Sayfa: [1]
SİTE YETKİLİLERİ İLE KURS VEREN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 30 Ocak 2008, 17:01:38 »
Sevgili Dostlarım Değerli Hocalarım (hocalarım diyorum çünkü herbiriniz alanınızda gerçekten çok iyi ve büyük bilgiye sahipsiniz) bilgi deniziniz çok fazla, saygı ile karşılıyorum,iyi biliyorsunuz ancak dersleri anlatım şekliniz anlanabilecek düzeyde değil, dersleri öğrenmek isteyen zaten acemi, en basit hali ile anlatmaya çalışırsanız herkez anlar, ama siz yıllarda bu işi yapanlara göre anlatıyorsunuz onlar zaten anlayacağını anlamış, sizden ricam dersleri daha acemi düzeyde olanlar için basit ve sade bir anlatımla menülere nerden ne şekilde ulaşılacağını anlatarak anlatmanızdır. örneğin layer oluşturuyoruz diyorsun, acemi olan insan layerin ne olduğunu bilmez, birde dersler çok karışık bir sisteme göre sıralanmış, bunu grup başlıkları alatında toplayarak anlatırsanız daha iyi olurdu, örneğin animasyon başlığını ayrı, photoshop derslerini ayrı başlıklar antında toplayarak , son olarak anlattığınız derslerin neredeyse %90 ı günlük yaşamda kullanılabilecek şeyler değil, yani herkese lazım olacak şeyler değil, örneğin photosohop ç alışmalarında bilmem buz efekti yapmak, bu kaç kişinin işine yararki, işimize yarayan kısmı özellikle amatör fotoğrafçılar ve  amatör photosohopçular için rütuş nasıl yapılır, leke nasıl silinir, göz rengi nasıl değişilir, saç rengi nasıl değişilir, makyaj nasıl yapılır, elbise nasıl değişilir, arkaplan nasıl değişilir, bir resmi bir manzara üzerine nasıl yerleştirilir, resim nasıl gölgelendirilir, vb. günlük yaşamda kullanılan amatör fotoğrafçılar için olan derslerden bahs ederseniz ve bunuda sade anlaşılır acemi düzeyde bir anlatımla anlatırsanız eminim daha fazla okunup , daha fazla kişinin iştirak etmesi sağlanır, bir çok kişiye daha fazla faydalı olursunuz bu da benden küçük bir öneri sevgilerle
« YANITLA #1 : 23 Mart 2008, 22:29:12 »
Arkdaşım sanalkurstaki yazarlarımız gerçekten işinin ehli denilebilecek düzeydeler. Zaten hocelarımız en basit anlatılabilecek şekilde anlatıyorkar.Ama çok doğru söylüyorsun sende sana da katılıyorum . Sizler anlamadığınız yeri hemn yorum bölümünden yazarsanız biz o bölüme açıklık getiririz.

| Fuat Şengül |
| Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
www.satranckulubu.net
| Satranç Sitesi |
Sayfa: [1]
Bölüm atla: