Sayfa: 1 [2]
Mac apple da nasil televizyon izlenir?
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #15 : 23 Ekim 2007, 20:49:44 »
  • marcon
  • Destekçi Üye
  • **
  • Bildigim tek sey hic birsey bilmedigimdir...
  • Nereden:

• Konuları:19

•  
evet arkadaslar flip4mac i Qicktime player a yonlendirerek ikisinin isbirligi sayesinde artik tam ekran gayet net televizyon seyredebiliyorum mutlu son Kahkaha
« YANITLA #16 : 23 Ekim 2007, 21:01:25 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
tam ekran sorunu çözmene sevindim . sorunu nasıl hallettin yazarmısın? Başka arkadaşlarada yararlanırdı.

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #17 : 26 Kasım 2007, 15:45:25 »
  • marcon
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden:

•  
flip4mac programini apple mac (version) kurduktan sonra (apple mac icin bedava programlar olarak formlardada var zaten fatih sagolsun .) ) program calisirken uzerinde sag tikladigimizda ayarlar kismi karsimiza gelecek oradan onceden yuklemis oldugumuz
Qicktime playerimize record etsin secenegini tiklayalim ve afiyetle izleyelim tam ekran kolay gelsin Gülümseme
« YANITLA #18 : 10 Ocak 2008, 03:28:52 »
Bnde macbook Os kullaniyorum ama canlu tv seyredemiyorum yukaridaki bahsetmis oldugunuz linklere girdim ama hep ayni sorunla karsilasiyorum bana sürekli plug In sorunundan bahsediyor. Bu sorunu nasil giderebilirim böyle bir program  indirmem mümkünmü acaba? Bu konuda bana yardimci olursaniz cok sevincemm
simdiden tesekkürler
« YANITLA #19 : 13 Şubat 2008, 12:35:18 »
  • marcon
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden:

•  
plugin sorununu asman icin oncelikle flip mac 4 programini indir sonra Qicktime player programinida indir sonra herhangi bir online tv sitesine gir sonra kanala tikla flip4mac i Qicktime player a eslestir bunu nasil yapacaksin online izledigin kanalin playerinin uzerinde saga tikla sag maus tusu sonra ayarlardan setting einstellung da olarak cikabilir karsina oradan flip 4 mac uzerinden kismini sec kutucugu onayla
Sayfa: 1 [2]
Bölüm atla: