Sayfa: [1] 2 3
Sanalkurs.Net Kampanyasi Hakkında
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 18 Mart 2007, 18:01:56 »
Hocam Kampanya Yapmısşsınız 50 ders yayınlayana egitim setleri verecek mişsiniz?

acaba bu egitim setleri hangi egitim programın ya da programlama dillerinin setleri,Kaç tane gonderiyorsunuz ,ya da bize sadece hangi egitim ssetini istiyorsak onu mu gonderiyorsunuz,ya da elinizde bulunan tüm egitim setlerinimi gonderiyorsunuz,

Ben şimdi dersleri anlatmaya başlayacağımda siz beni nasıl takip edeceksiniz hocam....

Hangi Egitim Setlerinin Oldugunu Söylerseniz güzel olur ve bu setler TR'mi....Gülümseme

Bu Arada Ben Yeni Geldim.........GülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümseme

Artık Bende Sanalkurs.net Ailesindenim....Gülümseme
« YANITLA #1 : 18 Mart 2007, 18:37:53 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
sırac abi foruma çok yazı yazanada hediye verin  Dil çıkaran  tabi konu dışı ve film bölümü haricinde.. Gülümseme

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #2 : 18 Mart 2007, 19:00:12 »
sırac abi foruma çok yazı yazanada hediye verin  Dil çıkaran  tabi konu dışı ve film bölümü haricinde.. Gülümseme

Paylaşana verse daha iyi olur sitedede senin baya bir paylaşımın var hocam ya....Gülümseme

En çok sen paylaşmışsın siracel hoca sana verir...Gülümseme
Bende Şimdiden 2 ders hazırladım bakalım yayınlanacak mi...Gülümseme
« YANITLA #3 : 18 Mart 2007, 20:35:04 »
birde ben yazar olacakmıyım Ney
« YANITLA #4 : 18 Mart 2007, 21:02:46 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
olucaksınız tabi.. ama yazarlık için sanırım bi 5 yazı gerekiyor sanırım.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #5 : 18 Mart 2007, 21:55:07 »
iyi hocam benim şu an 5 yazım var tam olarak 5 tane ekledim ama yayınlanmadi neden acaba hocam br bilginiz var mi?
« YANITLA #6 : 18 Mart 2007, 22:56:56 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
bu forumu sırac abi yarın görür ve cevaplar Gülümseme

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #7 : 19 Mart 2007, 09:46:33 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:160

•  
Merhabalar, Fırat kardeş, soyadını belirttiğin takdirde yazar listesine ekleneceksin. (Burada da belirtebilirsin)

Gelelim kampanya ile ilgili sorularına: Şu an kampanya dahilinde 50 ders yazan birine tek bir programın eğitim dvd'si gönderilecektir. Bunların isimleri, "Dijital Fotoğrafçılar İçin Photoshop, Illustrator, Profesyonel Web Tasarımı, CSS, Flash 8, Dreamweaver 8, After Effect, Dijital Video Prensipleri, Photoshop CS3, PHP&Mysql..... gibi uzayıp giden bir listeden oluşmaktadır. Bunlar arasında Türkçe olduğu gibi, İngilizce dersler de mevcuttur. Ancak Türkiye'de bildiğiniz gibi bu konudaki çalışmaların azlığı Türkçe DVD sayımızın azlığına sebep oluyor. Sonuçta kendi hazırladığımız dersler değil bunlar, ancak bu dersler görüntülü video anlatım dersleri. Yani anlamasanız bile görerek anlamanız mümkün. Gerekli çalışma dosyaları CD içinde mevcut. Ancak bu kadar bilgi verebilirim.

Derslerini bekliyoruz. Sevgiler.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #8 : 19 Mart 2007, 10:08:57 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi

•  
Ayrıca sevgili Fırat, derslerine eklediğin resimlerde 550 px'ten büyük resimler kullanmışsın. Bu da bizi zor durumda bırakıyor. Lütfen bir dahaki sefere resimlerin yatay büyüklüğü 550 px geçmesin. Ha bir de, resimleri Sanalkurs üzerine yüklersen yarın bir gün dersine girenler silinmiş resimlerle karşılaşmamış olurlar. Göz kırpan
« Son Düzenleme: 19 Mart 2007, 10:15:04 Gönderen: Siracel »

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
« YANITLA #9 : 19 Mart 2007, 17:25:14 »
hocam teşekkür ederim hergün ders ekleyeceğim...Gülümseme
birde ad ve soyad FİRAT ABAKsanırım yazarlar listesine eklenebilirim böyle bir sitede yazar olmak şeref vericidir,Çok teşekkür ederim hocam böyle bir siteyi açtığınız için,Neyse Ben Ders hazırlıyayım istediginiz resim piksellerine uyacağım ve resimleri SANALKURS.NET'e yükleyeceğim...Gülümseme

Birde hocam ASP bilgilerimi paylaşmak isterim ASP Kategorisi açılırsa...Gülümseme
« YANITLA #10 : 19 Mart 2007, 17:42:38 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi

•  
Asp kategorisini şöyle yapalım: boş kategori açmak istemiyoruz, siz dersi hazırlayın gönderin, ben o zaman kategori açarım

« YANITLA #11 : 19 Mart 2007, 18:27:06 »
olur hocam ben İLK Dersi Hazırlıyorum,Bu başlık altında yayınlarım hocam...Gülümseme ve sanırım bu arada Yazar olmuşum Teşekkürler hocam...Gülümseme
« YANITLA #12 : 19 Mart 2007, 18:34:02 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi

•  
Evet ddaha yoğun katılımlar bekliyoruz, hadi bakalım

« YANITLA #13 : 19 Mart 2007, 18:44:48 »
Sirecel hoca ASP Derslerinin Devamı gelecektir...Gülümseme Şimdilik Kategori Boş kalmsın diye bir ders hazırladım Katgori eklensin onumuzdeki derslerde IIS kurulumunu anlatacağım...Gülümseme
« YANITLA #14 : 19 Mart 2007, 18:49:08 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi

•  
Dostum dersi normal dersekle kısmından gönderirsen daha iyi olur.

Sayfa: [1] 2 3
Bölüm atla: