Bir açıklama yapmam lazım!!! Her admin için aynı düşüncede değilsin diyorsun. Benim bir uyardığm üyeyi sen arkamdan yazı yazdığna göre demek bende sana göre anlayışsız yönetim bölümündeyim.

Eğer aksi bir durum olsaydı bu foruma yazı yazmazdın. Çünkü şuan bu forumdauyarı yapan yönetici benim...
Keşke o konuyu buraya getirmeseyydin zeynep. Ben o forumda sizinle konuşup olayı tatlı bir şekilde bitirdiğime
inanmıştım

Orda gönlünüzü almayada çalıştım. NAsıl dersen hem kelimelerle yumuşatmaya ve ders açacağım dedim. BEn bazı olayları yumuşatmaya çalışsamda kimse nedense olayları unutmuyorve davam ediyor. Gerçi olayları ben yapmıyorum ben oluşmuş olayları yuumuşatmaya çalışsamda hep olaylar benim üzerime kalıyor.
Murat arkadaşımız grafik tasarım konusunda şuan kimse konu açamayacağını hissetti bir bendim bu konuda bilgili. Murat benim bu yıl yoğun olduğumu biliyor ve şuan o konuda kimse yazı yazamayacağını iyi bildiği için web tasarım dedi. Bende baktım durum kötüüye gidiyor . BU üyelere anlamam lazım haklılar dedim hemen olaya girdim ve ders yazacağımı güzel işler yapacağımı yazdım. Sizlerin yani üyelerin gönlünü almaya calıştım.
Şimdi diyecen belki fatih sen ayrısın sen anlayışlısın diyecen sen yanlış anladın diyebilir oda olabalir ama benim uyardığm üyeyi sen neden böyle bir açıklama yapıyorsun? BUrda ister istemez kendimede pay aldım. Eğer ben bu olayda yoksam bunu buraya yazmayacaktın...
Şimdi diyecen herkes yoğun herkesin işi var acaba ben neden bu yıl yazı yazmayı azaltttım onuda diyeyim. Şuan bazı şeylerin ucundayım. Eğer derslerime iyi çalışmasam bir yıl sonraki kasım ayından itibaren 20-22 ay sanalkurs linkine bile tıklamadan bilgisayar dünyasından uzak her şeyden uzak bir hayatım olcak. Ben buna rağmen kendimi biraz riske ve üyeleri anlamak için dersleri hazırlayacam diyorum. Aama bakıyorum halan daha admin takımı eleştiriliyor. Bir olay oluyor he kese yayılıyor . Ben gönlünü alıyorum olayı kapatmaya çalıışıyorum birileri çıkıp olayı devamını getirmeye çalışıyor

şunuda burda diyeyim. Hayatta herkesi memnun mutlu etmeye çalışıyorum. Belkide sorun burda. Ben ne kadar insanları memnun etmeye çalışsamda bakıyorum olmuyor. Sanırımda olmayacak. Herkesi memnun mutlu etmeye çalışıyorum olayları çözmeye yumuşatmaya bakıyorum. SOrun belkide bendee........