Sayfa: [1]
3ds, maya dersleri
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 21 Kasım 2007, 23:40:26 »
  • sorix
  • Bilgin Üye
  • Hayatım Ders Olmuş Bak ve İbret Al
  • Nereden: kayseri

• Konuları:27

•  

arkadaşlar kanala 3d üzerine derslerde ekleyebilirmisiniz çoğu kanalda var bu ama sizin kanalda göremedim
stüdyo max , maya o tarz üç boyutlu dersler ekleyebilirmisiniz bu kanaldakilerin çoğu webci ama webci olmayanlarda var unutmayınki teşekkürler

Beni Seven Sever Sevmeyen Çeker Gider İnan Hiç Farketmez Benim Dünyam Her Türlü Döner !!!!
« YANITLA #1 : 21 Kasım 2007, 23:48:58 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:974

•  
arkadaşlar kanala 3d üzerine derslerde ekleyebilirmisiniz çoğu kanalda var bu ama sizin kanalda göremedim
stüdyo max , maya o tarz üç boyutlu dersler ekleyebilirmisiniz bu kanaldakilerin çoğu webci ama webci olmayanlarda var unutmayınki teşekkürler
Kanalmı Ney  Masum Masum.
Benim bir kaç arkadaşım vardı . Çok istemiştim sanalkursa transfer edeyim olmadı. HEp bir işleri çıktı siteye onlara adopte edemedim  Ney BEnimde bu konuda bilen bir eleman arıyorum sanalkurs için.  Bilgili insanlar var ama sitelerde zaman harcayan insan nedense çok zor bulabiliyorum  Ney Ama yılmayacaz . Buldukmu tabiki bu Siteye (kanala değil) dersler eklettirecez.  İyi çalışmalar
« YANITLA #2 : 21 Kasım 2007, 23:49:41 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---
  • Nereden: TrAbEzUs

• Konuları:585

•  
Şu an bu programlarla ilgili yazar yada yazar adayları yok galiba...Daha önceden de böyle bir istekte bulunuldu..Evet bu üç boyutlu programları insan ders kısmında arıyo gerçekten...

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
http://www.sanalkurs.net/forum/onerileriniz_ve_dusunceleriniz/3dsmax-t2838.0.html

Bende 3d maxle ilgili bir kaç kaynak,tutorial var düzenlersem buraya koyabilirim ama ne kadar anlar insanlar o kaynaktan bilemem valla...  Göz kırpan
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2007, 23:58:52 Gönderen: endless »

TOHUM EK VERMEZSE TOPRAK UTANSIN!

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #3 : 22 Kasım 2007, 00:23:30 »
  • sorix
  • Bilgin Üye

•  
bende 3ds ile alakalı 16 gb lık arşiv var gün geçtikçede arttırıyorum ama bazı yerlerde takılıyorum adam akıllı bilen yok bilende de bulsan vakti yok diger sitelerdeki çoğu siteyi bu yüzden ezberledim ama onlardada pek fazla yeni konu çıkmıyor bu yüzden bırakmıştım max si tekrar başlamaya karar verdim diğer bütün işlerimi bıraktım maxla uraşıyorum unutmaya başlamışım   Üzgün

Beni Seven Sever Sevmeyen Çeker Gider İnan Hiç Farketmez Benim Dünyam Her Türlü Döner !!!!
« YANITLA #4 : 22 Kasım 2007, 00:53:40 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---

•  
Sorix,sende ki kadar bende yok ama şu var bu programlar bir corel yada illustrator gibi değiller,zorlar...Bir kaç arkadaşım animasyon bölümünde okuyor ,onlar maya kullanıyorlar.Zaten maya ve max arasında çok fark yok,pencereler aynı biliyosundur...Ama tek sorun bu bölümde iki arkadaşımın,şu an biri yurt dışında diğeri ise vektorel programlarla uğraşıyo şu sıralar.Ama arkadaşım bunun derslerini yazar mı bilemiyorum...Konuşsam bu konuyu onla eğer yazarsa gerçekten benim içinde iyi olur...  Gülümseme Bu dersler daha sabır işi galiba  Göz kırpan
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2007, 00:58:00 Gönderen: endless »

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Tarih eserlerini iki defa oynarmış,önce trajedi,sonra komedi olarak...(Cemil Meriç)
« YANITLA #5 : 22 Kasım 2007, 07:48:20 »
  • sorix
  • Bilgin Üye

•  

endless bu tür şeyler inanki çok sabır istiyor yapmak ayrı uğraş render almak ayrı uraş istiyor misal flasdisk resmi çizdim her şey tamam renklendirmeye geldi iş başının metal kısmının kaplamasını yapamıyorum aramadığım form kalmadı doğru düzgün anlatan bi site yok yeri geliyor yaptığın çalışma günlerini alıyor tabi o çalışmanın renderini almakda bi o kadar uzun sürüyor bu bi corel photoshop gibi bir program değil kurcalayarak çözülebilcek bişi değil bilen biri şart

« YANITLA #6 : 22 Kasım 2007, 09:36:24 »
  • endless
  • Teröre HAYIR!
  • Site Yöneticisi
  • --->TÜRKİYE<---

•  
evet sana katılıyorum sorix...Ben format atırmadan önce kurmuştum,kurcalıyodum dediğin corel yada diğer programlar gibi kurcalıyarak öğrenilmiyo...bir sürü menü,hatta render yaparken bile bir sürü ayar çıkıyor...Gerçekten zor bir uğraş  Sırıtan

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Değerli ziyaretçimiz

Sayfa: [1]
Bölüm atla: