Sayfa: [1]
Risk Nedir?
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 26 Nisan 2008, 21:01:55 »
Arkadaşlar belki duymuşsunuzdur bu hikayeyi belki de duymadınız deyse
Bir sınavda hoca tek bir soru sormuş.
Herkes kağıdını doldurmaya uğraşırken öğrencilerden birisi kağıta adını ve soyadını yazıp hocaya boş kağıdıuzatarak risk budur demiş ve sınıvdan yüksek not almıştır.

Bana çok ilginç gelmişti sizlerlerde paylaştım..

| Fuat Şengül |
| Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız
www.satranckulubu.net
| Satranç Sitesi |
« YANITLA #1 : 26 Nisan 2008, 21:38:36 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: AXARAY

• Konuları:12

•  
İntihar nedir? sorusunun yanıtı olmuş gibi biraz. ballı köfte hor  Sırıtan

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #2 : 26 Nisan 2008, 21:41:02 »
  • Microsoft
  • Süper Üye
  • Başkasının izinden gidenler,iz bırakamazlar!
  • Nereden: C:\Windows\System32

• Konuları:110

•  
Zekice bir yaklaşım. Tebrikler.

MCPD | MCSE | Securty 5 | Cio | MCTS | MCSD | Open Source Backer+
« YANITLA #3 : 27 Nisan 2008, 10:08:09 »
felsefe dersinde hoca tek bir sor sormus "masanın ustundekı sandalyenın var oLmadıgını kanıtlayın"
Öğrenci su cevabı vermıs ve en yuksek notu almıs cwp su = "Hangi sandalyenin?"

Sırıtan Sırıtan
« YANITLA #4 : 27 Nisan 2008, 11:46:41 »
  • sagokolik
  • Destekçi Üye
  • **
  • şeytana söyleyin tüyünü bende unutmuş........
  • Nereden: sonsuzluktan

• Konuları:15

•  
felsefe dersinde hoca tek bir sor sormus "masanın ustundekı sandalyenın var oLmadıgını kanıtlayın"
Öğrenci su cevabı vermıs ve en yuksek notu almıs cwp su = "Hangi sandalyenin?"

Sırıtan Sırıtan
açıkçası bu daha güzelmiş ama paylaşım için yinede saol
 bu arada şu da benden bi üniversite kampüsünde öğle yemeği esnasında 2-3 akıllı genç en üsten 5-6 tabağı kaldırıp alttakini alıyor amaç haylazlık ve onlardan sonra da bir kampüs dolusu insan aynı şekilde üstteki tabağa dokunmuyor bile sanki tabaklarda bir şey var bu da sürü psikolojisi işte
biliyorum burası ile alakası yok ama içimden geldi paylaşmak istedim....... Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha

hikaye biter alayına gider  
biz rapçıyız   şeklimiz yeter......
« YANITLA #5 : 27 Nisan 2008, 18:24:37 »
  • ANUBIS
  • Süper Üye
  • ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
  • Nereden: AXARAY

• Konuları:12

•  
Bizim uni olmasın Gülümseme Gaziantep Üniversitesi Kampüsüde öyleydi. Sürüler işte ama üstteki kirli diye ya bakıp geçiolar. Sırıtan

ASP.Net + C#.Net + MsSQL = Process Loading...
« YANITLA #6 : 28 Nisan 2008, 09:34:38 »
ben en çok bu hikayeden etkilenmiştim.

Yaşlı bir adam emekliye ayrılır ve kendine bir lisenin yanında küçük bir ev alır. Emekliliğinin ilk bir kaç haftasını huzur içinde geçirir, ama sonra ders yılı baslar. Okulların açıldığı ilk gün, dersten çıkan öğrenciler yollarının üzerindeki her çöp bidonunu bağırıp, çağırarak tekmelerler. Bu çekilmez gürültü günler sürer ve yaşlı adam bir önlem almaya karar verir. Ertesi gün çocuklar gürültüyle evine doğru yaklaşırken, kapısının önüne çıkar onları durdurur ve: "Çok tatlı çocuklarsınız, çok da eğleniyorsunuz. Bu neşenizi sürdürmenizi istiyorum sizden. Ben de sizlerin yasındayken ayni şekilde gürültüler çıkarmaktan hoşlanırdım, bana gençliğimi hatırlatıyorsunuz. Eğer her gün buradan geçer ve gürültü yaparsanız size her gün 5 YTL vereceğim" der. Bu teklif çocukların çok hoşuna gider ve ürültüyü sürdürürler. Birkaç gün sonra yaşlı adam yine çocukların önüne çıkar ve onlara şöyle der: "Çocuklar enflasyon beni de etkilemeye başladı bundan böyle size sadece 1 YTL verebilirim." Cocuklar pek hoşlanmazlar ama yine devam ederler gürültüye. Aradan birkaç gün daha geçer ve yaşlı adam yine karşılar onları: "Bakin" der, "Henüz maaşımı alamadım, bu yüzden size günde ancak 25 Kuruş verebilirim, tamam mı?", "Olanaksız bayım" der içlerinden biri, "Günde 25 kuruş için bu işi yapacağımızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. BİZ İŞİ BIRAKIYORUZ...! "
« YANITLA #7 : 02 Mayıs 2008, 22:37:54 »
  • beter
  • Aktif Üye
  • bela mıknatısımıyım neyim!?...
  • Nereden: zamanın baslangıcından

• Konuları:34

•  
son hikaye ve sagokolikinki hariç diğerlerini yeni duydum ama unutmamak lazım yüksek not ayrıntılarda gizlidir

« YANITLA #8 : 16 Haziran 2008, 16:17:52 »
güzel yha ama bnde duymuştum bunları :P
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2008, 16:19:37 Gönderen: e_mir_dag03 »
« YANITLA #9 : 16 Haziran 2008, 16:29:16 »
  • erhan13
  • Destekçi Üye
  • **
  • Nereden: İst

• Konuları:7

•  
ben en çok bu hikayeden etkilenmiştim.

Yaşlı bir adam emekliye ayrılır ve kendine bir lisenin yanında küçük bir ev alır. Emekliliğinin ilk bir kaç haftasını huzur içinde geçirir, ama sonra ders yılı baslar. Okulların açıldığı ilk gün, dersten çıkan öğrenciler yollarının üzerindeki her çöp bidonunu bağırıp, çağırarak tekmelerler. Bu çekilmez gürültü günler sürer ve yaşlı adam bir önlem almaya karar verir. Ertesi gün çocuklar gürültüyle evine doğru yaklaşırken, kapısının önüne çıkar onları durdurur ve: "Çok tatlı çocuklarsınız, çok da eğleniyorsunuz. Bu neşenizi sürdürmenizi istiyorum sizden. Ben de sizlerin yasındayken ayni şekilde gürültüler çıkarmaktan hoşlanırdım, bana gençliğimi hatırlatıyorsunuz. Eğer her gün buradan geçer ve gürültü yaparsanız size her gün 5 YTL vereceğim" der. Bu teklif çocukların çok hoşuna gider ve ürültüyü sürdürürler. Birkaç gün sonra yaşlı adam yine çocukların önüne çıkar ve onlara şöyle der: "Çocuklar enflasyon beni de etkilemeye başladı bundan böyle size sadece 1 YTL verebilirim." Cocuklar pek hoşlanmazlar ama yine devam ederler gürültüye. Aradan birkaç gün daha geçer ve yaşlı adam yine karşılar onları: "Bakin" der, "Henüz maaşımı alamadım, bu yüzden size günde ancak 25 Kuruş verebilirim, tamam mı?", "Olanaksız bayım" der içlerinden biri, "Günde 25 kuruş için bu işi yapacağımızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. BİZ İŞİ BIRAKIYORUZ...! "

Güzelmiş Kahkaha
Sayfa: [1]
Bölüm atla: