Sayfa: [1] 2
çakma üyeler...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 05 Ekim 2008, 18:15:33 »
  • sagokolik
  • Aktif Üye
  • şeytana söyleyin tüyünü bende unutmuş........
  • Nereden: sonsuzluktan

• Konuları:20

•  
selam sanalkurs ailesii....
ya sago gidiyosun hala konuşuyosun diyeceksiniz ama dayanamadım şu dakikalık üye olup yararlanıp giden insanlar sinirimi bozuyorlar... sonra sinirli ben oluyorum nick'leri belli ediyor zaten.. bunlara nasıl mani oluruz diye düşünüyorum elbette vardır yöneticilerin bir fikri ama ne bileyim benden de bi fikir çıksın istedim yardımcı olmak babından. belki üye olan arkadaşlar linkleri görebilmek veya herşeyden yararlanabilmek için belli bi süre katılımcı olmalı bu benden basit bir fikir ama  gerçekten rahatsızım sanalkursun 100000lerce boş üyeye ihtiyacı yokki 1.000.000.000. kuru gürültü olacağına 100 kişi adam gibi paylaşım yapar kalkındırırız sitemizi öyle değil mi neyse uzun lafın kısası yeni sistemden çok şey bekliyorumm..... Masum Masum Masum
                                                        saygılarımlaa....

Bir Yerin Adına Denince Türk ülkesi,
           Gözüm Bayrak Arar, Kulağım Ezan Sesi!
« YANITLA #1 : 05 Ekim 2008, 18:17:24 »
  • sagokolik
  • Aktif Üye

•  
yeni gördüm amacım saygısızlık değil ama "dddddddddd" bu nasıl bi üyedir yahu.... bence nick biraz olsun mana içermeli ben bundan telefon meşgul gibi bişey anlıyorum lütfen bu konuyla ilgilenin.....

düşüncelerim yanlışsa da her türlü eleştiriye açığım.....

« YANITLA #2 : 05 Ekim 2008, 18:26:25 »
  • beter
  • Süper Üye
  • iyiliği öldürdüm. Yasasın KÖTÜLÜK!!!
  • Nereden: bulunduğum yerden..

• Konuları:63

•  
ben aaaaaaa diye görmüştüm bir ara ama bazı üyelerin sacma nickleri bir kez girip sonra gelmeyeceklerinin delili olabilir katılıyorum en azından 25-30 mesajdan sonra linkler kendisine açılsa hiç olmazsa siteyi keşfetmiş olur gecici değil kalıcı olur
Seni sevmesemde fikrine katılıyorum saĞokolik

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
SARAY BAYRAK
« YANITLA #3 : 05 Ekim 2008, 18:31:47 »
  • sagokolik
  • Aktif Üye

•  
ama bu seferde sadece cvp olarak "saol" yazıp bırakanlar çoğalmaz mı.... ben çok katılımcı bir üyeyim her şeyi biliyorum demiyorum ama sk müdavimlerindenim ve neredeyse her şeyi burada öğrendim yararlanıp bırakmıyorum....
bu arada beter destek için saol sevdirecem sana kendimi çok da şekerim neden sevmiyon beni yaaa.... Kahkaha Kahkaha Sırıtan Masum Masum
 son olarak adım SAGOKOLİK be mübarek SAGOKOLİK "ğ" şunu kullanma bak kötü olacak....

« YANITLA #4 : 05 Ekim 2008, 18:34:30 »
  • Di Guan
  • Süper Üye
  • BANTLANDI
  • Nereden: Cehennet

• Konuları:256

•  
evt katılıyorum bende açtım bunun hakkında ama hiç cevap alamadım 2 ay boyunca hiç yorum yada konu açmayanların kulullanıcı adları tehlikeye girsin 4 ay eklemeyenlerin silinsin hat kullanımı gibi yani yada başka önlemler alınsın mesaj ve konu sayısı 0 olanlarda silinmesi iyi olur silinen kullanıcı adlarıda banlansın daha olunamasın

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Ya Derdime Derman,Ya Katlime Ferman
« YANITLA #5 : 05 Ekim 2008, 18:36:13 »
  • beter
  • Süper Üye
  • iyiliği öldürdüm. Yasasın KÖTÜLÜK!!!
  • Nereden: bulunduğum yerden..

• Konuları:63

•  
iyi de zaten mizah da yazılan mesajlar eklenmiyor  ayrıca diğer bölümlere 25-30 defa kim sağol yazmaya uğrasır... saĞolkolik (normalde pek fazla Ğ kulanmam- hiçde şeker değilsin..)

Değerli ziyaretçimiz
SARAY BAYRAK
« YANITLA #6 : 06 Ekim 2008, 11:02:37 »
  • Di Guan
  • Süper Üye
  • BANTLANDI

•  
yha bi de bu siteyi sırf sohbet amaçlı kullananlar var ben ona çok gıcık oluyorum yhaa Kızgın Kızgın Utandım
mizah amaçlı kullansa tmm sıf arkadaşlık sarkıntılık için kullananlar var

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #7 : 20 Ekim 2008, 17:55:51 »
  • Seval
  • Ultra Süper Üye
  • ** ...NaZArA iNAndIM ßüYÜy£ iNAncIm yoKKK... **
  • Nereden: <<AnKaRa>>

• Konuları:6

•  
arkadaşlar siteden yararlanmak isteyenleri engellemeyiz 1 saattilinede kullansa bu siteyi .Sanalkurs bi paylaşım sitesi üye zaten burayı severse kullanmaya ve bilgi paylaşmaya devam eder etmezsede kendi kaybı.Ayrıca sitede ki aktıf olmayan üyeleri zaman içinde adminlerimiz siliyorlar.Nese çok konuştm bayadır giremiodmm Herkese selam  Kahkaha Kahkaha Göz kırpan

Tutamayacağım sözler vermem!Adımlarımda kim ne der diye düşünmem.Basit kişilerle polemiğe girmem.Dünyada kimse üzülsün istemem!Bazı şeyleri asla affetmem.Acıyı tanıdığım için kimseye çektirmem.Cesaretsizliği gururla örtmem!Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.Dostlarıma laf ettirmem!Tutkularım var vazgeçemem.Gidiyorsa eğer çok sevsem bile kal demem.Güvenmedikçe sevemem.Ağır geliyorsa bunlar; firar serbest , üstelemem.....Bazende çok severim ama söylememmm ....
« YANITLA #8 : 20 Ekim 2008, 18:07:26 »
  • Di Guan
  • Süper Üye
  • BANTLANDI

•  
walla seni gördüm şaşırdım yani  Kahkaha hg tekrar öyleleride varki sanki kullanıcı adı yerine şifrelerini şifre yerine kullanıcı adını yazıyorlar yani birde bunların sohbette saydıkları küfürleri görsen bunlardan yarar olmaz nekadar silersen sil önemli olan zihniyet

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #9 : 20 Ekim 2008, 18:10:59 »
  • Seval
  • Ultra Süper Üye
  • ** ...NaZArA iNAndIM ßüYÜy£ iNAncIm yoKKK... **
  • Nereden: <<AnKaRa>>

• Konuları:6

•  
sohbete girmedim epeydir doğrudur Di Guan hb bu arada Kahkaha

Tutamayacağım sözler vermem!Adımlarımda kim ne der diye düşünmem.Basit kişilerle polemiğe girmem.Dünyada kimse üzülsün istemem!Bazı şeyleri asla affetmem.Acıyı tanıdığım için kimseye çektirmem.Cesaretsizliği gururla örtmem!Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.Dostlarıma laf ettirmem!Tutkularım var vazgeçemem.Gidiyorsa eğer çok sevsem bile kal demem.Güvenmedikçe sevemem.Ağır geliyorsa bunlar; firar serbest , üstelemem.....Bazende çok severim ama söylememmm ....
« YANITLA #10 : 20 Ekim 2008, 19:04:03 »
bazı sitelerde bu konuda çeşitli uygulamalar mevcut...

örn:mesaj sayısı 0 olan üyelikler hafta sonunda siliniyor..
 bunlar yapılabilir fakat kullanıcı adının manası yazımı şekli önemli değil  burası sanalkurs  amaç bilgiyi paylaşmak bu tüm zamanını burada harcayanlar için de ,istediğini alıp kayıplara karışanlar için de aynıdır....

10 mesaj 20 mesaj gerçekten çözüm değil hatta caydırıcı olur site amacına ulaşamaz çünkü bizim insanlarımız sabır konusunda pekte ısrarcı değildir sırtını döner ve gider...neolursa olsun kim gelip giderse gitsin ne alıp verdiyse burada kendini nasıl ifade ettiyse etsin...
kalıcı olan bu sitenin emeklerini inkar etmeyen bizler yine  buradayız çünkü biz bir aileyizzzzz...

Değerli ziyaretçimiz
« YANITLA #11 : 21 Ekim 2008, 09:55:36 »
[ALINTI]
teşekkürler  Karizmatik
[/ALINTI]

Bu tür mesajların çoğalması engellenemez...  Ney
Acil yardıma ihtiyacı olanlara sırtınızı dönmüş olursunuz. Bu da sitenin kullanılabilirliğini azaltır.
« YANITLA #12 : 21 Ekim 2008, 10:40:09 »
  • Di Guan
  • Süper Üye
  • BANTLANDI

•  
kususrsuz haklısın denizizm sende haklısın Kahkaha
kusursuza katılıyorum 0 mesajı olan biri hafta sonunda silinsin yani zaten yardım için gelen yardım aldığı bir konu hakkında yada gördüğü bir konuya tşkr yazar değilmi çok zor birşey değil

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

« YANITLA #13 : 22 Ekim 2008, 09:19:36 »
Kendi adıma affınıza sığınıyorum. Hep gereksiz mesajlar forumları kirletmesin diye ben yazmıyordum ama artık fikirlerimi sunmam gerektiğini düşünüyorum. Beni silmeyin! Gülümseme Çok güzel anlatımlarınız. Derslerinizi öğrencilerime çalışma olarak veriyorum. Çok teşekkürler. Başar dilerim.
« YANITLA #14 : 22 Ekim 2008, 12:32:32 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:585

•  
Sıfır mesajı olan bir hafta sonra silinmesi saçma bir durum, belki üyeler sadece ders kısmına bakıyor,forum kısmına birşey yazmıyor diye silinmesi gibi saçma bir durum olamaz.O zaman gidip sırf sitede kalmak için gidip bir paylaşıma teşekkür ederim yazıp geçecek ama gene siteden faydalanacak,neden insanları mesaj yazmaya zorlayalım ki!Eğer kendilerini rahat hissetmezlerse daha siteye gelmezle.BAzı forumlarda var,üye oluyorsun ama mesaj yazmadan linkleri göremiyorsun,bu da saçma sırf forumda mesaj sayısı,katılımı artırmak için yapılan şeyler.Bizde fazlasıyla üye,mesaj,ders var.Katılım ve aktiflikte fazla.Herkes sizin gibi olmayabilir.
Arkadaşlar evet çok rahatsız edici üye isimleri var,bir ara kullanıcı adlarını incelediğimde çok saçma bazende terbiyesiz üye isimlerini rastladım,rastlayınca direk siliniyor,sizde gözünüze çarpanları söylüyorsunuz zaten.Ama bu kadar üye çokluğunda birde üye isimleriyle uğraşmak hayli vakit alır,120 bin üye  Kahkaha bundan sonra belli sınırlamalar getirilebilir.

Forumda uygunsuz mesaj,konu,rahatsız edici üye ve sohbet kısmını farklı amaçlarla kullanan üyelere rastladığınız da uyarıyor ve şikayette bulunuyorsunuz,bunları sakın es geçmeyin,siteyi farklı amaçlarla kullananlara rastlaynca kesin bildirin!

TOHUM EK VERMEZSE TOPRAK UTANSIN!

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
Sayfa: [1] 2
Bölüm atla: