Sayfa: [1]
Fikirlere Saygı !!!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 08 Mayıs 2008, 20:53:59 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!
  • Nereden: KONYA

• Konuları:30

•  
ALINTI
Şaşırttınız beni banlanacak dedim ilk defa banlanmadan tartışabildiniz  . Beni yanılttınız helal olsun.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

Bilmiyorum bu tür şeylere gerek varmı. Millet fikrini söylüyor arkasından kilitleniyor.

Malesef şaşırtamadınız beni Kızgın İsterseniz bunuda kilitleyin şaşırmam  Dil çıkaran

"Ne kadar Az seçeneğiniz varsa ; O kadar Çaresizsiniz. "
« YANITLA #1 : 08 Mayıs 2008, 21:56:27 »
bunca konuşmadan ve insanların birbirlerine söylediği onca şeyden sonra konuyu bir açıklama yapmadan kitlemek oraya yorum yazan arkadaşlara biraz ayıp olmuyormu? bu konuda muzy e hak veriyorum..

..................................................
            Kıpkızıl bir güneşin önünde
             Mavi bir yelkendir hayat.
      Alır götürür seni bilinmeyen derinliklere
           Sevda mavidir, mavi ise umut,
              Yüreğini hep mavi tut.
« YANITLA #2 : 08 Mayıs 2008, 22:07:04 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Sessiz tepki vermiş demekki yönetim  Karizmatik

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #3 : 10 Mayıs 2008, 08:28:10 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:167

•  
Öncelikle şunu belirteyim ki, Sanalkurs bu tür konuları tartışmanız için hizmet vermiyor. Herkesin görüşlerine, bakış açısına, din tercihine, cemaat seçimine, düşüncelerine saygımız vardır, hakaret etmeyiz, edilmesine de karşıyız. Tartışılan konu çok hassas bir konu, özellikle günümüz şartlarında bu tür bir konuyu Sanalkurs sayfalarında tartışmak siteye yarardan çok zarar verir kanaatindeyim. Çünkü dini misyonu bulunan bir kişiye oy verilmesi için çağrıda bulunuyorsunuz, bunu onaylayan vardır, onaylamayan vardır, bu yakında fanatik bir tartışmaya dönüşebilir (konunun son mesajı bunun müjdesini (!) veriyordu)

Dolayısı ile herkes tarafından ortak kabul edilmiş dini değerleri paylaşabilirsiniz (bayramlar, kandiller, tebrikler gibi konular), ama her şahsın farklı algılayabileceği ve bazan bunun üzerinden dine zarar verecek sözler sarf edebileceği konulara giremezsiniz.

Yönetim olarak Sanalkurs'ta mümkün mertebe sınırlar dahilinde paylaşımlar istiyoruz. Herkesin anlayışla karşılayacağından eminiz. Teşekkürler.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #4 : 10 Mayıs 2008, 09:56:56 »
ALINTI
bu yakında fanatik bir tartışmaya dönüşebilir (konunun son mesajı bunun müjdesini (!) veriyordu)

konunun son mesajını ben yazmıştım aynen şöyle diyordum "meyve olan yıkanmış beyinler mi" bu bir yorumda n çok ortada bariz duran bir gerçek. ama fanatik tartışmalara girmeyecek kadar büyüdük artık kendimizi  durduracağımız yeri biliyoruz. ama endişeleri anlıyorum , en azından küçük bir açıklama ile kapatılabilirdi .sanki kapıyı yüzümüze kapatmış gibi oldu böylesi ..

Kıpkızıl bir güneşin önünde
             Mavi bir yelkendir hayat.
      Alır götürür seni bilinmeyen derinliklere
           Sevda mavidir, mavi ise umut,
              Yüreğini hep mavi tut.
« YANITLA #5 : 10 Mayıs 2008, 10:11:03 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi

•  
Ben o fikre yorum yapmıyorum, onu tartışmıyorum, bu cümleden sonra gelecek yorumları tahmin etmek hiç de zor değil. Yakında o konu sevenler ve sevmeyenler olarak ikiye bölünüp ciddi ve kırıcı tartışmaların odağı olabilecek bir duruma gelirdi. Bu yüzden bu gibi konuların Sanalkurs'ta yer almasına karşıyız. Bu konuların tartışıldığı dünya kadar site var, forum var, haber sitesi var. Burada da tekrar tekrar işlemeye gerek yok, zaten başta da belirttiğim gibi bu gibi konular bizi aşar. Sanal şeyleri dilediğiniz kadar paylaşın, tartışın.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
« YANITLA #6 : 10 Mayıs 2008, 10:38:04 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:445

•  
ama hertelden in içine Tarrışmada girmiyormu ben muzy e katılıyorum bi iki tartışma geçtimi kemen KİLİT  Dil çıkaran
« YANITLA #7 : 10 Mayıs 2008, 11:30:34 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi

•  
ama hertelden in içine Tarrışmada girmiyormu ben muzy e katılıyorum bi iki tartışma geçtimi kemen KİLİT  Dil çıkaran

Arkadaşım ben size bu konuları tartışmak için yerimiz yok dedim, hala ısrar ediyosun.  Ney Her Telden diye her herşeyi yazmak ve tartışmak gerekmiyor. Sınırları söyledim, sınırlar içinde tartışacaksanız tartışın. Hem bunları tartışmak size birşey kazandırmaz, Sanalkurs'a da kazandırmaz. Bilimsel konular tartışın, teknolojik olayları tartışın, size ve herkese, her kesime bir şeyler verecek, herkesin bir şeyler ifade edebileceği genel şeyleri tartışın. İnsanları birbirinden ayıracak, ya da birbirine düşürecek konular istemiyoruz Sanalkurs'ta. Biraz geniş olun  Göz kırpan

« YANITLA #8 : 10 Mayıs 2008, 11:50:04 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:585

•  
Siraceddin Abi üste gerekli açıklamaları yapmış ve fikirlerine de katılıyorum ve benim ondan sonra mesaj yazmam umarım yanlış algılanmaz ama fikrimi beyan edeyim dedim.

Arkadaşlar görüyorum ki hala da birşeyleri sürdürmekte kararlısınız....
" Fikirlere Saygı !!!" bu başlığa atmakla sanalkurs adına ne kadar yanlış birşey yaptığınızın farkına varırsınız umarım...ama sadece fikrinizi beyan ettiniz,buna lafım yok,ama bu kelimeyle siz burda kimsenin düşüncesine fikirlerine saygı göstermediğimizi ve es geçtiğimizi düşünüyorsunuz galiba.Eğer saygı duyulmasaydı sizce bugünlere gelinebilir miydi? Ben o konuyu tatlıya bağladığımızı düşünüyordum,bakıyorum ki hala da devam ettiriyorsunuz.O konuyu ben kilitledim,nedenine gelince hiçbir açıklama yapmak zorunda değilim,o konuda gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum.Orda da bu tarz konularda nelere dikkat etmemiz ve sanalkursun nasıl bir yer olduğu hakkında fikirlerimi beyan etmiştim.
Bluedream bunun senin mesajınla alakası yok ve bunu kendine çekmemen lazımdı,sence  daha ne kadar açıklama yapmalıyım...
Ben orda bu kişileri sevende var sevmeyende,bu konun iki bölünmesine ve tartışmanın farklı boyutlara geleceğini belirttiğimi hatırlıyorum...Bu konunun tüm sanalkursa mal edilmesi hemde çok farklı açıdan,özellikle yönetime mal edilmesi demek ki bize de saygı duymadığınız anlamına gelir.
Beni ve yönetimi asla "fikirlere saygısızlık" konusunda yargılayamazsınız...
Ben burda çok üyeyi tanıdığımı ve onlarında beni tanıdığını düşünüyorum, en azından bluedream senin beni tanıdığını düşünüyordum az da olsa...Konu kilitlemesini saygısızlık diye algılamamalısınız..Lütfen olaylara objektif bakın ya.Bu toplumda çoğu tartışma sırf objektif bakılmadığı ve yanlı davranıldığından çıkmakta..O ki buna karşısınız anladığım kadarıyla sizde o açıdan bakın ve ayrıca "Sanalkurs" açısından bakın LÜTFEN!!!!
Artık bazı konular hakkında fikir beyan etmek istemiyorum durum anlaşılmıştır herhalde ve "Sanalkurs " u anladığınızı düşünüyorum Göz kırpan

TOHUM EK VERMEZSE TOPRAK UTANSIN!

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #9 : 10 Mayıs 2008, 12:36:27 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: KIBRIS

• Konuları:13

•  
Evet alternatif varken uzatılmamalıydı. Çünkü dini ve siyasi içerikli sitelerde mevcut paylaşımlar oraya da çekilebilirdi. Bu sitenin misyonu biraz daha farklı diye düşünüyorum. Yani daha çok eğitici - öğretici. O yüzden her türlü bilgi alış verişini yapın ama iş yorum kısmına gelince sınırları zorlamaya gelince Değerli ziyaretçimiz
www.google.com
, Değerli ziyaretçimiz
www.yahoo.com
, Değerli ziyaretçimiz
www.aol.com
ve Değerli ziyaretçimiz
www.altavista.com
bu sitelerden yardım alabilirsiniz. Anlayışınızdan ötürü teşekkürler arkadaşlar.

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #10 : 10 Mayıs 2008, 15:18:08 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!

•  
Olaylar tatlıya bağlanmış herkez görüşünü bildirmiş güzelce. Eeee sonrası ortada bişey yok geleceği görmüş konu banlıyorsunuz. Nerden biliyorsunuz kötüye gideceğini. İnsanlar kendi aralarında tartışıyor doğal hakkı heralde. Ama baktınız tartışma kötüye gidiyo kilitleyin bi sebepte belirtin. En azında neden kapandığını bilsinde daha dikkatli olsun millet.   

Şunuda belirtiyim Konuda geçen isimleri ne ben tanırım nede onlar beni tanır.  Herhangi birini de savunmuyorum...

ALINTI
Beni ve yönetimi asla "fikirlere saygısızlık" konusunda yargılayamazsınız...

Bu konuyu sebepsiz kilitleyene lafım.Beni ve yönetimi diyerek yönetimi de sorumlu tutamazsın. Biraz daha dikkat lütfen...
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2008, 15:32:47 Gönderen: muzy42 »

« YANITLA #11 : 10 Mayıs 2008, 19:46:36 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:585

•  
muzy42 sorunun varsa gel direk benle konuş...İma etme!!!LAflarına dikkat et!
Daha ne kadar sebep gösterecem,saygısızlık etmeyin.O tartışmada ben yeterince görüşlerimi belirttiğimi düşünüyorum.İlla ki oraya sebep mi istiyorsunuz?Sen zaten buraya bu konuyu açmakla yeterince bazı şeyleri ilerlettin.Sorunun ne?Hala da birşeyleri uzatma kaygısındasınız.
Eğer ki kişisel bir sorunun varsa gel konuş,çoğu mesajında ima var...Sorunun ne?Biz bazı şeyleri buraya yansıtmadan da halledebiliyoruz,sen hala da birşeyleri anlamış değilsin.
Nerelere dikkat edeceğimi senden öğrenecek değilim.burda bu tartışmayı yapıyorsam yönetim de olduğumdan değil,sonuçta bende bir üyeyim.Bende tepkimi belirtiyorum..
Niye herşeyi tatlıya bağlayıp,burda tartışarak değilde başka konular üzerine yoğunlaşsak kafa yorsak daha iyi değil mi? uzat uzat nereye kadar!!!
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2008, 22:30:37 Gönderen: endless »

TOHUM EK VERMEZSE TOPRAK UTANSIN!

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #12 : 10 Mayıs 2008, 22:20:47 »
  • Dr.Weaver
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: Zonguldak

• Konuları:133

•  
Nerden biliyorsunuz kötüye gideceğini. İnsanlar kendi aralarında tartışıyor doğal hakkı heralde. Ama baktınız tartışma kötüye gidiyo kilitleyin bi sebepte belirtin. En azında neden kapandığını bilsinde daha dikkatli olsun millet.

Burası "Ateş Hattı" programı değil. Tartışmak isteyen Reha Muhtar' a gidebilir.

Kod:
<!-- code is art -->
« YANITLA #13 : 10 Mayıs 2008, 22:31:44 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi
  • İmpossible is nothing..!
  • Nereden: Bilgisayarın derinliklerinden

• Konuları:132

•  
Tamam lütfen artık tartışma filan olmasın, uzamasın bu konu.
(Şimdi ben bu cümlemi iyi güzel yazdım biri bu lafımın üstüne devam edicek ileri gitmeye başlayacak, sonra konu kilitleme boyutuna gelse yönetim bu konuyu niye kilitledi diyecekler.)

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #14 : 11 Mayıs 2008, 09:01:41 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!

•  
Burası "Ateş Hattı" programı değil. Tartışmak isteyen Reha Muhtar' a gidebilir.

Dikkat et orda tartışan ben değilim. Mesajı iyi oku. Tartışmanın  İçerisinde yöneticiler ve başka kişiler  var. Benim tartışmayla alakam yok. Ben sadece olayların bellli bi sebepten dolayı kapatılması gerektiğini ve bununda orda tartışan insanlara açıklanmasının gerkliliğini sölededim. ister yapın ister yapmayın siz bilirsiniz. Bluedream dediği gibi Kapı yüzümüze kapanır gibi konu kapatılmasın  bi açıklama yapılsın. Endless tşk. Anlayışın için. Gerekli açıklama yapılmış. Muratın dediği uzamasını da istemiyorum kapandı ...

Sayfa: [1]
Bölüm atla: