Sayfa: [1]
quark bölümü açılsa mı acaba??
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 05 Kasım 2007, 21:13:43 »
quark bölümü açılsada yavaş yavaş onada başlasakmı acaba arkadaşlar

..................................................
            Kıpkızıl bir güneşin önünde
             Mavi bir yelkendir hayat.
      Alır götürür seni bilinmeyen derinliklere
           Sevda mavidir, mavi ise umut,
              Yüreğini hep mavi tut.
« YANITLA #1 : 05 Kasım 2007, 21:54:55 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:974

•  
quark bölümü açılsada yavaş yavaş onada başlasakmı acaba arkadaşlar
bana iki tane k demeyin  Kahkaha kuark ve korel Gülümseme
şaka bir yana bu programlada bazen arkadaşlarıma iş gelince haliyle onlarda bana işi şutluyorlar. Bende baya zorlanıyorum ondan dolayı biraz bunları ayrı seviyorum. Bu bölümde bilginiz varsa irtibata gecelim sizi bu bölümüe alabiliriz. Ders diyorsanız. Kararsız Bu konuda bilgili bir arkadaşımız varsa bu forumu görüp cevap yazar. Quarka özellikle vakti zamanında çalışmadım. ŞUanki gazeteler dergiler quarkta olabilir ama yavaş yavaş indesigne geçiş var. Avrupa baya iyi geciş yaptı. Biz biraz yavaşız. Önce grafik tasarımı belli bir bölüme getireyim. Ondan sonra orayada başlayacam ama biraz zaman lazım indesign.
iyi çalışmalar  Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #2 : 06 Kasım 2007, 21:35:31 »
tamam kolay gelsin fatih

Yüreğini hep mavi tut.
« YANITLA #3 : 07 Kasım 2007, 12:33:58 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
Anlayamıyorum  Masum Bu cevap şeklin bir kızmayı ifade ediyor. TAmam kolay gelsin. yani biranda kesip atıyorsun.  Masum Benim ssizi anladığım kadarını siz yarısı kadar bizi anlamaya çalışsanız. . Bu tür cevaplar verilmezdi !!!
ben senin quarkı biliyorsan gel konunun başına eğer öğrenceksende quarkın dev avantajlarını anlattım ama beni anlamıyorsun.  Masum  Sakın anlıyorum deme. Anlasan böyle yazı yazmazdın. BEn konunun açılıp açılmaması konusunda sana genel bir yazı yazdım

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #4 : 07 Kasım 2007, 15:17:53 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
Bir açıklama yapmam lazım!!! Her admin için aynı düşüncede değilsin diyorsun. Benim bir uyardığm üyeyi sen arkamdan yazı yazdığna göre demek bende sana göre anlayışsız yönetim bölümündeyim.  Ney Eğer aksi bir durum olsaydı bu foruma yazı yazmazdın. Çünkü şuan bu forumdauyarı yapan yönetici benim...

Keşke o konuyu buraya getirmeseyydin zeynep. Ben o forumda sizinle konuşup olayı tatlı bir şekilde bitirdiğime
inanmıştım  Ağlayan Orda gönlünüzü almayada çalıştım. NAsıl dersen hem kelimelerle yumuşatmaya ve ders açacağım dedim. BEn bazı olayları yumuşatmaya çalışsamda kimse nedense olayları unutmuyorve davam ediyor. Gerçi olayları ben yapmıyorum ben oluşmuş olayları yuumuşatmaya çalışsamda hep olaylar benim üzerime kalıyor.

Murat arkadaşımız grafik tasarım konusunda şuan kimse konu açamayacağını hissetti bir bendim bu konuda bilgili. Murat benim bu yıl yoğun olduğumu biliyor ve şuan o konuda kimse yazı yazamayacağını iyi bildiği için web tasarım dedi. Bende baktım durum kötüüye gidiyor . BU üyelere anlamam lazım haklılar dedim hemen olaya girdim ve ders yazacağımı güzel işler yapacağımı yazdım. Sizlerin yani üyelerin gönlünü almaya calıştım.
Şimdi diyecen belki fatih sen ayrısın sen anlayışlısın diyecen sen yanlış anladın diyebilir oda olabalir ama benim uyardığm üyeyi sen neden böyle bir açıklama yapıyorsun?  BUrda ister istemez kendimede pay aldım. Eğer ben bu olayda yoksam bunu buraya yazmayacaktın...

Şimdi diyecen herkes yoğun herkesin işi var acaba ben neden  bu yıl yazı yazmayı azaltttım onuda diyeyim. Şuan bazı şeylerin ucundayım. Eğer derslerime iyi çalışmasam bir yıl sonraki kasım ayından itibaren 20-22 ay sanalkurs linkine bile tıklamadan bilgisayar dünyasından uzak her şeyden uzak bir hayatım olcak. Ben buna rağmen kendimi biraz riske ve üyeleri anlamak için dersleri hazırlayacam diyorum. Aama bakıyorum halan daha admin takımı eleştiriliyor. Bir olay oluyor he kese yayılıyor . Ben gönlünü alıyorum olayı kapatmaya çalıışıyorum birileri çıkıp olayı devamını getirmeye çalışıyor  Ağlayan

şunuda burda diyeyim. Hayatta herkesi memnun mutlu etmeye çalışıyorum. Belkide sorun burda. Ben ne kadar insanları memnun etmeye çalışsamda bakıyorum olmuyor. Sanırımda olmayacak. Herkesi memnun mutlu etmeye çalışıyorum olayları çözmeye yumuşatmaya bakıyorum. SOrun belkide bendee........

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #5 : 07 Kasım 2007, 16:04:17 »
fatih şimdi farkettimde gerçekten kestirip atıcı bir ceevap kullanmışım bunun için çok özür. senin düşündüğün gibi değil o sıra acelem olmasından dolayı kendimide sanki vir cevap yazmak zorundaymışım gibi hissetmemden dolayı bişeyler yazıp göndereyim dememden kaynaklandı ama görüyorumki hiç istenmeyen şeylere nedenolmuşum dediklerine kesinlikle katılıyorum.senin yerinde ben olsam aynı şeyleri yapardım inan tekrar söylüyorum benim o kısa cümlemde asla bir kırgınlık veya sitem yok sende bilirsin konuşma diliyle yazı dili çok farklı bu yüzden olsa gerek

hatta ve hatta dediklerin okadar doğru ki takdir ettim ne yalan söyleyeyeim bir konu açmak için de açılmaz haklısın keşke dediğin gibi quarka ile ilgili fazla bir bilgim olsa sayfanın başına geçsem zevk duyarım. ama dediklerinçok doğru bunu ogün yazamadım beni yanlış anlamışsın tekrar öyle bir cevap yazdığım için özür. buarada zeynep ile olan olayları bilmediğim için bişey söyleyemem ama eminim oda art niyetli yapmamıştır. çünkü zeynebin güzel bir özelliği var keşke her foruma zeynep gibi  biri gelse bazen hiç sıkılmadan yorulmadan çok basit sayıılabilecek konulara bile bişeyler yazıp yeni üyelerin gönlünü kazanabiliyo bu özelliğinden dolayıda zeynebi tebrik etmek gerek o yüzden sakın birbirimizi kırmayalım bu siteede herşey çokgüzel gidiyor bozulmasını hiç istemem  eminim anlamışındır beni

Yüreğini hep mavi tut.
« YANITLA #6 : 07 Kasım 2007, 16:20:43 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
önemli değil bluedream.  Göz kırpan SEninde beni anlamanı sevindim. SOrun yok problem yok. Bir quarkcı arkadaşım olursa onu buraya getirecem.  Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #7 : 07 Kasım 2007, 16:23:42 »
ok sevindim

Yüreğini hep mavi tut.
« YANITLA #8 : 07 Kasım 2007, 16:37:18 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:585

•  
 fatih ben bluedreamle ilgili birşey demedim yaaa...Allah aşkına bari sen beni yanlış anlama.Ben olaya uyardığın yada bluedream hakkında yazmadım ya.o sizi ilgilendirir ben genel konuştum.Ben konuları irdelemek amacıyla bişeyler demedim,farkındaysan sinirli olduğum bir zamanda yaptığım bir hatayı az da olsa söz konusu etmek istedim.lütfen ya bu mesajı bile sana yazmak istemezdim.neden yanlış anlaşılıyorum ya.Adminler konusunda genel konuştum sadece burdaki adminlerden değil diğer forum adminlerin den,genel konuştum.sadece şunu demek istedim admin yada üye ol bazı şeyler kişilik meselesi.üzüldüm ya..Ben bu forum benim gözümde çok farklı.eğer ben değer vermezsem burda mesaj yazmaya kalkmam ya.
fatih bu konuları konuşmak istemezdim,ben burda tanıdığım muhabbet ettiğim adminler tek tük...bunlardan en iyi tanıdığım sensin ya..Siracel filan ismen tanırım yada diğerleri...Nasıl insanlar hakkında yorum yapabilirim.Ama ben  üstteki mesajı çok yanlış yazmışım....Çok sevdiğim bir siteden şikayetim olsa niye buraya yazayım.Artık bazı şeylere çok dikkat edecem.neyse ...Yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim.böyle polemikler yaratmam bir daha...sildim mesajı da.keşke yazmasaydım.  Göz kırpan
Hayırlı işler...
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2007, 20:13:45 Gönderen: endless »

TOHUM EK VERMEZSE TOPRAK UTANSIN!

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #9 : 07 Kasım 2007, 17:39:20 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:167

•  
Kavga yapmayın, her şey zamanla olacak, panik yok, acele yok, sanalkurs yavaş yavaş herkesin isteklerine cevap verecektir. Biraz daha sakin, relaaax...

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #10 : 07 Kasım 2007, 20:29:22 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:585

•  
relaaxxxx...işte bu sıralar bu çok lazım...
sorun değil bu tartışmalar,arasıra oluyor...hepimiz arkadaşız,olur arkadaşlar arasında tartışmalar....herşey yoluna giriyo sonra... Kahkaha

TOHUM EK VERMEZSE TOPRAK UTANSIN!

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
Sayfa: [1]
Bölüm atla: