Sayfa: [1]
biz sanal kurs ailesiyiz
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 28 Eylül 2007, 04:01:03 »
  • tekrose
  • Süper Üye
  • Nereden: UÇURUMUN KENARI

• Konuları:190

•  
kısa bi zaman önce aranıza katıldım bende bilgisayar bağımlılık yapmadı sanal kurs bağımlılık yapar ve sanal kurs üyesi olmak ayrıcalıktır  Masum

dün canım olan yarın düşmanım olmaz benim,yaşananların hatrı hep saklı kalır,hatırları hep sorulur selamları hep alınır,sildiklerim vardır birde,onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır,adları anılmaz hatırları sorulmaz,sadece beddualarımdır,vicdanla beraber ben şeref ararım sevdiklerimde, her zaman doğru değildir elbet seçimlerim,zaman gelir şerefsizleride severim
« YANITLA #1 : 04 Ekim 2007, 19:25:45 »
  • Murat Korkmaz
  • Site Yöneticisi
  • İmpossible is nothing..!
  • Nereden: Bilgisayarın derinliklerinden

• Konuları:132

•  
evet sana hak veriyorum SANALKURS üyesi olmak bir ayrıcalıktır... Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #2 : 17 Ekim 2007, 18:55:19 »
Arkadaşlar sanalkurs derslerinden nasıl takip edebilirim. Rss programı falan bişeyler okudum ama anlamadım. Üzgün
« YANITLA #3 : 18 Ekim 2007, 15:46:31 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:167

•  
Firefox kullanıyorsan sanalkurs.net'e gir, anasayfadaki turuncu rss simgesine tıkla. kaydet. artık son eklenen dersleri siteye girmeden de oradan göreblirsin.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #4 : 02 Aralık 2007, 23:36:13 »
tekrose kardeş sana katılıyorum resmen bende bağımlılık yaptı yazılıma çalışamıyorum o kadar bağımlılık yaptı anlayacağın ama bağımlılık yapmayacak gibide değil hani Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan Göz kırpan
Sayfa: [1]
Bölüm atla: