Sayfa: [1] 2
chat köşesi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 25 Ocak 2008, 00:03:45 »
ben chat köşesi hakkında bir şeyler sölemek istiyorum. oda sürekli boş. anasayfada biraz daha bu oda tanıtılsa. burda bilgiler sohbet ortamında daha güzel paylaşılır diye düşünüyorum. tabi sadece site konuları dahilinde.geyiğin olmadığı bir şekilde.
« YANITLA #1 : 25 Ocak 2008, 00:17:54 »
  • turkalone
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: İSTANBUL

• Konuları:371

•  
bi aralar oldukça aktifti sohbet bölümü ama evet haklısın sürekli boş kalıyor.....çoktandır ben de girmedim resmen unutmuşum .. Kahkaha

By Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
turkalone
at 2008-11-14
« YANITLA #2 : 25 Ocak 2008, 01:03:18 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:585

•  
Turkalone' in dediği gibi bir ara çok aktifti,yalnız son zamanlarda biraz sorunlar vardı,yazdıklarımız geç gidiyor ve bazen gitmiyor,bit tutkluluk varmış gibiydi..BEn kendi açımdan söylemm gerekirse,yazı geç gittiği gibi bazen,yazdıklarım gitmiyordu yada chatten düşüyordum...
Sohbet kısmı diğer arkadaşları tanıma konusunda bayağı iyi bir fikir,kendi adıma söylemem gerkirse oradan birçok üyeyi tanıdım ve bazılarıyla çok iyi arkadaşlıklar kurduk,oradan yazmaktan ziyade onlarla msn den daha çok görüşüyoruz.
Ama oraya da en yakın zamnda müdale edilecektir,bilmiyorum şimdi ufak tefek sorunlar var mı? Ama yakında gene şenlenir sohbet kısmı herhalde  Sırıtan
Oranın ortamını merak eden arkadaşlar varsa,şüphe duymasınlar , rahat olsunlar herhangi bir rahatsızlık verilmiyor,öyle bir durum ortaya çıktığında zaten hemen müdahele ediliyor...Saygısız yada tip sohbetler yaşanmıyor orada,belli bir saygı  site kapsamında konuşmalar oluyor..
Sohbet kısmı tekrar aktif olduğunda birçok arkadaş merak ettiği üyeleri de tanıyabilir  umarım Gülümseme

TOHUM EK VERMEZSE TOPRAK UTANSIN!

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #3 : 25 Ocak 2008, 01:23:48 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Bostanlı / Karşıyaka / İzmir

• Konuları:31

•  
Birkaç kere kullanmıştım sanırım. Kesinlikle tanışma acısından cok iyi bir bölüm özellikle sadece chat ögesi taşıyan konuşmaların yapılmamasından dolayı.

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts
Windows Server 2003 Experts
ISA Server 2004 , Exchange Server Experts
« YANITLA #4 : 26 Ocak 2008, 16:33:51 »
  • ukalaa
  • Süper Üye
  • Nereden: Antalya

• Konuları:58

•  
sohbet bölümünde arıza olsada sk msn var  Gülümseme sohbet bölümü yakın zamanda hallolur.endless in de dediği gibi
« YANITLA #5 : 26 Ocak 2008, 17:01:34 »
  • Çağlar
  • Bilgin Üye
  • Grafik Tasarımcı
  • Nereden: T.C

• Konuları:34

•  
aaa ne olmuş chat bölümüne hiç haberim yok bak sen =)

ηє мυтℓυ тüякüм ∂ιуєηє.

Değerli ziyaretçimiz
DERSLERİM;Photoshop,Corel Draw ve Diğerleri..
« YANITLA #6 : 26 Ocak 2008, 21:01:21 »
  • ukalaa
  • Süper Üye
  • Nereden: Antalya

• Konuları:58

•  
aaa ne olmuş chat bölümüne hiç haberim yok bak sen =)
bişeyden de habern olsun  Gülümseme tabi sk msn olunca aratmıyo demi chati Sırıtan Sırıtan Sırıtan
« YANITLA #7 : 30 Ocak 2008, 22:10:45 »
bencede bir an önce aktif haline dönse çok iyi olacak.  site paylaşım sitesi. tamam forumda bir çok konuda bilgi alabiliyoruz. ama bazende ufak bi ayrıntı içn günlerce beklemek zorunda kalıyoruz. benim isteğim. soru cevap şeklinde faydalı bir sohbetortamı olması. örneğin ben hiç bilgim yokken hem öğrenip öğrendikelerimide uygulamaya çalışıyorum. ama sadece forumlarda ve derslerden yararlanıyorum. sohbet şeklinde bilgi alışverişin çok eksikliğini hissediyorum. onun için sohbet odasının çok iyi olacağını düşünüyorum. onun için umarım biran önce aktifbir hale gelir.
« YANITLA #8 : 05 Şubat 2008, 11:48:50 »
 Göz kırpan
« YANITLA #9 : 05 Şubat 2008, 19:35:07 »
  • beter
  • Süper Üye
  • iyiliği öldürdüm. Yasasın KÖTÜLÜK!!!
  • Nereden: bulunduğum yerden..

• Konuları:63

•  
haklısınız arkadaslar sohbet ortamında bilgi alış verişi daha kolay ve verimli oluyor  heleki benim gibi bilgisayarı kurslara gitmeden kendi gayreti ile öğrenen ve bazı terimlere fransız kalan arkadaslar anlamadıkları seylere çok daha kolay cevap bulurlar diye düşünüyorum.

Değerli ziyaretçimiz
SARAY BAYRAK
« YANITLA #10 : 10 Şubat 2008, 13:31:14 »
  • fatih
  • Ultra Süper Üye
  • Nereden: İzmir

• Konuları:974

•  
Bu ara bende girmiyordum. Neden derseniz onuda bilmiyorum. Bundan sonra akşamları bazen sadece internette geziniyorum. Bu zaman zarfında sanalkursun sohbet bölümünü bende açayım. Benim gezinme saaatim genellikle akşam 9-10  ama tabi arada sırada gece mesaisine kalınca gece 2-3 arasıda  sohbet bölümünü acıyorum. Hatta gecen ay şöyle bir durum oldu. ben sabahliyordum sabah 4 tü. bir chat bölümüne gireyim dedidm. chat bölümünde bir kaç kişi vardı. SOnra oturdum bunlar ne yazıyorlar baktım ben merhaba filan dedim ses yok. Sanırım herkes çalışıyordu  Sırıtan Sırıtan  böyle bir ilginc anımda oldu. iyi çalışmalar

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #11 : 01 Nisan 2008, 08:05:21 »
  • Seval
  • Ultra Süper Üye
  • ** ...NaZArA iNAndIM ßüYÜy£ iNAncIm yoKKK... **
  • Nereden: <<AnKaRa>>

• Konuları:6

•  
heee yhaaa pek konuşan yok ordaa bişeler yapmak lazım ama ne onu bende bilmiomm Sırıtan Sırıtan

Tutamayacağım sözler vermem!Adımlarımda kim ne der diye düşünmem.Basit kişilerle polemiğe girmem.Dünyada kimse üzülsün istemem!Bazı şeyleri asla affetmem.Acıyı tanıdığım için kimseye çektirmem.Cesaretsizliği gururla örtmem!Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.Dostlarıma laf ettirmem!Tutkularım var vazgeçemem.Gidiyorsa eğer çok sevsem bile kal demem.Güvenmedikçe sevemem.Ağır geliyorsa bunlar; firar serbest , üstelemem.....Bazende çok severim ama söylememmm ....
« YANITLA #12 : 01 Nisan 2008, 08:35:51 »
geçenlerde açtım hadi bakalım kim gelecek diye. akşama kadar tek başımaydım bu yüzden de fazla rağbet olmuyor.
« YANITLA #13 : 01 Nisan 2008, 08:56:11 »
  • Seval
  • Ultra Süper Üye
  • ** ...NaZArA iNAndIM ßüYÜy£ iNAncIm yoKKK... **
  • Nereden: <<AnKaRa>>

• Konuları:6

•  
şimdi mesala chat köşesindeyim yine kimse yokk hoş bu saatte millet uyuyodur amaa Kahkaha Kahkaha Sırıtan Sırıtan

Tutamayacağım sözler vermem!Adımlarımda kim ne der diye düşünmem.Basit kişilerle polemiğe girmem.Dünyada kimse üzülsün istemem!Bazı şeyleri asla affetmem.Acıyı tanıdığım için kimseye çektirmem.Cesaretsizliği gururla örtmem!Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.Dostlarıma laf ettirmem!Tutkularım var vazgeçemem.Gidiyorsa eğer çok sevsem bile kal demem.Güvenmedikçe sevemem.Ağır geliyorsa bunlar; firar serbest , üstelemem.....Bazende çok severim ama söylememmm ....
« YANITLA #14 : 01 Nisan 2008, 10:32:50 »
  • Quadim
  • Yönetim Kurulu Üyesi
  • Nereden: Bostanlı / Karşıyaka / İzmir

• Konuları:31

•  
Merak ettım acaba su anda kımler var ??

2007 MCSE + M+S
2007 MCPD
Windows Server 2000 Experts
Windows Server 2003 Experts
ISA Server 2004 , Exchange Server Experts