Sayfa: 1 [2]
WEB TASARIM TEKNİKLERİ
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #15 : 05 Mart 2007, 21:28:35 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
buradan auto cad derslerı hazırlıcam ama kitap gibi olsun istiyorum 1 2 3 diye baslangıctan ileri adımlara doru
    Çok iyi olur vastar. Gülümseme))

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #16 : 06 Mart 2007, 09:46:02 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:159

•  
Katkılarınızı bekliyoruz. Hep ders okumayın, biraz da siz yazın siz anlatın başkaları okusun, değil mi ama? Hadi bakalım pamuk eller klavyeye..

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #17 : 17 Aralık 2007, 13:42:43 »
  • hakanhkn
  • Ultra Süper Üye

• Konuları:199

•  
siracel abi bana ingilizce metin verebilirsin 1 hafta- 10 günde bir çevirebilrim(çevirttiririm) yani olur bu. Gülümseme
sen metni gönder hallederim ben Gülümseme

« YANITLA #18 : 28 Aralık 2007, 04:11:55 »
Hocam ben ingilizceden çeviri yapabilirim. Metinleri bekliyorum...
« YANITLA #19 : 29 Aralık 2007, 18:27:20 »
İngilizcem var ama oldukça geriledi :(biraz da program bilgim var Ps,Freehand,Fireworks,Dreamweaver,Flash... Ama profesyonel değilim açık söyleyeyim. Yarı program bilgisi yarı ingilizce belki yapabilirm.
Bazı yabancı sitelerdeki tutorial ları anlayabiliyorum elbette ama tam bir çeviri yapabilirmiyim bilmiyorum.
 Deneyebilrim ... örnek bir döküman gösterebilirseniz.

Keep hot your soul if not you freeze...
« YANITLA #20 : 29 Aralık 2007, 18:42:01 »
  • hakanhkn
  • Ultra Süper Üye

• Konuları:199

•  
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız  sitesinden çeviri yapabilirsiniz. Gülümseme Göz kırpan

« YANITLA #21 : 30 Aralık 2007, 04:09:30 »
  • Çağlar
  • Bilgin Üye
  • Grafik Tasarımcı
  • Nereden: T.C

• Konuları:34

•  
Animasyon teknikleri hakkında benim 1-2 dersim ve en az 30 animasyon dersim var bu alanda eksik olduğunu pek sanmıyorum tabi benim kullandığım proğramlar ps ve imageready ben bu yolla yapıyorum baska proğramlardada yapılabilir.Onları bilen arkadaslar yardımcı oalbilir mesela 3DMAX - SWİSH vs. gibi

ηє мυтℓυ тüякüм ∂ιуєηє.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
DERSLERİM;Photoshop,Corel Draw ve Diğerleri..

Bence, hayatı öyle bir yaşaki hayat seni kıskansın öyle bir sevki ölüm sana acısın öyle bir dost olki dostun olmayan utansın
« YANITLA #22 : 03 Ocak 2008, 02:40:16 »
Niye ki, flash la animasyon yapılmıyo mu?  Gülümseme ben verdiğiniz adresten güzel bir Flash tutorial ı türkçeye çevirdim. Biraz uzun olduğu için, zaman da ona göre büyüdü ama neyse...
 Nasıl ve ne şekilde ekleyeceğimi bilmiyorum. yardımcı olurmusunuz?
 Bu arada, renk bilgileri ve bir takım püf noktalarıyla alakalı da elimde bulunan dökümanlardan,kendi bilgilerimden derlemeler yapabilirim.Kaynağı belli olduğu müddetçe alıntı olması sorun olmaz heralde??ve-veya ingilizce sitelerden çeviri yapmaya da devam edeceğim.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2008, 02:45:35 Gönderen: designwish »

« YANITLA #23 : 03 Ocak 2008, 13:15:42 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi

•  
Yapman gereken Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
www.sanalkurs.net/dersekle.html
sayfasına girmek ve bütün alanları doldurmak. En alttaki uyarıları okursan iyi olur.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
« YANITLA #24 : 04 Ocak 2008, 03:42:58 »
Çok özürdilerim. Ben direkt .docx olarak gönderebileceğimi düşünmüştüm. Şimdi nur topu gibi bir sorunum daha oldu. Yazıyı yazıp bitirdikten sonra, tekrar açtığımda word programı kitlendi. dökümanı ne notepad' e ne de başka bir yere kopyalayamıyor, değişiklik yapamıyorum.ÜzgünÜzgün viewer gibi sadece dökümanı görebiliyorum.

Şimdi Office programı sorununu çözmeye çalışıyorum.  Upload etmem biraz gecikecek.
 işi astığımı düşünmeyin yani ...Gülümseme

« YANITLA #25 : 11 Ocak 2008, 13:09:33 »
merhaba ben sıze ıngılızce cevırıde yardımcı olabılırım oncelıkle kendımı sıze tanıtıyım BEN MEHMET KOROGLU KAZAKISTANDA YASIYORUM VE 4 DIL BILIYORUM ALMANCA INGILIZCE RUSCA VE FRANSIZCA SIZE YARDIMCI OLURUM AMA BENIM SIZDEN TEK BIR SEY ISTIYORUM BEN WEB TASSARIM OGRENMEK ISTIYORUM VE KENDI SITEMI KURMAK VE DUNYA VE TURKIYE BIR COK KONUDA YARDIM ETMEK ISTIYORUM BANA WEB SITE TASSARIMINI OGRETIRSENIZ BU BENIM ICIN EN BUYUK BIR HEDIYE VE BIR MESLEK OLACAK TESSEKKUR EDERIM MSN ADRESIM :mehmet__koroglu46@hotmail.com cevabınızı beklıyorum  Karizmatik
« YANITLA #26 : 11 Ocak 2008, 17:22:52 »
ELB46'ya....
sitedeki dersleri takip edebilirsiniz. çok pratik ve yararlı bilgiler var. Size msn adresinizden özel ders verebilecek biri varsa onu bilemem tabi:)
 Sıfırdan mı başlayacaksınız yoksa geliştirmeyemi çalışıyorsunuz bilmiyorum ama Fireworks le başlayabilirsiniz mesela..

« YANITLA #27 : 16 Ocak 2008, 11:48:02 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi

•  
Elb46'ya: Çevirmek için WebDesign.org adresinden yararlanabilirsin. Dersleri çevirdikten sonra DERS EKLE kısmından ekleyebilirsin.

« YANITLA #28 : 29 Temmuz 2008, 22:20:15 »
ya arkadaşlar ben wep tasarımı hakkında 1şey bilmiyorum çok öğrenmek istiyorum lütfen bana yardımcı olun
« YANITLA #29 : 30 Temmuz 2008, 00:16:25 »
  • taytanicman
  • Ziyaretçi
zaten benim çok yakında bu konuyla ilgili makalemi yayınlayacam inşallah yardımcı olurum
Sayfa: 1 [2]
Bölüm atla: