Öncelikle ithamlarda bulunurken biraz daha nazik bir ifade kullanmanı öneririm. Bu sitedekilerin herkese herşeye yardım etmek gibi bir mecburiyeti varmış, yapılmadığı için tüketici hakları ihlal edilmiş biri gibi konuşmanı yadırgadığımı bilmeni isterim. Herkes elinden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyor ve senin bir iki soruna cevap verilmediği toptan bir yargılamaya girişmen çok saçma. Joomla bölümü açılmış, çünkü bilenler bilmeyenlere yardımcı olsunlar diye. Her soruya cevap verilebilecek diye bir kaide yok.
İkinci bir konu da şu, araştırmayı bilmiyorsun, yazmışsın sorunu joomla bölümüne, cevaplanacak diye bekliyorsun. Git araştır Google'da, Yahoo'da, Altavista'da... Hiç araştırma yaptın mı peki?
Daha da önemlisi bugüne kadar sen kaç kişinin sorusunu cevapladın, kaç kişiye yardımcı oldun?
Lütfen başkasının 5 yıllık emeğinin üstüne böyle konuşma, seni daha insaflı ve dikkatli olmaya davet ediyorum.
Bende katılıyorum.
Şimdi sorularına da bakacağım. Cevaplamaya çalışacağım.
ve lütfen bir çok üstadın bulunduğu bir yerde bu kadar ağır itamlar ile eleştiri yapma.
Yoksa bir daha hiç cevap alamayabilirsin!