Siraceddin Abi üste gerekli açıklamaları yapmış ve fikirlerine de katılıyorum ve benim ondan sonra mesaj yazmam umarım yanlış algılanmaz ama fikrimi beyan edeyim dedim.
Arkadaşlar görüyorum ki hala da birşeyleri sürdürmekte kararlısınız....
" Fikirlere Saygı !!!" bu başlığa atmakla sanalkurs adına ne kadar yanlış birşey yaptığınızın farkına varırsınız umarım...ama sadece fikrinizi beyan ettiniz,buna lafım yok,ama bu kelimeyle siz burda kimsenin düşüncesine fikirlerine saygı göstermediğimizi ve es geçtiğimizi düşünüyorsunuz galiba.Eğer
saygı duyulmasaydı sizce bugünlere gelinebilir miydi? Ben o konuyu tatlıya bağladığımızı düşünüyordum,bakıyorum ki hala da devam ettiriyorsunuz.O konuyu ben kilitledim,nedenine gelince hiçbir açıklama yapmak zorunda değilim,o konuda gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum.Orda da bu tarz konularda nelere dikkat etmemiz ve sanalkursun nasıl bir yer olduğu hakkında fikirlerimi beyan etmiştim.
Bluedream bunun senin mesajınla alakası yok ve bunu kendine çekmemen lazımdı,sence daha ne kadar açıklama yapmalıyım...
Ben orda bu kişileri sevende var sevmeyende,bu konun iki bölünmesine ve tartışmanın farklı boyutlara geleceğini belirttiğimi hatırlıyorum...Bu konunun tüm sanalkursa mal edilmesi hemde çok farklı açıdan,özellikle yönetime mal edilmesi demek ki bize de saygı duymadığınız anlamına gelir.
Beni ve yönetimi asla
"fikirlere saygısızlık" konusunda yargılayamazsınız...
Ben burda çok üyeyi tanıdığımı ve onlarında beni tanıdığını düşünüyorum, en azından bluedream senin beni tanıdığını düşünüyordum az da olsa...Konu kilitlemesini saygısızlık diye algılamamalısınız..Lütfen olaylara objektif bakın ya.Bu toplumda çoğu tartışma sırf objektif bakılmadığı ve yanlı davranıldığından çıkmakta..O ki buna karşısınız anladığım kadarıyla sizde o açıdan bakın ve ayrıca
"Sanalkurs" açısından bakın
LÜTFEN!!!! Artık bazı konular hakkında fikir beyan etmek istemiyorum durum anlaşılmıştır herhalde ve "Sanalkurs " u anladığınızı düşünüyorum