Desteklerinizi benden esirgemediğiniz için hepinize tekrar teşekkürler.
Patent işlemleri bitmek üzere Türkiye'de lisans altında şimdi uluslararası bir kuruluşa başvurduk. Tüm Dünya'da lisanslamak için..
Size bir de üzüldüğüm bir noktayı belirtmek istiyorum.
Şimdi o kadar çok büyük Türk şirketi peşimde ki anlatamam size. Ama artık iş işten geçti sözleşmeler yapıldı imzalar atıldı. Astronomik rakamlar yazıldı. Kısacası elim kolum bağlı artık. Bu proje hariç rakip firmaların hiç birinde ne proje yöneticisi,ne proje mimarı v.s. hiç bir ünvan altında çalışamıyorum.
Ahh be Türk firmaları ilk sizlere geldim. O kadar uğraştım. Yapmadığımı bırakmadım ama siz hep güvensizlik ile yaklaştınız. Şimdi ise kaybettiklerinize üzülüyorsunuz.
Allah'tan sözleşmeyi çok güzel hazırladık. Proje Merkezi olarak İstanbul seçildi. Yani Türkiye bu da demek oluyor ki Dünya'dan önce Türkiye'de sonra Avrupa ve Amerika da

Biraz garip oldu değil mi? Hep en son bize gelirdi ama Türkiye de yavaş yavaş bir şeyler değişiyor.
Neyse yine çok yazdım. Ben yoğun olurum dediysemde buradan kopucam demedim.
Eğer bir projede bir eleman gereksinimi her hangi bir fırsat v.s. olursa ilk zaten SanalKurs.NET'ten sizlere duyurucam. Uygun ve istekli arkadaşlarda faydalansın diye.
Selametle...
Ayaz