Sayfa: [1]
Siteniz gerçekten...?
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 30 Ağustos 2007, 14:05:52 »
Herkese selam. Site gercekten çok yararlı bi site özellikle tasarımla uğraşanların çok işine yarayabilecek kapasitede. Ama gelir gelmez gözüme takılan bir husus Üyelerimiz kendini tanıtmaları için açılmış bi bölüm yok ( görememişde olabilrim Gülümseme ). Ama herşeye rağmen gayet güzel. Ben 20 yaşındayım grafik tasarımla uğraşıyorum. Dergi insert katalog gibi işler yapıyorum.Umarın beni aranıza kabul edersiniz Ben sizlerden bişeyler öğrenirim haddim değil ama belki sizde benden bişeyler öğrenirsiniz. Geçinir gideriz GülümsemeGülümseme Herkese iyi paylaşımlar...
« YANITLA #1 : 30 Ağustos 2007, 14:37:50 »
  • Tuhan
  • Ultra Süper Üye
  • Ne Mutlu Türküm Diyene
  • Nereden: Antalya

• Konuları:31

•  
Aramıza hoş geldin.  Göz kırpan

Bir filozofa sormuşlar: Şansa inanırmısınız?
Filozof: Evet, yoksa sevmediğim insanların başarısını neyle
açıklardım
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
Hayata Dair Herşey...

Değerli ziyaretçimiz
Buyrun Soframıza..

Değerli ziyaretçimiz
Birazcık bayanlara özel çeyiz meyiz:D
« YANITLA #2 : 30 Ağustos 2007, 15:09:24 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:935

•  
Herkese selam. Site gercekten çok yararlı bi site özellikle tasarımla uğraşanların çok işine yarayabilecek kapasitede. Ama gelir gelmez gözüme takılan bir husus Üyelerimiz kendini tanıtmaları için açılmış bi bölüm yok ( görememişde olabilrim Gülümseme ). Ama herşeye rağmen gayet güzel. Ben 20 yaşındayım grafik tasarımla uğraşıyorum. Dergi insert katalog gibi işler yapıyorum.Umarın beni aranıza kabul edersiniz Ben sizlerden bişeyler öğrenirim haddim değil ama belki sizde benden bişeyler öğrenirsiniz. Geçinir gideriz GülümsemeGülümseme Herkese iyi paylaşımlar...

aramıza hoşgeldin bende senin gibi dergi katalok hazırılıyorum. Burda herkesin biribirinden öğrenceği çok şey var. Sitede baya bir webci arkadaş vardıda yavaş yavaş dergi kitap kısaca baskı grafiği yapan arkadaşların çoğalmasıda beni sevindiriyor Gülümseme takıldığn yerlerde sitenin forumlarına sor. Akşamları sohbet bölümünde olmaya calışcam. Orda beni ve benim gibi diğer üyeleride tanıyabilirsin. iyi calışmalar

Sanalkurs izmir bölümü toplanıyor. Detaylı bilgi için Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #3 : 01 Eylül 2007, 17:02:19 »
Hoşbulduk sağolun umarım bişeyler alıp bişeyler katabilirim siteye. Benim özellikle kendimi daha çok geliştirmeye ihtiyacım var bu yüzden profesyonel photoshopcularla tanışmak istiyorum.. Herkese iyi paylaşımlar
« YANITLA #4 : 26 Eylül 2007, 11:50:24 »
herkese slm arkadaşlar.

kendimi brz tanıtayım isterseniz,ismim fatih polat, bu yıl fırat üni. bilgisayar öğretmenliğini bitirdim.flash,photoshop gibi animasyon amaçlı kullanılan programlarla kendimce ilgilenmeye çalışıorm Gülümseme

bende bu zamana kadar özellikle flash la ilgili bilgi edinebilmek için yabancı siteleri geziniordm meğersem böyle güzel forumlar varmış inş bundan sonra bende ilginizi çekebilecek bilgileri sizlerle severek paylaşcam.

sitede emeği geçne herkese çok teşekkürler ii bi site yapmışsınız en kısa zamanda grşmke üzere

« YANITLA #5 : 26 Eylül 2007, 11:54:24 »
aramıza hoşgeldiniz
« YANITLA #6 : 17 Ekim 2007, 11:32:32 »
bu sitenin yararını çok gördüm. fikir kime aitse ve de emeği geçen herkese tşk.
Sayfa: [1]
Bölüm atla: