Sayfa: [1]
MERHABA ARKADAŞLAR.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 02 Eylül 2007, 00:56:08 »
BEN BU SİTEYİ ,SATRANÇ FORUMU OLDUĞUNU SANDIĞIMDAN HEMEN ÜYE OLDUM.
Ama ne göreyim,üye olduktan sonra,satranç forumu olarak sandığım bu site gitmiş yerine satrançla ilgili hiç bir site özelliği olmayan bir site gelmiş.
Sayın site yetkkilileri,bari sitenin ismini satranç klübü olarak duyurmayın.
Bu şekil davranarak satranç camiasını kendinize çekmeye çalışıyorsanız çok yazıktır.
Bu insanları aldatmaktan başka bir şey değildir.
Siz bu mesajımı okur okumaz hemen sileceğinizide biliyorum.Zaten öyle bir şey yapmasanız şaşarım
İşinize karışmak gibi olmasın ama,mademki satranç kelimesinden faydalanarak satranç camiasını kendinize çekmek istiyorsunuz,o zaman Lütfen satranç kelimesinin hatırı için birazda satranç la ilgili konular koyun.
Sizleri kırdıysam özür dilerim ama önce Siz beni Kırdınız
Saygılarımla
Adil Keskin
Satrranç Mektebi Forumu Sahibi
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2007, 02:43:09 Gönderen: Dr.Weaver »
« YANITLA #1 : 02 Eylül 2007, 02:02:45 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:935

•  
öğle bir duyuru nerde yapıldı bize linkiini verirmisiniz  Masum Masum  sizden haber bekliyorum

Sanalkurs izmir bölümü toplanıyor. Detaylı bilgi için Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #2 : 02 Eylül 2007, 02:35:39 »
  • Dr.Weaver
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: Zonguldak

• Konuları:127

•  
Neden bahsettiğinizi anlamıyorum. Satranç Klübü sitemiz içerisinde linkler sayfasında bulabileceğiniz, bir üyemizin sitesini tanıtmak ve eklenmesi amacıyla talepte bulunduğu ve onaylanan bir sitedir. Sanalkurs kimseyi yanıltmaz. Konuşma tarzınızı da beğenmedim daha seviyeli derdinizi dökebilirdiniz bu sitede seviyeli insanlar barınır ! Reklam peşindeyseniz, bu siteyi kullanabilirim diye polemik yaratmak istiyorsanız buna bizzat ben izin vermem  Göz kırpan
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2007, 02:42:34 Gönderen: Dr.Weaver »

Kod:
<?php print 'JQuery: Best Ajax library in Internet  |  www.sanalkurs.net'?>
« YANITLA #3 : 02 Eylül 2007, 04:26:51 »
Satranç KulübüEvet arkdaşlar bu benim kurmuş olduğum ve içerisinde satranç'a bazı bilgi ve dökümanların bulunduğu bir site.Siteyi ziyaret edip bana eksiklerini filan ...
Değerli ziyaretçimiz
www.sanalkurs.net/forum/satranc-kulubu-t2198.0.html
- 55k - Önbellek - Benzer sayfalar

Kusura bakmayın.Ben bu siteyi google da linkleri gezerken tesadüfen buldum.Hatta çok sevindim.Direk bağlantıdada dikkat ederseniz satranç yazıları çıkıyor.Ama üye olunduktan sonra ,o yazılara tekrar raslamak mümkün değil.
Ayrıca amacım reklam vermek de değil.En azından bu sert eliştiriyi kim tarafından yapıldığını bilmeniz hakkınızdır diye düşündüğümden kendi sitemin linkini verdim.Yoksa bu yazıyı başka bir takma isim kullanarakta yapabilirdim.
Mertçe işte ben buradayım,herhangi bir tartışma konusunda beni rahatça bulabilmeniz için Size kolaylık sağladım.
Şunuda belirtmek isterimki,belki burada aldatan Siz olmayabilirsiniz ama ben tam anlamıyla aldandım.Sebebide yukarıdaki rastladığım link ve yazısıdır.
Saygılarımla..
« YANITLA #4 : 02 Eylül 2007, 04:37:10 »
 Şimdi o linke tekrar baktım.O haberi veren arkadaş sitesinin linkinide yani satranç klübünün linkinide vermiş.Burada ben yanlışlıkla o haberin sizin site içinde olduğunu sanarak bu yanılgıya düşmüşüm.
 Siteniz hakkında söylediğim sert ve kırıcı sözlerim için,herkesin huzurunda Site yöneticilerinden özür dilerim
 Saygılarımla..
« YANITLA #5 : 02 Eylül 2007, 15:11:50 »
  • Bym.ulku
  • Bilgin Üye
  • İmkansız diye bir şey yoktur
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:20

•  
Sayın Adil Keskin bazı şeylerden emin olmadan bazı kararlar almak insanlık için pek iyi bir şey değildir.Benim size tavsiyem ;hayatınızın hangi alanında olusa olsun önyargılı  davranmayın.Bu da sanalkıurstan bi ders olsun.Herkes faydalanıyor sizde bu şekilde faydalanın.

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #6 : 08 Eylül 2007, 12:07:27 »
Biraz daha dikkatli davranalım.. Göz kırpan

Hamdım, pişiyorum, yanacağım!
Sayfa: [1]
Bölüm atla: