Sayfa: [1] 2
Grafik Tasarım
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 05 Kasım 2007, 19:59:17 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:585

•  
Sanalkursta, grafik tasarımla ilgili bir bölüm isteğinde bulunsam çok mu olurum?Neden grafik tasarım bölümü,şu nedenle bu sitede ağırlıklı olarak webciler bulunabilir,grafikçiler belki azınlıkta ama şu var grafik tasarımla yada tasarımla ilgili konuları,bilgileri paylaşabileceğimiz bir yer olsa...Yada şöyle diyeyim,arkadaş bir grafik tasarım yaptı,bunu arkadaşlara sunacak ama hangi kısımda photoshop bölümünde mi corel bölümün de mi?her iki programı kullanıp tasarım yapan arkadaşlar hangi kısma koysun? yada genel anlamda bir tasarım bölümü  Kararsız Web tasarım kısmı var grafik tasarım kısmı olsa daha iyi olmaz mı?? Webcilerin işine de yarar yani..Sonuçta tasarım söz konusu  Göz kırpan Şunu da diyebilirsiniz bu site ağırlıklı olarak program eğitimi üzerine,bu yüzden böyle bir bölüm düşünmedik  Kahkaha Tamam bu sıralar forumda tema değişikliği söz konusu,bununla ilgilenemezsiniz belki ama tema olayından sonra bu konuya bir bakarsanız sevenirim...Hemde bu konu da bana katılan arkadaşlar var mı yok mu onu da öğreniriz  Ney Umarım çok şey istemiyorumdur  Kararsız
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2007, 20:00:49 Gönderen: endless »

TOHUM EK VERMEZSE TOPRAK UTANSIN!

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #1 : 05 Kasım 2007, 20:17:18 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi
  • İmpossible is nothing..!
  • Nereden: Bilgisayarın derinliklerinden

• Konuları:132

•  
Değerli ziyaretçimiz
burayı bi incele istersen endless

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #2 : 05 Kasım 2007, 20:55:07 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---

•  
Ne alaka Murat....Webciler az mı demeye getiriyosun...Ben katılmıyorum buna.....Sohbet kısmın da da çok grafikçiye rastlamıyoruz...Eğer bende yanlışlık varsa düzeltin  Ney Sonuçta web tasarım bölümü var... GRAfik tasarım bölümü illaki açılsın demedim zaten...İstek olursa  Ney olsa da fena olmaz...Eğer grafikçiler çoksa...Grafikçi arkadaşlar belli edin kendinizi mümkünse beni de yanıltın  Kahkaha forumda en bilinen grafikçi Fatih!

Web tasarım kısmında webciler fazla paylaşım yapmıyorsa onların sorunu...Şu var ben farkındaysan web tasarım dedim,web tasarım çalışmalarından ziyade genel olarak web tasarım bölümü dedim.....İkincisi grafik bölümünü sadece grafik çalışmalarını göstermek için değil,genel anlamda tasarım konusunu tartışabileceğimiz,hatta tasarımla ilgili bilgiler paylaşabileceğimiz bir yer olarak düşündüm...Daha ne açıklaması yapabilirim..Lütfen anlayın artık  Kahkaha
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2007, 21:06:05 Gönderen: endless »

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #3 : 05 Kasım 2007, 21:02:11 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi

•  
ben aslında şimdilik bunla idare edin dedim çünkü bölümün girişinde dikkat ederseniz web sitesi grafiği vs.. gibi seyleri burda paylaşabilirsiniz yazıyo  Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #4 : 05 Kasım 2007, 21:10:19 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---

•  
İlla ki olsun demedim.... Sorun değil benim için.Sadece bir İstekti.Her istenilen şey olacak diye bişeyde yok... Kırk yılın başı bir bölüm isteğinde bulunduk.Sorun değil vazgeçtim zaten...Şu ana kadar böyle gelmiş,böyle devam etsin.Bir arıza ben çıkartmayayım...

Murat yanlış anlamışsın,grafik dedik,sen web grafiğinle idare edin dedin  Ney
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2007, 06:40:35 Gönderen: endless »

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #5 : 05 Kasım 2007, 21:15:15 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi

•  
yok bunuda yine değerlendiricez şu forum sistemini bi değiştirelim devamı gelicek Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #6 : 05 Kasım 2007, 21:16:39 »
  • fatih
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: İzmir

• Konuları:974

•  
ya ben yazı yazarken siz ne yazmışıınız. Yapmayın arkadaşlar  Gülümseme

şimdi zeynep bu soruları benim yanıtlamam lazım. Sitenin baskı sorumlusu benim. Her iki programla tasarım yapıldımı photoshop artı illustrator yada coral. photoshopa atılabilir. oraya atılsın. Böyle bir bölümü düşünüyordum. Hatta Ağustosta yazıları girmeye başlıyordum. Ama maalesef olmadı.  benden kaynaklanan teknik nedenlerden dolayı yazı yazmam azaldı. Madem istek var Ara ara yazayım ilk olarak 3-5 tane yazayım o konuda bölüm açmak için. Güzel bir bölüm oluşturalım.  Göz kırpan Bu konuda acele etmeyecem içime sine sine az öz yazacam. Her sitede illustrator photoshop dersi hemen hemen var ama bu konuda az ders var. Ben biraz bu alana geceyim Gülümseme

Allahn izniyle çok güzel yazılar yazıcam. Ben bundan sonra bu konuya önem vericem. YEterki siz isteyin  Kahkaha
« YANITLA #7 : 05 Kasım 2007, 21:21:06 »
  • ukalaa
  • Süper Üye
  • Nereden: Antalya

• Konuları:58

•  
saol fatih ya:) zeynep ölcek sinirden bak zeynep sesini duyan biri oldu:)Gülümseme bencde açılsa güzel olur
« YANITLA #8 : 05 Kasım 2007, 21:22:57 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---

•  
Fatih, şu var sonuçta hem lise hem üniversitede tasarımla uğraştım...Genel bilgileri,hatta deneyimi olan insanların senin gibi bu bölümde grafikle ilgili güzel şeyler paylaşacanı düşünüyorum...

Ben illa ki açın demedim,zaten belirttim bu sıralar bu forum teması sorunu var,ondan sonra düşünün...Biraz sert tepki verebilirim bu sıralar ki okul yoğunluğundan kusura bakmayın ama bu konuyla ilgili düşüncelerimi ve tepkimi belirtmek zorundaydım...

Semoş duymak önemli değil...Uygulama önemli...Ama bu da sorun değil...
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2007, 21:24:48 Gönderen: endless »

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #9 : 05 Kasım 2007, 21:28:56 »
  • ukalaa
  • Süper Üye
  • Nereden: Antalya

• Konuları:58

•  
Semoş duymak önemli değil...Uygulama önemli...Ama bu da sorun değil...

eminim ki senin gibi bilgin bir üyenin önerisi değerlendirilecektir...
« YANITLA #10 : 05 Kasım 2007, 21:39:08 »
  • fatih
  • Ultra Süper Üye

•  
Tepkiler bazen sert olabilir sorun değil. Arada olur böyle şeyler. Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim zeynep. Açmayı düşünüdüğüm konulardan biri.  Gülümseme Gene böyle isteklerin olduumu foruma yazarsan sevinirim
bak şimdi bir klavuz yapıyordum. biraz canım sıkkın hemen konu başlıklarını defterime yazıyorum. "Grafik tasarımda dikkat edilmesi geereken basılı reklamlar gazete, afiş, broşür, el ilanı, "  Kahkaha Kahkaha Kahkaha  konu balşıklarını topluyayım. Sindire sindire bir daaha geri dönüpte şurayada şunu yazsaydım demiyeceğim yazılar yazıcam. Gülümseme
« YANITLA #11 : 05 Kasım 2007, 22:01:57 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---

•  
Sağol Fatih...
Bölüm istekleri insanların keyfine göre değil zaten.Her yeni bölüm,yeni bir alan bir açılım demek....Bu da bir nevi gelişmenin göstergesi değil mi Ney  Yeni bölüm,yeni insanların siteye gelmesi demek fikrimce....

Ben forumla ilgili artık bir istekte daha bulunmam herhalde....bayağı sinirli tepkili oluyorum sonra  Kahkaha Huzuru kaçırmak istemem!
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2007, 22:14:05 Gönderen: endless »

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #12 : 05 Kasım 2007, 23:23:40 »
zeynep bu konuda biraz duyarlı davranabilir haklıda kendisi bir grafik tasarımcısı olduğu için bu sitede yararlanabileceği düşüncelerin varlığından yararlanmak ister ve elbetteki onun gibi birçok grafik tasarımcısıda bunu ister. bir çok konuda siteye destek olmuş birisinin önerileri elbetteki dikkate alınmalıdır

HeR şEyE RağMeN......!
« YANITLA #13 : 07 Kasım 2007, 13:42:15 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---

•  
beyonce,düşüncen için teşekkürler canım Gülümseme
Fatih,olurda bu bölüm açılırsa..Bende şimdiden neler konulabilir onları düşünüyorum ve ona göre birşeyler oluşturmayı düşünüyorumve kaynaklar bakıyorum..Eğer olurda açılmazsa,arkadaşlarımla yada öğretmen olursam öğrencilerime artık gösteririm...Herneyse..Geleceğe bakacaz..İnşallah böyle bir bölüm olur  Kahkaha

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #14 : 07 Kasım 2007, 15:23:19 »
  • fatih
  • Ultra Süper Üye

•  
ŞUan gazete tasarımı yapımı ve renk ayrımıına gönderirken dikkat etmemiz gereken noktaları yazıyorum  işte dişi yazı yazarsak kaç puntoda yapmalıyuz. Zemin rengi en az ne kadar olmalı?GAzete basımında kaçlık tıram kullanılır. Tasarım yaparken nelere dikkat edilmelidir. Gazeteede renkleri doğru yakalamak için aşamalar nelerdir. ilan tasarımı hakkında bilgi. Gazete tasarımını yaptıktan sonra baskıya gönderirken kalitenin arttırma yöntemleri. şuan gazete konusunda bunlar geldi. onları toparlıyorum. Güzel bir yazı olcak. ondan sonra afiş bil boaord tasarımları hakkında bilgi. Basılı tasarımları gectikten sonra radyo reklamları yararları filan onlarıda anlatıcam. Bu konuyuda reklamcılık bölümünde anlatıcam. Yani konu cok bilgi de var tek sıkıntı zaman onuda aşıcaz.  Göz kırpan
Sayfa: [1] 2
Bölüm atla: