Sayfa: 1 2 [3] 4 5
Yeni Sanalkurs Hakkındaki Düşünceleriniz
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #30 : 10 Şubat 2007, 09:23:18 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:163

•  
Zamanla hepsi olacaktır, biraz zamana ihtiyaç var. Sanalkurs'un geçen seneki üye sayısı 16 bine yakındı. Hepsini sildik ve sıfırdan başladık. Daha iyi olacağına inancımız tamdır. Sizlerin de katkılarını bekliyoruz elbette.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #31 : 17 Şubat 2007, 21:09:39 »
site çok güsel cidden bilgisayara meraklı olanlara karşı doyurucu bir site siteyi yapan düzenleyen arkadaşların başarılarının devamını dilerim. özellikle siraceddin abime de bol bol başarılar...seni böyle yerlerde görmek güsel..
« YANITLA #32 : 27 Şubat 2007, 13:15:17 »
İnsanı sıkmayan,kaliteli,öğrenirken eğlendiren,eğlendirirken öğreten bir site.İşte aradığım buydu.Tesadüfen bulduğum bu siteye emeği geçen bütün arkadaşlara içten teşekkür ederim.Sağolun.
« YANITLA #33 : 27 Şubat 2007, 16:48:41 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi

•  
Hazar'a teşekkürler... Katılımlar arttığı sürece çok daha kaliteli paylaşımlar, ilgiler, dersler, eğlenceler olacaktır. Sevgiler... Sanalkursun reklamını yapmak da size düşüyor.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
« YANITLA #34 : 02 Mart 2007, 18:58:21 »
TAHMİNİMCE ŞU AN EN SON KAYIT OLAN ÜYE OLARAK YAZIYORUM.
PEK ÇOK KONUDA BİLGİYE İHTİYACIM VAR.
KONU BAŞLIKLARINA BAKTIĞIMDA "BU SİTEYE RAST GELDİĞİM İYİ OLDU" DİYE  DÜŞÜNDÜM İLK ÖNCE...
TABİİ Kİ EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETMEDEN DE OLMAZ.EMEĞİNİZE SAĞLIK...

SİZ CE BU DERSLERİN HEPSİNİ GÖRSEM "BİR FORUM SAYFASI DA BEN HAZIRLAYABİLİR MİYİM?"
« YANITLA #35 : 02 Mart 2007, 18:59:56 »
SORMAYI UNUTTUM..
NE ZAMAN VE NASIL ÜSTTEĞMEN OLABİLİRİM..
YANİ İKİ YILDIZ
« YANITLA #36 : 02 Mart 2007, 19:14:32 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:935

•  
Aramıza hoşgeldin simetri Gülümseme üstteğmenlik olayını ben arkadaşlara ilettim bu konuda onlar sizinle bilgilendirecekler Gülümseme.

Sanalkurs izmir bölümü toplanıyor. Detaylı bilgi için Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #37 : 03 Mart 2007, 10:52:18 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi

•  
Katkısız Üye (1 yıldız): 0 mesaj,
Yeni Üye (1 yıldız):  1 mesaj,
Acemi Üye (2 yıldız):  10 mesaj,
Aktif Üye (3 yıldız):  50 mesaj,
Bilgin Üye (4 yılıdız): 100 mesaj,
Süper Üye  (5 yıldız): 250 mesaj gerektirir.

« YANITLA #38 : 03 Mart 2007, 17:15:01 »
  • DESIGN
  • Yeni Üye
  • *
  • Nereden: GrafikenT

• Konuları:0

•  
S.a

Yeni üye oldum ama site çoq güzel tam benliq bi site grafik ile ilgili alakalı çoq şey var..İnşallah güzel işler yaparız burda...

Selametle !
« YANITLA #39 : 06 Mart 2007, 19:32:06 »
Arkadaşlar ellerinize kollarınıza sağlık. Sağolun.

BİLGİ PAYLASILDIKCA BUYUR
« YANITLA #40 : 13 Mart 2007, 21:58:29 »
herşeyden önce böyle bi ste açtığınız için teşekkürler ancak kayıt olana kadar canım çıktı desem yeridir nedeni ise güvenlik kodlarınızın okunamaması bence eğer daha fazla kişinin forumlarınıza kayıt olmasını istiyorsanı daha farklı güvenlik kodları denemelisiniz saygılarımla kolay gelsin
« YANITLA #41 : 17 Mart 2007, 13:36:03 »
sitemiz yenilenmiş görsel olarak... çokta güzel olmuş...

siracel hocamın dediği gibi "öğrendiğinizin zekatını verin". ama malesef öğrenen gelmiyor sorun olunca hemen geliyor. bu ne anlayış... arkadaşlar bu arada öğrenipte öğreteceğiniz bilgileri Allah rızası için öğretirseniz bu sizin için ibadet olur. Hayır yapmaktan kaçınmayın. Bunlar size geri gelecek...Unutmayınız!!!! selametle
« YANITLA #42 : 17 Mart 2007, 14:38:33 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi

•  
herşeyden önce böyle bi ste açtığınız için teşekkürler ancak kayıt olana kadar canım çıktı desem yeridir nedeni ise güvenlik kodlarınızın okunamaması bence eğer daha fazla kişinin forumlarınıza kayıt olmasını istiyorsanı daha farklı güvenlik kodları denemelisiniz saygılarımla kolay gelsin

Söylediklerinizi dikkate alıyoruz ve zaten düşündüğümüz forumla ilgili değişiklikleri yapmaya başlıyoruz.

« YANITLA #43 : 20 Mart 2007, 23:55:37 »
Bilgisayar kursuna gitmeye çok ihtiyacım vardı ama siteniz bu ihtiyacı karşılayacak sanırım teşekkürler benim gibi acemi kullanıcıların yanında olduğunuz için... 
« YANITLA #44 : 30 Mart 2007, 00:55:26 »
Arkadaslar ben bu siteyi sanirim gecen sene bu zamanlar bulmustum bir tasarim yaptiracaktim  web tasarimi  ve buradan bir degerli kardesim bana yardimci olmustu hakikatten dosthane bir kardeslik sergilemisti  yapacagi tasarimda  benim tek istemedigim sey  yapacagi siteye kendi ismini eklememesiydi  onu rica etmistim  kendisinden   oda kabul etmemisti  ve ben ne kadar  bu konuda  yanlis oldugumu boyle guzel siteyi inceleyince bu kardesimin  ne kadar  bir tasarimci oldugunu bir kez daha anladim ben butun  sanal kurs uyelerinden huzurunuzda bu kardesimden  ozur diliyorum saygilar
Sayfa: 1 2 [3] 4 5
Bölüm atla: