Sayfa: [1]
rica ederim
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 13 Aralık 2007, 23:43:03 »
özellikle benim gibi yeni başlayanlar için çok güzel bi site ama bazı arkadaşların dediği gibi yavaş !!benim önerim ise her yapılan çalışmalardan değişik değişik örnekler konulması bazen lazım oluyo arıyorum bulamıyorum ;)herşey için sağolun Gülümseme
« YANITLA #1 : 14 Aralık 2007, 00:02:18 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:921

•  
sitemizi beğenmenize sevindim. Burdan hem size bu arada tüm üyelere sesleneyim fırsat bu fırsat. Sİte içerisindeki derslerde bir sorun yada anlayamadığınız yer olursa. Yorum bölümüne yazın fakat bu işi biraz hızlı cevap almak için Sİtenin forum bölümünee ilgili konuya yazın. Şu derste şurası nasıl olur neler olur tartışalım. Sİzin yazdığnız her yorum dersin yazarına geliyor fakat Bazen yazarımız o ara yoğun oluyor bir şekilde ulaşım zor olabiiliyor o sorduğunuz soruyu burdaki üyelerde bilebilir, farklı bir yöntem diyebilir  ve hızlı cevap alabilirsiniz. Sİbel hanım sitenin derslerinde anlayamadığnız yada bunun kombinasyonu veya farklı yöntemi varmı diye sorun. Eğer photoshop illustrator freehand olursa bizzat ben önce ben ilgilenicem. Başka konularda oldumu (web programları) zaten yeteri kadar bilgili üyemiz var.  Göz kırpan İyi çalışmalar diliyorum. Sizi daha çok burda görme dileğiyle

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
Sayfa: [1]
Bölüm atla: