Sayfa: [1]
MacOs X
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 02 Aralık 2005, 10:56:29 »
  • drejmustafa
  • Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar..

Ben yeni bir mac kullanıcısıyım ama elimde macos nin son sürümü yok ve bulsam bile nasıl kuracağımı bilmiyorum. eğer aranızda nereden bulabileceğimi bile varsa yada bulursam nasıl kuracağımı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. (PC ile aram iyidir hertürlü sorunu ile ilgilene biliyorum,)

Şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin...
« YANITLA #1 : 05 Aralık 2005, 12:35:55 »
  • ELv!S
  • Aktif Üye
  • Nereden: Konya

• Konuları:17

•  
ben win ve linuxdan başkasını kulanmadım sana yardımcı olamayacağım :cry:

Kod:
if ($context['user']['is_elvis13'])
{
echo '
 $txt['Selam_abi_nasıl gidiyor_?'];
« YANITLA #2 : 19 Eylül 2007, 00:10:42 »
arkadaşlar bnde yeni bi mac kullanıcısıyım windowstaki program ekle kaldır gibi bi bölüm varmı mc te bn silmekte çok zorlanıyorum v ne tür programlar yüklemeliyim
« YANITLA #3 : 06 Ekim 2007, 15:18:58 »
  • Armand
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: ANKARA

• Konuları:21

•  
öncelikle  "drejmustafa" isimli arkadaşa cevap  :  eğer macintosh kullanıyorsan yukarıda solüstte apple menüsünü aç, orada software update e bas ..sistemindeki eski sürümleri arayıp bulıur ve sen onay verirsen sistem dahil hepsini son sürümü ile günceller...

şimdi "ceptivity" isimli arkadaşın cevabı..  :: macosx de program ekle kaldır diye birşey yoktur.. programı yüklediğiniz zaman macosx programı "aplications" klasörünün içine kendi ismiyle atar.yapman gereken "aplications" dan o programı n  klasörünü tutup çöp kutusuna atmaktır.bu kadar basit ...

Bildiği Programlar . Corel Draw - Photoshop - 3d Studio Max - Flash - Dream Weaver ve Bir Macintoch Kullanıcısı.
« YANITLA #4 : 08 Ekim 2007, 16:35:40 »
teşekkür ederim bi sorum daha var video dosyalarını açamıyorum mac için media player indiriyorum ama windows tabanlı program yüklemişim gibi oluyor dosya açılmıyor ne yapabilirim
« YANITLA #5 : 08 Ekim 2007, 23:15:38 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:935

•  
teşekkür ederim bi sorum daha var video dosyalarını açamıyorum mac için media player indiriyorum ama windows tabanlı program yüklemişim gibi oluyor dosya açılmıyor ne yapabilirim

tuba bu sorunu ayrı bir forum başlığındaaçsan daha iyi olurdu. Neyse burdada açıklıyayım Gülümseme Sen VLC programını bul mac versiyonu. En son sürümünü bul benim o programda açamadığım dosya yok  Göz kırpan Yani istedğim filmi eğitim videolarını hep ordan açıyorum. iyi çalışmalar

Sanalkurs izmir bölümü toplanıyor. Detaylı bilgi için Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
« YANITLA #6 : 09 Ekim 2007, 15:31:18 »
  • Armand
  • Destekçi Üye
  • **

•  
bende "vlc media player" tavsiye edebilirim ayrıca "mp player" tavsiye edebilirim..

Bildiği Programlar . Corel Draw - Photoshop - 3d Studio Max - Flash - Dream Weaver ve Bir Macintoch Kullanıcısı.
« YANITLA #7 : 10 Ekim 2007, 14:40:34 »
  • marcon
  • Destekçi Üye
  • **
  • Bildigim tek sey hic birsey bilmedigimdir...
  • Nereden:

•  
bende mac osx kullanicisiyim internetden program indirdigimde instale etmek istedigimde bu belgeyi hangi program ustunden acayim diye soruyor ve ben instale edemiyorum yok mu bunun bir kolay yolu yahuu??
« YANITLA #8 : 11 Ekim 2007, 12:38:05 »
  • Armand
  • Destekçi Üye
  • **

•  
internette bazan mac osx diye indirilen programlar linux tabanlı çıkabiliyor..ozaman mac osx tiger bu uyarıyı veriyor..büyük olasılıkla program macosx tiger uyumluluğu yoktur..
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2007, 12:40:50 Gönderen: Armand »

« YANITLA #9 : 12 Ekim 2007, 12:22:35 »
arkadaşlar bn macle online müzik sitelerinden müzik dinleyemiyorum media player uzantısı fln istio ariyorum tarıyorum yok medya yazıyorum quick time      programları iniyo vlcde bi işe yaramıyo bu konuda yani flash player gibi bişi lazım neler yapabilirim
« YANITLA #10 : 15 Ekim 2007, 11:44:19 »
  • Armand
  • Destekçi Üye
  • **

•  
MÜZİK DİNLEMEN İÇİN o internet sayfasında küçük bir dosya koyuyorlar.o dosyayı itunes da açman gerekiyor ozaman çalar.

Sayfa: [1]
Bölüm atla: