Sayfa: [1]
MAC OS X VE XP AYNI ANDA nasıl oluyor.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 11 Mayıs 2007, 23:37:30 »
Arkadaşlar,geçenlerde bi tanıdığımın yakını pc'de hem mac os x hem de xp işletim sistemlerini aynı anda kullandığını söyledi.Bu ikisinin tek pc de nasıl olduğunu tam olarak anlayamadım.Eğer ikisi birbiriyle uyumluysa ben hiç mac alma planları yapmayayım.Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar o güzel yorumlarını bu güzel sayfaya yazarlarsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim
« YANITLA #1 : 19 Ağustos 2007, 04:21:57 »
Merhabalar,

PC'de Windows XP ve OsX86 (Mac Os X) sistemi birlikte çalışırmı konusuyla ilgili olarak genel bilgilenme anlamında bir link vermek istiyorum,

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

Bir forumdan başka bir foruma link vermek doğrumudur? Bilim Çin'de olsa, gidiniz...  Sırıtan

Saygılar.

Ümit Yongacı Bizim Elma Bağımsız Macintosh Kullanıcı Platformu üyesidir.
« YANITLA #2 : 19 Ağustos 2007, 17:40:15 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:932

•  
paylaşım için teşşekkür ederiiz ümit yongacı

Suskun Çocuk
« YANITLA #3 : 06 Ekim 2007, 15:26:48 »
  • Armand
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: ANKARA

• Konuları:21

•  
ben bilgisayarımda hem mac hem pc kullanıyorum..bilgisayarım imac intel.. parelell desktop 3,0 satın aldım.Macintoh içine windowsxp pro. kurdum.Sistem şöyle : ister vindows penceresi ister mac penceresi açıyorsunuz ..ama kesinlikle macosx i önce çalıştırmak gerekiyor..Çalıştırdıktan sonra parelell desktop ikonuna tıkladığınızda küçük bir pencerede windows çalışmaya başlıyor.ve açılıyor.görüntü özellikleri çok güzel ,isterseniz ayrı bir pencerede isterseniz şeffaf kullanabiliyorsunuz...ben şeffaf kullanıyprum.sanki programlar macosx de açılıyormuş gibi... işte macosx de windows live messenger .. Kahkaha
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2007, 15:30:49 Gönderen: Armand »

Bildiği Programlar . Corel Draw - Photoshop - 3d Studio Max - Flash - Dream Weaver ve Bir Macintoch Kullanıcısı.
« YANITLA #4 : 12 Ekim 2007, 12:24:17 »
inanmıyorum yaa ama kullanmak zor olmazmı mace her hangi bi zarar vs bilioruz ki windowslar çok çabuk virüs kapıyo ondan sonra onun formatı vs...
« YANITLA #5 : 15 Ekim 2007, 11:45:50 »
  • Armand
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: ANKARA

• Konuları:21

•  
bende henüz bir sorun olmadı ..zaten ben kaysperski kurdum win tarafına...iyi çalışıyor..ama bende 2,5 gb ram var onuda hesaba katmak lazım tabii.

Bildiği Programlar . Corel Draw - Photoshop - 3d Studio Max - Flash - Dream Weaver ve Bir Macintoch Kullanıcısı.
« YANITLA #6 : 04 Temmuz 2008, 17:14:45 »
kurulumla ilgili bir bilgi göremedim?
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2008, 17:22:32 Gönderen: mc10 »
« YANITLA #7 : 07 Ağustos 2008, 10:24:22 »
arkadaşım bu konu hakkında sana yardımcı olabilirim galiba evimde leopard pardus ve vista triboot yaptım sorunsuz çalışıyo.. makine konfigürasyonlarını önce bi araştırman gerekli.. osx86 ya uyumlu donanımlar olması gerekli vs. vs. hdd de ayrı 2 bölüme önce MacOS kuruyosun sonra da windows kurduğunda mac açılmayacak zaten onunda küçük bi hilesi var boot.ini dosyasına bişeyler karalaman gerekli sonra dual boot keyfi Kahkaha

Cahilin önünde bir kitap kadar sessiz ol !!!
Sayfa: [1]
Bölüm atla: