Sayfa: [1] 2 3
Sanalkurs'taki durgunluk hakkındaki düşünceleriniz...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 10 Kasım 2008, 18:29:25 »
  • Serkan KÖSE
  • Süper Üye
  • ..::Anadolu Çocuğu::..
  • Nereden: Anadolu'nun Derinliklerinden...

• Konuları:30

•  
EkleBunu Sosyal Paylam Butonu
Arkadaşlar benim aklıma şu sıralar bişey takıldı.Ben son zamanlarda dikkat ediyorumda nerdeyse hiç doğru düzgün konu açılmıyor acaba neden?Bence sezon bitti ondan olabilir diyorum.Eğer sizde bana katılıyorsanız buraya mesaj yazın ...
« Son Düzenleme: 14 Kasım 2008, 16:51:45 Gönderen: Serkan KÖSE »

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #1 : 10 Kasım 2008, 19:11:34 »
Ben kendi adıma konuşayım site çok güzel ama ben yeni bilgisayar alıcam onun için bekliyorum aldığımda yeni tasarım ve yeni paylaşımlarda bulunacağım  Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #2 : 11 Kasım 2008, 16:49:26 »
  • Serkan KÖSE
  • Süper Üye

•  
ee bu kadarmı başka Ney

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #3 : 12 Kasım 2008, 20:31:17 »
serkan kardesim site sakinleri yani ailenin temel taşları genelde okul bünyesinde olan kişiler..ve şu sıralar sınav vakitleri yaklaştı çalışma yapmak gibi bir teşebbüste bulunacak vakitleri yoktur diye tahmin ediyorum..ben şalışıyorum işten ve iş yorgunluğundan artan vaktimde gayret gösteriyorum..

genç kardeşlerimiz hayırlısıyla sınav dönemini atlatsın eski hareketli halini alır burası...
ayrıca düşüncen için teşekkürler buradan aldıklarının üstüne katarak tekrar başkalarının faydalanması için buraya katkıda bulunma isteğini takdirediyorum...
BİZ BİR AİLEYİZ..
selametle kalınız..

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #4 : 12 Kasım 2008, 20:37:04 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:898

•  
Grafikerlerin takvim sezonu başladı. REklam sektörü promosyon, takvim işlerine girdi. Haliyle grafiker arkadaşlara uykusuz geceler başladı. Bizim yönetimimiz çok genç bir takımdan oluşma. Üniversiteli arkadaşlarımızda mevcut. Onların sınav dönemleri başladı. Şuan zaten onlara gelin sanalkursa konu girin, yardımcı olun dersek  en büyük kötülüğü onlara biz yapmış oluruz. Yılbaşı geçsin. Şubat -mart ayı millet boşta olur Gülümseme Bir kısım arkadaşlarda yaz ayında.

Sanalkurs izmir grubu toplanıyor.
Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #5 : 13 Kasım 2008, 13:40:51 »
  • Serkan61
  • Süper Üye
  • Asla VAzgecme NE yApAbiLeCeGiNi GösTeR
  • Nereden:

• Konuları:18

•  
bende lisse son ögrencisiyim bilen biliyo zaten ama bu araalr sınavlar başladı fazla takılamıyoz ama genede sürekli onlıne olmaya calışıyorum

!!!!!Bizi barlarda arama Biz dost rakısı içenlerdeniz Bize dost kim diye sorma Biz dost için ölenlerdeniz!!!!!

OrGiNaL CoCuK 61
« YANITLA #6 : 13 Kasım 2008, 16:45:33 »
  • Serkan KÖSE
  • Süper Üye

•  
Hımm ilginiz için saolun bende öğrenciyim ama yinede girmeye çalışıyorum Kahkaha

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #7 : 13 Kasım 2008, 16:49:03 »
  • Di Guan
  • Ultra Süper Üye
  • BANTLANDI
  • Nereden: Cehennet

• Konuları:268

•  
beni sormayın 12/18 arası buralardaym arada gidebiliyorum ama hergün en az 2 saat giriyorm

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Kalbimdeki Tadilat Dolayısıyla Kapalıyım
Pek Yakında Full sürümüm
« YANITLA #8 : 13 Kasım 2008, 20:17:01 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!
  • Nereden: KONYA

• Konuları:29

•  
Konu açılmamasının öğrencilikle o kadarda alaksı yok bence. Biraz önemli konular 2. planda kalmaya başladı bence. Eğitim eğlencenin gerisinde kaldı. Dikkat ediyorum bazılarının ne bilgisayarla nede derslerle alakası var. Eğlenmeye gelmiş sanırım. Eğlenmesin demiyorum ama sonuçta eğitim sitesi profilinide korumak lazım . Sadece benim düşüncelerim haksız bulanlarada sözüm yok...

"Ne kadar Az seçeneğiniz varsa ; O kadar Çaresizsiniz. "
« YANITLA #9 : 13 Kasım 2008, 21:31:29 »
Böyle konular bence forumun kalitesini bozabilir sonuçta yeni üye olan veya olmayan insanlar bunu yönetimle alakalı rant kazanmak amaçlı yapıldıgını düşünebilir. Forum sadece yönetimin veya sabit kişilerin konularını sundugu ortam degildir beceren,beceremeyen,bilen,bilmeyen veya kısacası bildigini paylaşmak bilmedigini ögrenmek adına kurulan paylaşım amaçlı bir platformdur. Yani bana garip gelen tek taraf konu açılmış ne güzel ama bir ısrarcılık var gibi sebepsiz. Evet bir durgunluk var gibi Mesela ben burda kimseyi tanımam bir kişiden başka,ilgi alanımda photoshop üzerinedir. Ne zaman photoshop alanına girsem DJ GUAN isimli arkadaş iyi veya kötü herşeyini sunuyor konvoy oluşturmuş konuları Gülümseme Bu durumda aklıma ilk gelen bundan başka adam yokmu bu forumda diye kendime soruyorum Gülümseme) Bence böyle konulara gerek duymadan bir katkıdada onlar,sizler,bizler,de bulunalım o zaman daha farklı olacaktır herşey...

Pkk'lımısın? Vatanmı Istiyosun? Vatan Yaz 9999'a Gönder
Nah Alırsın Melodisi Cebine Gelsin...
« YANITLA #10 : 14 Kasım 2008, 10:35:51 »
  • Serkan KÖSE
  • Süper Üye

•  
zevkler ve renkler tartışılmaz hepinizin düşüncesine katılıyorum

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #11 : 14 Kasım 2008, 11:47:09 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
Evet bir durgunluk var gibi Mesela ben burda kimseyi tanımam bir kişiden başka,ilgi alanımda photoshop üzerinedir. Ne zaman photoshop alanına girsem DJ GUAN isimli arkadaş iyi veya kötü herşeyini sunuyor konvoy oluşturmuş konuları Gülümseme Bu durumda aklıma ilk gelen bundan başka adam yokmu bu forumda diye kendime soruyorum Gülümseme)

Var arkadaşım var adam yeteri kadar var. Senin için photoshop forumunu baştan sona baktım. Ben nasıl olur bu bölüme paylaşım yapmamışım. Foruma baktım. Epey paylaşımımı var hadi beni geçin. Bluedreamin epey bir paylaşımı gözüme çarptı. Epey arkadaşımız bu alanda paylaşım yapmış. PAylaşımlar şuan yeteri kadar var. Her gelişinizde böyle onlarca paylaşım bir bölümde görmenize imkan yok. Yeni sürüm çıktıktan sonra photoshop bölümü daha hareketli olur. Ama her geleşinizde sırf photoshop bölümüne bir şeyler görmeniz için boş anlamsız konular eklememizide beklemeyin. Şuan sanalkurs izmir bölümünün bir kaç kişiyi msn yi bile acamaz duruma geldi. Günlerdir bakıyorum bir kaç kişi hiç online değil. Bende merak ettim aradım bir sorunlarımı var diye telefonla aradım. HEpsi çok yoğun oldukları için msn yi bile açamaz hale geldi. Yılbaşı yaklaşıyor. Şuan tüm forum sitelerine bakıyorum bir durgunluk almış gidiyor. Dikkat edin sanalkursa hemen hemen her gün bir şeyler ekliyorum.

Bazen bir gün boyunca ofiste olmadığım günler oluyor ama ondan birgün önce siteye gece yarısı bilgiler giriyorumki üyeler geldiğinde bir kaç farklı bilgi görsünler diye. İyi çalışmalar.

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #12 : 14 Kasım 2008, 11:50:14 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
birde bir daha böyle konuyu siliyorum tarzı mesajla bir başlık açarsan serkan. Bir daha hiç bir şekilde yorum yazmayacağım bunu bil. İyi valla her gelen düşüncesini sorsun sonra gelip silsin. Sonra aynı soruları başkaları sorsun biz tekrar cevap yazalım.

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #13 : 14 Kasım 2008, 12:05:12 »
  • Di Guan
  • Ultra Süper Üye
  • BANTLANDI
  • Nereden: Cehennet

• Konuları:268

•  
evt tuaf olmuş konu ismi

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Kalbimdeki Tadilat Dolayısıyla Kapalıyım
Pek Yakında Full sürümüm
« YANITLA #14 : 14 Kasım 2008, 12:29:52 »
  • Serkan61
  • Süper Üye
  • Asla VAzgecme NE yApAbiLeCeGiNi GösTeR
  • Nereden:

• Konuları:18

•  
bencede öle tuhaf ve ilğinç

!!!!!Bizi barlarda arama Biz dost rakısı içenlerdeniz Bize dost kim diye sorma Biz dost için ölenlerdeniz!!!!!

OrGiNaL CoCuK 61
Sayfa: [1] 2 3
Bölüm atla:  
en üste git en üste git