sen benı yanlıs anladın ben bılgısayarda hep aynı seylerı yapmaktan sıkıldım bıras komut olsun fark olsun bılgısayar dıllerını ogrenıyım falan bu yusden artık bılgısayar karsısındakı butun samanımı bunları arastırmakla harcıyorum ayrıca pardusu da kurdum sadece degısıklık ısteseydım pardusa gecıp orda kalırdım benı anlayabılıyo musun???
Fatihcim müşterimizi çalma girişimlerine çok tehessüf ederim. Windows dünya üzerinde ki en gelişmiş işletim sistemidir.

Neyse sen yabancı değilsin. varsın 1 tanesi de macçi olsun.
2. olarak sevgili Deccal ms-dos windows'un ilk sürümüdür. Yani millet zordan kolaya yönelirken sen fatih'inde dediği gibi zora yöneliyorsun. ms-dos ile programlama öğrenemezsin. Sadece mouse ile kopyala yapıştır işlemini 2/3 satır kod yazarak zorlaştırabilir ve zaman kaybına yol açabilirsin. Ms-Dos'da uzman olsanda eline bir şey geçmez. Hiç Ms-Dos uzmanı aranıyor diye ilan gördün mü_?
Programlama öğrenmek istiyorsan forumdan yaz farklı bir başlık altında yardımcı olalım.
ve son bir ek sana yardımcı olmaya çalışanların yazdıklarını anlamadan tekrar yorum yazmışsın. Bence biraz daha dikkatli oku ve yaz.
Çünkü benim anlattıklarımı fatih'de anlatmaya çalışmış gördüğüm kadarı ile ama bakmışki karşı taraftan bir şey yok. Pes etmiş

Neyse umarım aradığın farklılığı bulursun!