Sayfa: [1]
Logo Yarışması Hakkında
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 29 Haziran 2007, 15:19:22 »
  • HAKAN
  • Aktif Üye
  • Nereden: istanbul

• Konuları:11

•  
Logo yarışmasının gerçek emekler ile ilerlemesi ve başka insanların haklarının yenmemesi ve uğraşlarının boşa gitmemesi için bunu buraya yazma gereği duydum.Şimdi bazı bana zıt giden arkadaşlarım diyecekki kaybedeceğini anladı yada kendinden dişli rakipler çıktı oyun bozanlık yapıyo diye düşünüceklerdir.Ama inanın hediye felan umrumda değil sadece bu siteye en az kendi sitem kadar önem veriyorum ve içinde bulunanları kardeşim gibi severim beni sevmeyenleride severim:) (Bu bölümde kimseye taş atmıyorum kimse üstüne alınmasın laflarım ortaya) Yapılan logolarda emeği geçen herkese teşekkürler hazır şablon kullanıpta farkına varılmayan logo sahiplerinede teşekkürler ben diyorumki gerçek yarışmaya sokacağımız üç logonun PSD dökümanlarınında burada paylaşılması neden diyeceksiniz böylece adminler atılan PSD dosyaları ile daha iyi kontrol edecek gerçekten emekmi geçmiş yoksa hazır şablonmu kullanılmış diye bir diğer yararıda kazanan logonun PSD si olacak ve siteye kullanılmak üzere admin renkleri ile oynayıp kalitesini bozmadan siteye koyabilir.Diyeceklerim bukadar kimse kırılmasın herşey Sanalkurs'un geleceği için...

Her Layer'da Aklındayım Çekemedin Yoww Farkındayım:)
« YANITLA #1 : 29 Haziran 2007, 15:32:05 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:167

•  
Zaten jürimiz logolardan birinci seçerse böyle bir talepte bulunabilir. Şu anda söz jürimizindir.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
Sayfa: [1]
Bölüm atla: