Sayfa: [1]
küçük bir öneri.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 12 Haziran 2008, 12:44:08 »
arkadaşlar bu site gerçekten mükemmel.ve benim bilgisayarımda sık kullanılanlarda en başta.ama daha da güzel ve yararlı hale gtirmek için bi önerim war.e-dergi uygulamasına benzer bi uygulamayla e-media eğitim seti gibi bi uygulama yapılsa çok mükemmel olur.mesela örnek olarak şöyle:diyelim bu ay 5 bölümden oluşan photoshop eğitim görselleri.bdaki ay 7 bölümden oluşan dreamweaver eğitim görseleri gibi.biraz zor olabilir belki ama.bu site zten zorları zorlayan bi site:D kolayı herkes yapıo.

NE DERSİNİZ HOŞ OLMAZ MI:d:d:d:
« YANITLA #1 : 13 Haziran 2008, 12:20:16 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:449

•  
evt dediğin çok iyi bir yapılanma bence yapılması gerek ama yavaş yavaş e-dergi ile başladık yavaş yavaş ilerliyoruz bence bunun olması için sitede uğraşan yönetici olmalı ve bu yönetici yok bence gelen 1 hafta içinde bir kez giriyor bakıyor ne var ne yok gidiyor bu çok zaman ister olmasını bende isterim  Göz kırpan
« YANITLA #2 : 14 Haziran 2008, 10:13:53 »
evet bu site çok güzel ve e-dergi uygulaması süper dediğin bigi e-media video derslerde hazırlanabilir fakat burda paylaşımda bulunan abilerimin hepsi işi gücü olan insanlar bu yüzden konu ile ilgili bilgiye sahip bütün arkadaşlarımızın da taşın altına ellerini koymalarını rica edeceğim bende inşaat ta çalışıyorum grafik programlarına hakimim elimden gelen birşey varsa seve seve Kahkaha

Duyuru : Lügatımızdan İmkansız Sözcüğünü Çıkardık..!
« YANITLA #3 : 14 Haziran 2008, 11:37:39 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:449

•  
ayrıca iyi sesli biri  Gülümseme lazım anlatabilmesi için  Gülümseme
« YANITLA #4 : 15 Haziran 2008, 18:50:18 »
bence de Olmasıı coK qzL Olur  Sırıtan Sırıtan

« YANITLA #5 : 01 Temmuz 2008, 21:05:54 »
  • ziyade
  • Aktif Üye
  • dünyada ölümden başkası yalan!
  • Nereden: samsun

• Konuları:27

•  
evet olması güzel olabilir ama sürdürebilecek birileri bu işin azından mutfağında çalışmalı.. yani sürekli olmazsa hiç bir şeye yaramaz.. ya da düzenli olmalı diyelim..

Kod:
if dunya1.text='ihanet' then
begin
hayat.all.delete;
end;
Sayfa: [1]
Bölüm atla: