Sayfa: [1]
Küçücük bir öneri
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 22 Aralık 2007, 02:59:36 »
  • endless
  • Çizici !!!
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Ne vaarrrr!!!!!
  • Nereden: Tasarımın içinden

• Konuları:462

•  
Konulara yazılan kısa mesaj için bir önlem..daha doğrusu siteye şöyle bir girip konuya bir smiley koyarak,başka birşey yazmadan mesaj atanların için ufak bir önlem olabilir diye düşündüm,genelde gezdiğim sitelerde de rastlıyorum,çok kısa mesaj yazdığın zaman uyarı geliyor,uyarı ise şu şekilde "yazmış olduğunuz mesaj çok kısa.Lütfen mesajınızı minimum karakter sayısına yükseltin" şeklinde bir mesaj çıkmakta kısa cevaplara.Galiba kısa mesajla,mesaj sayısını yükseltmek isteyenlere engel olmak için bir koruma.Sanalkursta da bu tarz önlem alabilir diye düşünüyorum...Şu var bende üyeyim buraya gerekirse sadece bir teşekkür ve yanına bir smiley koyarak mesaj atıyorum...ama hiç değilse sadece bir smiley yada çok kısa birşey yazanlar için biir önlem olabilir aslında...Minimum  karakter sayısını belirlemek sitenin elinde....Aslında güzel bir uygulama gibi geliyor bana...
Neyse.....İlginize  Göz kırpan
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2007, 03:12:32 Gönderen: endless »

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
SANALKURS E-DERGİ

Değerli ziyaretçimiz
SANALKURS FACEBOOK GRUBU

KAPLUMBAĞAYA DİKKAT ET! ANCAK KAFASINI ÇIKARTIP,RİSK ALDIĞINDA İLERLEYEBİLİR
« YANITLA #1 : 22 Aralık 2007, 16:14:43 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi
  • İmpossible is nothing..!
  • Nereden: Bilgisayarın derinliklerinden

• Konuları:91

•  
evet endless önerin için saol değerlendirebiliriz,aldım notlarımın arasına Göz kırpan

« YANITLA #2 : 22 Aralık 2007, 16:31:57 »
  • BlueDream
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: ... mavinin derinliklerinden...

• Konuları:362

•  
bana sorarsanızda böyle bişey hiçgerek yok. neden çünkü gerçekten içinden bişey gelip yazan samimi insanları diğerlerinden ayırmamızı sağlıyor böyle olması.. bir insana zorla biey yaptırdığında bunun bir keyfi olmazki endless..

..................BlueDream Dersleri..............

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #3 : 22 Aralık 2007, 16:39:48 »
  • endless
  • Çizici !!!
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Ne vaarrrr!!!!!
  • Nereden: Tasarımın içinden

• Konuları:462

•  
Bluedream,ben sadece küçücük bir öneri sundum...Ama iyi bir yöntem bazı açılardan bakınca....Böyle bir durum söz konusu hiç değilse..
Evet zorla kimseye birşey yazdıramazsın,zorla yazacaksa zaten yazmasın....Zaten içten yazan adam belli eder kendini...Neyse ya öneriydi sadece...Bir kenarda dursun,ne olacak  Sırıtan

Değerli ziyaretçimiz
SANALKURS E-DERGİ

Değerli ziyaretçimiz
SANALKURS FACEBOOK GRUBU

KAPLUMBAĞAYA DİKKAT ET! ANCAK KAFASINI ÇIKARTIP,RİSK ALDIĞINDA İLERLEYEBİLİR
« YANITLA #4 : 22 Aralık 2007, 16:49:50 »
  • BlueDream
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: ... mavinin derinliklerinden...

• Konuları:362

•  
aslında yorum yapmayan üyeler bir süre sonra bunun farkına varıp kendilerini borçlu hissedip bence paylaşım yapmaya bile başlayacak. bu bence bir süreçç çünkü kendilerini yetersiz görüp çok fazla dialoga girmek istemiyorlar gibi geliyo bana sadece tahmin tabii. ama senin dediğinde de doğruluk payları da var

..................BlueDream Dersleri..............

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #5 : 28 Aralık 2007, 02:55:15 »
  • Çağlar
  • Bilgin Üye
  • Grafik Tasarımcı
  • Nereden: T.C

• Konuları:34

•  
bana sorarsanızda böyle bişey hiçgerek yok. neden çünkü gerçekten içinden bişey gelip yazan samimi insanları diğerlerinden ayırmamızı sağlıyor böyle olması.. bir insana zorla biey yaptırdığında bunun bir keyfi olmazki endless..

Katılıyorum.

ηє мυтℓυ тüякüм ∂ιуєηє.

Değerli ziyaretçimiz
DERSLERİM;Photoshop,Corel Draw ve Diğerleri..

Bence, hayatı öyle bir yaşaki hayat seni kıskansın öyle bir sevki ölüm sana acısın öyle bir dost olki dostun olmayan utansın
« YANITLA #6 : 23 Mart 2008, 22:34:28 »
Konulara yazılan kısa mesaj için bir önlem..daha doğrusu siteye şöyle bir girip konuya bir smiley koyarak,başka birşey yazmadan mesaj atanların için ufak bir önlem olabilir diye düşündüm,genelde gezdiğim sitelerde de rastlıyorum,çok kısa mesaj yazdığın zaman uyarı geliyor,uyarı ise şu şekilde "yazmış olduğunuz mesaj çok kısa.Lütfen mesajınızı minimum karakter sayısına yükseltin" şeklinde bir mesaj çıkmakta kısa cevaplara.Galiba kısa mesajla,mesaj sayısını yükseltmek isteyenlere engel olmak için bir koruma.Sanalkursta da bu tarz önlem alabilir diye düşünüyorum...Şu var bende üyeyim buraya gerekirse sadece bir teşekkür ve yanına bir smiley koyarak mesaj atıyorum...ama hiç değilse sadece bir smiley yada çok kısa birşey yazanlar için biir önlem olabilir aslında...Minimum  karakter sayısını belirlemek sitenin elinde....Aslında güzel bir uygulama gibi geliyor bana...
Neyse.....İlginize  Göz kırpan

Arkdaşıma katılıyorum fakat bazı zamanlar bizimle de böyle mesajlarımız olmuyor değil. Ama sıksık olmuyor . Bazı arkadaşlarımız bunu alışkanlık haline getiriyor. Örneğin "Paylaşım güzel" " Tşk " .... vb gibi .

| Fuat Şengül |
| Değerli ziyaretçimiz
www.satranckulubu.net
| Satranç Sitesi |
« YANITLA #7 : 01 Nisan 2008, 08:56:21 »
  • Seval
  • Süper Üye
  • ...:::SeVaL:::...
  • Nereden: <<AnKaRa>>

• Konuları:3

•  
ben endless e katılıorumm gerçekten ölesine cevap yazanlar var.Bunları ayırmak lasım .Emeğe saygı göstermelri lazım bence endless in önerisi dikkate alınmalı Göz kırpan

Tutamayacağım sözler vermem!Adımlarımda kim ne der diye düşünmem.Basit kişilerle polemiğe girmem.Dünyada kimse üzülsün istemem!Bazı şeyleri asla affetmem.Acıyı tanıdığım için kimseye çektirmem.Cesaretsizliği gururla örtmem!Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.Dostlarıma laf ettirmem!Tutkularım var vazgeçemem.Gidiyorsa eğer çok sevsem bile kal demem.Güvenmedikçe sevemem.Ağır geliyorsa bunlar; firar serbest , üstelemem.....Bazende çok severim ama söylememmm ....
« YANITLA #8 : 01 Nisan 2008, 15:57:14 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • " Ya Herru Ya Merru ! "
  • Nereden: Dünyanın sağından 5. gezegen

• Konuları:451

•  
aslında teşekkür modu fln olsda güzel olur

Bana Nefret Kusanların Son Uykusuyum
Dedi-konducuların yıkım anıyım
Arkadan iş yürütme çok fenayım
Arkamı göremezsin ARKANDAYIM
                        İllegal

Sevdiğim insanları üzmek,
Sevmediğim insanları öldürmek gibidir bana, sonradan acı veren,
 sonra pişman eden,
sonra geri dönmek istenen...
                              illegal
« YANITLA #9 : 02 Nisan 2008, 16:46:31 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!
  • Nereden: KONYA

• Konuları:29

•  

Katılıyorum.

Aynen bende katılıyorum. Milletin önüne basit şeylerle engel koymayın. Bırakın herkez rahatca  yorumunu yazsın. Burda herkez  kısa yorum yapıyor (komiklere bakabilirsiniz).
aslında teşekkür modu fln olsda güzel olur

Ona hiç girmeyelim çok saçma bişey. Her mesajın sonuna teşk butonuna basmayı unutmayın tarzı şeyler aşalım. İşimiz bakalım

"Ne kadar Az seçeneğiniz varsa ; O kadar Çaresizsiniz. "
Sayfa: [1]
Bölüm atla: