Sayfa: [1]
cok iyi ama!!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 20 Mayıs 2007, 23:53:26 »
ben bugün üye oldum.Turkçe olarak hazırlanmış en iyi eğitim sitelerini bir dizin halinde sunacağım bir internet sitesi üzerinde çalışırken dikkatimi çekti.Haliyle siteyi incelemeye devam ediyorum.Sanırım aramalarım sonucunda (yaklaşık olarak 3 ay)
bu sitenin sadece türkiyede bir tane rakibi var.onuda burada kurallara aykırı olup olmadığını tam bilmediğimden yazmıyorum.GAYET İYİ olmuş ama ilk bakışta dikkatimi çeken eksiklikler var onuda belirteyim.sizce Türkçe olarak hazırlamış bir internet sitesine üye olurken kullanım koşulları ve şartları (ki bu bir sözleşmedir)ingilizce olması bu kalitede bir siteye yakışmamış.biliyorum bu form hazır ama hemen düzeltilmeli
aynı dorumun benzeri baner kısmındaki wellcome yazısıda bir an evveldüzeltilmeli
gerisi gayet hoş en iyi olan kısmı kullanıcıların illaki üyeliğe zorlanmaması.çalışmalarınızda başarılar dilerim.

« YANITLA #1 : 26 Mayıs 2007, 08:03:53 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:167

•  
Öncelikle önerilerin için teşekkürler. Forum bölümünda söylediğiniz eksikliklerin bulunduğunun farkındayız. Yoğunluğumuzu daha çok sistemi ve tasarımı ile herşeyi kendimize ait olan DERS bölümüne yoğunlaştırmış olduğumuzdan forum kısmı biraz geri planda kalmış oldu. Elbette sorulara cevap vermeye çalışıyor ve bu siteden herkesin azami derecede faydalanmasını sağlamaya gayret ediyoruz. Katkılarınız bizleri sevindirecektir. Söylediğiniz konularda da harekete geçeceğimizden emin olabilirsin. Bunun haricindeki eksiklikleri de paylaşmanız siteyi daha iyi hale de getirmemizde çok önemlidir. Teşekkürler.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #2 : 04 Haziran 2007, 12:31:55 »
  • Dr.Weaver
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: Zonguldak

• Konuları:133

•  
Eksiklikler tamamlanmıştır. Dikkatiniz ve ilginiz için teşekkür ederiz

Kod:
<!-- code is art -->
« YANITLA #3 : 07 Haziran 2007, 17:36:55 »
şimdi çok daha iyi olmuş.başarılar.
« YANITLA #4 : 15 Haziran 2007, 18:45:51 »
  • numaftkral
  • Ziyaretçi
nereye kadar çalışmamız
« YANITLA #5 : 19 Ağustos 2007, 16:16:45 »
  • Keremel
  • Bilgin Üye
  • ...Adîm KaLSîn ßu SôKaKLa® Da..!

• Konuları:84

•  
Türkiye'nn bir numaralı sitesi olana kadar...İnşllh Göz kırpan

Uzaklar...
''Ne Yapabileceğini Göster!''
« YANITLA #6 : 22 Ağustos 2007, 07:58:56 »
Merhabalar
bende sitenize yeni üye oldum. İzmirde oturuyorum. 1,5 yıldır bir matbaada acemice grafikerlik yapmaya çalışıyorum. İşallah hep birlikte nice güzel paylaşımlar içinde bulunabiliriz. Şu anda sitenizi inceliyordum. Benim gözüme çarpan ilk şey yeni üyeyim; burda üyeler kimler, site yöneticileri kimler; bir sorunumuz olursa kimle muhattap olmamız gerekiyor? bunlar çok açık değil.
2. dikkatimi çeken olayda bir linke tıklanıldığında verilen koddan dolayı yavaş açılması.
Şimdilik bu kadar çalışmalarınızda başarılar dilerim.

« YANITLA #7 : 22 Ağustos 2007, 08:31:23 »
  • fatih
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: İzmir

• Konuları:974

•  
Ben mesela REklamcıyım  ajans sahibiyim aynı zamanda grafikerim anı zamanda reklam fotoğrafcısıyım aynı zamanda üni öğrencisiyim. aynı zamanda web,Halkla ilişkiler Fotoğrafcılık alanlarında bu yıl baya bir araştırmalarım var. Ben mesela bir kaç dala girebilyorum. bizim adminlerde öğle. Siteede gercekten bilgili üyelerde var. siz sorunuzu sorun. Cevabını bilen olsa anında yazarlar. Bende Sökeliyim. bir ara izmir toplantısı yapacaktım. Ama ilerde yapacam gibi. Gülümseme Çünkü izmirli bir kaç kişi var. birkaç kişi daha oldumu çok güzel paylaşımlar izmirde yapacağıma emin olabilirsiniz  Göz kırpan
iyi çalışmalar.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #8 : 31 Ağustos 2007, 11:20:42 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.

• Konuları:167

•  
Site yöneticileri ve üyeler diye bir ayrım yapmıyoruz açıkça. Bir sorunun olursa genele sorabilirsin. Ama bilmek istersen fatih, siracel ve drweaver nickli üyeler olarak bizler koordine etmeye çalışıyoruz. sevgiler....

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #9 : 31 Ağustos 2007, 13:32:38 »
  • Dr.Weaver
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: Zonguldak

• Konuları:133

•  
Biz kendimizi ön plana çıkartmak istemiyoruz fakat madem sorular geliyor kısa da olsa bahsedeceğim.

DrWeaver (Abdullah Tekin): Sanalkurs kurucu üyesiyim, sitenin Web Programlama, Veritabanı ve idari işlerine bakıyorum. Aynı zamanda PHP&MYSQL, CSS, HTML ve Photoshop kategorilerindeki bazı derslerin yazarıyım.

Siracel (Siraceddin El): Sanalkurs kurucu üyesi, Web Tasarımcı. Sitenin grafiksel, görsel ve idari işlerine bakıyor. Aynı zamanda Grafik ve Web Tasarım kategorisine giren çoğu kategoride derslerin yazarı.

Fatih : Değerli, tecrübeli ve bilgili bir yöneticimiz, moderatörümüz. Detaylı bilgiyi kendisi yukarıdaki mesajda zaten kendisi vermiş.

Alyyone (Ali) : Sitenin güvenlik denetmeni. Şu sıralar temel Delphi, PHP & MySQL bilgilerini geliştirmekle meşgul.

BlackDiamond (Metin): Forumda ki mizah kategorisinden sorumlu, eğlence kaynağı moderatörümüz.

Admin, moderatör haricindeki bazı üyelerimiz de çok çok bilgili ve tecrübelidir. Yetişemediğimiz yerlerde çok yardımları dokunmuştur. Hepsine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sevgiler...

Kod:
<!-- code is art -->
Sayfa: [1]
Bölüm atla: