Sayfa: [1]
[öneri] E-Dergi'de Sitede Bulunan Konuların Hepsinden Olsa
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 23 Mayıs 2008, 11:57:08 »
E-Dergi'de sitede bulunan konuların hepsinden en az birer konu olsa olmaz mı?
« YANITLA #1 : 23 Mayıs 2008, 14:45:39 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Hımmm.. Karizmatik

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #2 : 23 Mayıs 2008, 15:58:25 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:445

•  
bence dergiden videoda izlemeliyizz video ders olsun film fragmanları olsunn  Şaşırmış
« YANITLA #3 : 24 Mayıs 2008, 07:13:48 »
bence dergiden videoda izlemeliyizz video ders olsun film fragmanları olsunn  Şaşırmış
sana katılımadan duramıyorum video ders olabilir  Gülümseme

Duyuru : Lügatımızdan İmkansız Sözcüğünü Çıkardık..!
« YANITLA #4 : 24 Mayıs 2008, 12:05:25 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:167

•  
Hepsini söylemek kolay da bunları hazırlayacak ekip nerde diye düşünüyorum. Sanıyorsunuz ki, Sanalkurs.net için Google gibi bir bina var ve tüm elemanlar harıl harıl bunun için çalışıyor. Hepimiz kendi işi olan, gönüllü olarak bu işi yapan kişileriz. Fırsatımız olsa da hepsini yapsak diyoruz ama, her konudan ziyade, dergiyi elimizdeki 3-5 konu ile bile gelecek aya nasıl yetiştiririz, onun hesabını yapıyoruz.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #5 : 24 Mayıs 2008, 16:57:07 »
Hepsini söylemek kolay da bunları hazırlayacak ekip nerde diye düşünüyorum. Sanıyorsunuz ki, Sanalkurs.net için Google gibi bir bina var ve tüm elemanlar harıl harıl bunun için çalışıyor. Hepimiz kendi işi olan, gönüllü olarak bu işi yapan kişileriz. Fırsatımız olsa da hepsini yapsak diyoruz ama, her konudan ziyade, dergiyi elimizdeki 3-5 konu ile bile gelecek aya nasıl yetiştiririz, onun hesabını yapıyoruz.
merhaba abicim sadece bir istek bizimki tabiki bilincindeyiz verilen emeğin bu yüzden ekibi ayakta alkışlıyorum eğer üzerime düşen görev olursa seve seve birde fotoğrafçı bir arkadaşım var resimlerini en kısa zamanda beğeninize sunacağım saygılar

Duyuru : Lügatımızdan İmkansız Sözcüğünü Çıkardık..!
« YANITLA #6 : 27 Mayıs 2008, 09:53:25 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:167

•  
Bu sitenin ve derginin içeriği sizlerle biraraya geliyor. Taşın altına kim elini koyarsa seviniriz. Birlikte yuvarlayalım şu taşı.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #7 : 27 Mayıs 2008, 10:00:56 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Bu sitenin ve derginin içeriği sizlerle biraraya geliyor. Taşın altına kim elini koyarsa seviniriz. Birlikte yuvarlayalım şu taşı.
Tabiki ama bazı durumlarda görev verilir Karizmatik Bazı durumlarda da alınır. Karizmatik O yüzden ne yapabilirsin? Sorusuna verilecek bir cevabımız olmalı. Yani yönetim görevlendirsin Gülümseme

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
Sayfa: [1]
Bölüm atla: