Turkalone' in dediği gibi bir ara çok aktifti,yalnız son zamanlarda biraz sorunlar vardı,yazdıklarımız geç gidiyor ve bazen gitmiyor,bit tutkluluk varmış gibiydi..BEn kendi açımdan söylemm gerekirse,yazı geç gittiği gibi bazen,yazdıklarım gitmiyordu yada chatten düşüyordum...
Sohbet kısmı diğer arkadaşları tanıma konusunda bayağı iyi bir fikir,kendi adıma söylemem gerkirse oradan birçok üyeyi tanıdım ve bazılarıyla çok iyi arkadaşlıklar kurduk,oradan yazmaktan ziyade onlarla msn den daha çok görüşüyoruz.
Ama oraya da en yakın zamnda müdale edilecektir,bilmiyorum şimdi ufak tefek sorunlar var mı? Ama yakında gene şenlenir sohbet kısmı herhalde

Oranın ortamını merak eden arkadaşlar varsa,şüphe duymasınlar , rahat olsunlar herhangi bir rahatsızlık verilmiyor,öyle bir durum ortaya çıktığında zaten hemen müdahele ediliyor...Saygısız yada tip sohbetler yaşanmıyor orada,belli bir saygı site kapsamında konuşmalar oluyor..
Sohbet kısmı tekrar aktif olduğunda birçok arkadaş merak ettiği üyeleri de tanıyabilir umarım