Sayfa: [1]
Firefox'ta dil çevirgeci: foxlingo
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 06 Mart 2007, 20:20:59 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:932

•  
Kullanıcı sayısının her geçen gün hızla arttığı, hızlı bir tarayıcı olan Firefox için güzel bir dil çevirici eklentisi. Web sitelerinin dilini komple çevirebileceğiniz bu Firefox eklentisi, örneğin İngilizce bir siteyi yaklaşık olarak Türkçe görüntüleyebilirsiniz. Desteklediği diller: Afrikaans, Arabic, Aranese, Basque, Bulgarian, Catalan, Chinese Simplified, Chinese Traditional, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Esperanto, Filipino, Finnish, French, Galician, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Icelandic, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Latin, Malay, Norwegian, Persian, Polish, Portuguese, Portuguese Brazilian, Romanian, Russian, Serbian, Slovenian, Spanish, Spanish Latin American, Swedish, Thai, Türkçe, Ukrainian, Welsh
Ayrıca çok yakında FoxLingo eklentisini Internet Explorer'da da kullanabileceksiniz.
Burdan indirebilir, Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
 burdan da daha fazla bilgi alabilirsiniz. Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız

Suskun Çocuk
« YANITLA #1 : 07 Mart 2007, 10:51:06 »
  • siracel
  • Siracel
  • Site Yöneticisi
  • Böyle biri varsa bile o böyle biri değildir.
  • Nereden: İstanbul

• Konuları:161

•  
Güzel bir şey, Firefox kullanıcıları için ideal. Teşekkürler Fatih.

1- Forum dili Türkçe'dir. Türkçe olmayan saçmasapan kelimelerle lütfen mesaj yazmayın (pls, help vs.) Bu tür mesajlarınız silinir.
2- Özelden lütfen soru göndermeyin, forumdaki ilgili alana yazın.
« YANITLA #2 : 25 Kasım 2007, 15:52:48 »
birşey danışabilirmiyim önceden ikinci sayfaları apple ın kısa sayfa sembolünden açıordum ama geçen gün yanlışlıkla sildim ve geri getiremedim firefoxa geçtim ancak türkçe içerikli sayfaları okumak bir işkence harfleri tam tanımıyor vw doğal olarak kullanamıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Sayfa: [1]
Bölüm atla: