Sayfa: [1]
..... Olayı
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 04 Ağustos 2007, 22:42:29 »
Sanalkurs benim için artık profesyonelliğe açılım görüşüm oldu, burası bir okul gibi benim için, bu sebeple gelişmesini ileri gitmesini çok isterim.

Rastladığım bir yanlıştan bahsetmek istiyorum. Bazı yazarların yazılarında sokak dili kullanıldığını görmekteyim. Yanlış anlaşılmasın kötülediğimden değil ama "ders" nitelikli bazen de "makale" içerikli bu yazılarda daha doğru bir dil kullanılması bence daha uygun olur. Mesela, ' ...'da ... Olayı ' ...

Ayrıca yazarlar kısmındaki yazar kadrosuna katılma linkini bir türlü çalıştıramadım, ne ie de ne de firefox da mümkün olmadı,ilgilenirseniz sevinirim.

" Zalım poyraz gıcım gıcım gıcılar... "
« YANITLA #1 : 07 Ağustos 2007, 11:33:30 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:159

•  
Ders anlatan yazarlarımızın tamamı yüksek tahsil görmüş, akademik kariyeri olan insanlar değil. Üstelik bilgisi olan herkes anlatabiliyor. Gelen derslerin tamamı sistemde onaylanmadan önce kontrolü yapılarak servise sunuluyor, dil yanlışları mümkün mertebe düzeltilmeye çalışılıyor. Ancak ders anlatımında çok da anlaşılmazlığa yol açmadığı ve aşırı bir abeslik sözkonusu olmadığı sürece üsluba müdahale etmiyoruz. Bu nedenle siz hatasını tespit ettiğiniz dersin alt kısmından ilgili yazarı uyarabilirsiniz, böylesi daha sağlıklı olacaktır.

Yazarlara katılma linki aktif değil, Opera da, Safari de kullansanız çalışmayacaktır Gülümseme Sisteme 5 ve üzeri ders ekleyenler yazar kategorisine dahil olmaktadırlar. Bu sayı yeni sistemle birlikte 10'a çıkacaktır. Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
www.sanalkurs.net/dersekle.html
sayfasından derslerinizi ekleyebilirsiniz. Kolay gelsin.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
Sayfa: [1]
Bölüm atla: