkelerinden biri Öğrencinin nerden başlaması gerektiğini tavsiye etmektir.Bence derslerin karışık verilmesini düzeltmek imkansız gibiyse.o zaman derslerin yanına küçük bir ikonla -yeni  - orta - ileri - gibi işaretlerin konulması bence bu siteyi çok daha kullanışlı ve anlaşılabilir yapar.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
« YANITLA #54 : 07 Haziran 2007, 23:21:13 »
Selamlar,
Sitenize üye olalı 3-4 gün oldu.Burayı neden daha önce görmedim diye kızıyorum kendime.Ama sizde de suç var ya reklam yapın azıcık Kahkaha. Sitenin isminin duyulması lazım.Bunun için ben üstüme düşeni yapacağım.Emekleriniz için teşekkürler.. Göz kırpan
« YANITLA #55 : 08 Haziran 2007, 08:54:02 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi

•  
Sitenin çok iyi dersler içerdiği muhakkak.Burada takdir kadar eleştirilerinde bu siteyi geliştirdiğini farzederek yine bir hususa değinmek istiyorum.Sitede yer alan özellikle php dersleri oldukca faydalı.Ancak bu gibi derslerin belli bir dizinde verilmesi fikrine gerektiğine sanırım katılmayan olmayacaktır.derslere yeni başlayanların en çok takılabileceği konu NEREDEN BAŞLASAM sorusuna hızlı bir şekilde cevap verilebilmeli Unutulmamalıdır ki öğretmenin en önemli ilkelerinden biri Öğrencinin nerden başlaması gerektiğini tavsiye etmektir.Bence derslerin karışık verilmesini düzeltmek imkansız gibiyse.o zaman derslerin yanına küçük bir ikonla -yeni  - orta - ileri - gibi işaretlerin konulması bence bu siteyi çok daha kullanışlı ve anlaşılabilir yapar.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Zaten böyle bir durum var. Seviye: İleri düzey, orta, başlangıç. Dikkat ederseniz göreceksiniz.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
« YANITLA #56 : 13 Haziran 2007, 12:18:48 »
Selamlar, bunca zamandır nasıl olup da farketmemişim sitenizi buna yandım gördüğümden beri.

Çok güzel ve faydalı, epey emek vermişsiniz, ellerinize, fikirlerinize sağlık.
« YANITLA #57 : 15 Haziran 2007, 08:45:46 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi

•  
Büyük reklam mecralarına gidip (Kanal D, Hürriyet, Sabah, ATV, reklam panoları vb...) reklam veremiyoruz Gülümseme Tek reklam seçeneğimiz üyelerimiz. Sizlerin de katkısı ile bir yerlere geleceğimize inanıyoruz. amacımız bu site ile birbirine faydalı insanlar insanlar silsilesi oluşturmak. Yoksa neden bu kadar uğraşılsın ki?...

« YANITLA #58 : 15 Haziran 2007, 19:44:21 »
  • numaftkral
  • Ziyaretçi
« YANITLA #59 : 15 Haziran 2007, 21:10:11 »
Tek kelime ile HA-Rİ-KA bir forum. Sizleri tebrik ederim. Bugün üye olmama rağmen hayran kaldım. Büyük bir başarı! Tebrik ederim herkesi !...
Sayfa: 1 2 3 [4] 5
Bölüm atla: