Sayfa: [1]
format
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 19 Şubat 2005, 17:39:00 »
xp format atmak istiyorum fakat sistemi kilitleyemiyorum şu anda kullanımda diye bir yazı çıkıyor format atmak için ne yapmalıyım.
« YANITLA #1 : 19 Şubat 2005, 18:58:34 »
xp cd'sini kullanarak format atabilirsin ayrıca cd'den işletim sistemini kurabilirsin.
işletim sisteminin yüklü olmadığı başka bir diske format atmak istiyorsan diske sağ tuş yap biçimlendir de yeter
« YANITLA #2 : 05 Mart 2005, 00:49:07 »
aceba yanlislikla kendi kullanmis oldugunuz harddiskemi FORMAT atiyorsunuz :lol:

oncelikle nerede ve nasil format atiyorsunuz bunu tam anlayamadim
xp acikken xp de bilgisayarim tikladiktan sonra diskin uzerine gelip sag tiklayarakmi format atmaya calisiyorsunuz.
yoksa eski win98 disketi veya o format komutuyla dos ortaminda mi format atmaya calisiyorsunuz.
   tekrar xp kuracaksaniz o harddiske en guzeli xp cd sini takip onunla baslatip formatlamak.
yok yedek hdd olarak kullanacaksaniz zaten taktiginizda xp o diski gorecektir.
sag tiklayip formatlayabilirisiniz.
« YANITLA #3 : 29 Ocak 2006, 13:49:23 »
  • yanetki
  • Ziyaretçi
Arkadaşım Bilgisayarına nasıl forma atçan Eğer Xp Ye atmıcansan Diger Sürücülerin Üstüne gelip Sağ Tıklayıp biçimlendir diyebilirsin.. Kahkaha
   Sen xp ye atmak istiyosan eğer bir xp cd si bulcaksın cd rom a taktın ondan sonra bilgisayar açılırken hep 'delete' tuşuna basıyosun sonra gelen pencereden bilgisayarı cd rom a butluyoun sonra bilgisyar xp cd den başlıcak orda ki işlmleri takip edip baştan xp yi kurabilirsin...yardımcı olabildiysem sevinirim :lol:
« YANITLA #4 : 25 Ağustos 2007, 16:39:14 »
  • AYK
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden:

• Konuları:1

•  
bişi örenmek istiorum  bilgisayar formatlandıktan sonra bilgileri geri yüklemek mümkünmü
« YANITLA #5 : 01 Haziran 2008, 13:08:24 »
Bilgilerini yedeklemşsen ordan bakabilirsin ama formattan sonra geriye sadece yedeklerin kalacaktır..
« YANITLA #6 : 15 Haziran 2008, 06:54:07 »
restudio yada filerecovery gibi programlar bi ihtimal arta kalan kısımları kurtarabilir!:))

logo illustrator. banner fireworks..
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

animasyon fireworks. link bu:
Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
www.fatihmehmetioo.meb.k12.tr/
Sayfa: [1]
Bölüm atla: