Sayfa: [1]
Dersler Hakkında
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 17 Ekim 2007, 13:28:08 »
Dersler öğretici ve gerçekten güzel ..

Yalnız;

Ders veren yazarların azlığından, gerekse zaten az olan yazarların bir çok ders çalışması yapmasından dolayı, yazarlar derslerini takip etmekte zorlanıyorlar sanırım. ( sallıyor da olabilirim )

Bu yüzden;

Ders hususunda problemleri olan sitenin diğer kullanıcılarının ( öğrenmeye meyilli kısım ) kafalarına takılan şeylerin cevabı ya gelmiyor, ya da çok geç geliyor. Örneğin; ''Abi ben şu layer'i copy yapamadım, neden'' tarzı bir sual'in altında bunun cevabı görünmüyor. Çünkü yazılmamış.

Velhasıl;

Bu dersleri veren yazarların kötü niyetleri olduklarını göstermez, anlatmak istediğimiz şey bu değil zaten. Sonuçta, özel hayatlarında bir iş sistemleri var. Zaman meselesi. Ve bittabi takip mekanizmasının olmayışından dolayı oluşan bir şey.

Ama;

Öyle bir sistem geliştirsek ki; ders veren yazarlara otomatik msj yoluyla '' Sunguroğlu şu linkteki dersinizde size sual yöneltiyor, sevap kazanmak için lütfen tıklayınız '' tarzı.

Ahmet Hakan Coşkun tarzında yazı yazmak istemezdim, ama sonradan farkına vardım.

Şimdiden teşekkürler.

edit:imla.
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2007, 13:32:19 Gönderen: Sunguroglu »

Ya Allah ...
« YANITLA #1 : 17 Ekim 2007, 14:56:25 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi
  • İmpossible is nothing..!
  • Nereden: Bilgisayarın derinliklerinden

• Konuları:132

•  
önerin için tesekkürler.
ama herkesde biliyorki bizim,yazarlarımızın tek işimiz SANALKURS değil.yazarlarımız derslerini gözden geçirdiklerinde elbetteki sorulan sorulara cevap vereceklerdir.ama sadece yazarlarımız değil sizinde o dersle iligili bilginiz varsa sizde paylaşabilirsiniz sadece yazarlar cevaplayacak diye bi durum söz konusu değil.eğer hemen cevap gelmiyor diye düşünüyorsanız sorunlarınızı sitenin forum bölümünede yazabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #2 : 17 Ekim 2007, 17:41:28 »
  • fatih
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: İzmir

• Konuları:974

•  
Bende olabilindiğince ders kısmındaki yazılan yorumlara  bakıyorum. Ama daha çok foruma bakiyorum. ZAten bir sorun oldumu orda üyeler diyor. Ben burdan herkese diyorum. Bir derste sorun veya anlamadığnız bir yer var ise linkini verin bakalım. O dersi yazan yazar o an siteye girmese bile diğer arkadaşlar ilgileneceğine emin olabalirsiniz.   Göz kırpan Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #3 : 19 Ekim 2007, 09:06:07 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:167

•  
Sevgili Sunguroglu kardeşim, önerilerin için çok teşekkürler. Söylediklerinde genel olarak haklısın ve zaten biz de bu konuda çalışıyorduk, bu eksiği seninle birlikte bir çokkişi dile getirmişti. Ben mesela bütün derslerime eklenen yorumları takip edemiyorum filan, bizim de bu yönde devam eden çalışmalarımız dün sonuçlandı.

Bundan sonra bir derse yorum eklendiğinde o dersin yazarının mailine "falanca şahıs fişmekanca dersinize yorum ekledi" diye mesaj gidecek. Artık derin bir nefes alabilirsin.  Kahkaha

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #4 : 19 Ekim 2007, 12:24:39 »
eyvallah abi o zaman ( : tşk ettim.

Ya Allah ...
Sayfa: [1]
Bölüm atla: