Satranç KulübüEvet arkdaşlar bu benim kurmuş olduğum ve içerisinde satranç'a bazı bilgi ve dökümanların bulunduğu bir site.Siteyi ziyaret edip bana eksiklerini filan ...
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınızwww.sanalkurs.net/forum/satranc-kulubu-t2198.0.html
- 55k - Önbellek - Benzer sayfalar Kusura bakmayın.Ben bu siteyi google da linkleri gezerken tesadüfen buldum.Hatta çok sevindim.Direk bağlantıdada dikkat ederseniz satranç yazıları çıkıyor.Ama üye olunduktan sonra ,o yazılara tekrar raslamak mümkün değil.
Ayrıca amacım reklam vermek de değil.En azından bu sert eliştiriyi kim tarafından yapıldığını bilmeniz hakkınızdır diye düşündüğümden kendi sitemin linkini verdim.Yoksa bu yazıyı başka bir takma isim kullanarakta yapabilirdim.
Mertçe işte ben buradayım,herhangi bir tartışma konusunda beni rahatça bulabilmeniz için Size kolaylık sağladım.
Şunuda belirtmek isterimki,belki burada aldatan Siz olmayabilirsiniz ama ben tam anlamıyla aldandım.Sebebide yukarıdaki rastladığım link ve yazısıdır.
Saygılarımla..