Sayfa: [1]
mac icin java
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 18 Kasım 2007, 18:52:54 »
sitenize yeni üye oldum göndermiş oldugunuz dosyaları bilgisayarıma indiremiyorum.
bazı kişiler java olmadıgı icin dedi, mac 9 kullanıyorum bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar varmı ?
« YANITLA #1 : 18 Kasım 2007, 19:04:08 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
sitenize yeni üye oldum göndermiş oldugunuz dosyaları bilgisayarıma indiremiyorum.
bazı kişiler java olmadıgı icin dedi, mac 9 kullanıyorum bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar varmı ?
mac9 mu??? Mac9 kullanan kalmadı. Onların eklentilerini vs. bulmak sorun . neden macosx e geçmiyorsunuz? şimdi leopard geliyor. bende mac ciyim. Hemde koyu mac ci Gülümseme
Mac 9 da yardımcı olamam çünkü bende yeni format attığımda ikinsci işletim sistemi 9 u yüklemedim  Ağlayan Ağlayan bilen olursa cevaplayan üye olur

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #2 : 18 Kasım 2007, 19:11:21 »
macos olan bilgisayarımız dada aynı sorun var.
« YANITLA #3 : 18 Kasım 2007, 19:23:03 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
rapiddeki dosyalarımı indiremiyon. nerelerde indiremiyon bunu acıklarmısın. Hiç bir şekildemi dosya indiremiyon??? Birde bazı opload siteleri macosta sorun. linke tıklıyorsun. yükleme yapacağı sayfada karmaşık yazılar çıkıyor. bazı download siteleri problem. ama rapidde filan asla olmaz.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #4 : 18 Kasım 2007, 19:29:02 »
rapıdshare den indiremiyorum.2 sayfa acınca saniyeler ilerlemiyor
« YANITLA #5 : 18 Kasım 2007, 19:35:01 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi

•  
rapıdshare den indiremiyorum.2 sayfa acınca saniyeler ilerlemiyor
ben bunu bir araştırayım sana yazı yazıcam. bir kaaç gün müsade bir şey bulamasamda yazıcam bulamadım diye  Göz kırpan

Değerli ziyaretçimiz
Sayfa: [1]
Bölüm atla: