Sayfa: 1 2 [3] 4
Erkeklerin Asla Demeyecekleri Sözler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« YANITLA #30 : 16 Nisan 2008, 20:00:48 »
Açılın bakem kız milletini yalnız mı sandınız destek kuvvet geldi Gülümseme Gülümseme Gülümseme

İNSANLAR KÖTÜLÜĞÜ ARZULARI GÜÇLÜ OLDUĞU İÇİN DEĞİL,VİCDANLARI ZAYIF OLDUĞU İÇİN YAPARLAR
« YANITLA #31 : 18 Nisan 2008, 12:48:04 »
  • sorix
  • Aktif Üye
  • Hayatım Ders Olmuş Bak ve İbret Al
  • Nereden: kayseri

• Konuları:21

•  
hehe kadında erkek de bir arkadaşlar uraşmayın ne demişler yarım elma  Göz kırpan biri diğerinin yarısı

Beni Seven Sever Sevmeyen Çeker Gider İnan Hiç Farketmez Benim Dünyam Her Türlü Döner !!!!
« YANITLA #32 : 18 Nisan 2008, 18:09:07 »
hehe kadında erkek de bir arkadaşlar uraşmayın ne demişler yarım elma  Göz kırpan biri diğerinin yarısı

İşte budur tebrik ederim umarım bu yazını erkekleri üstün görenlerde okumuştur  Göz kırpan

İNSANLAR KÖTÜLÜĞÜ ARZULARI GÜÇLÜ OLDUĞU İÇİN DEĞİL,VİCDANLARI ZAYIF OLDUĞU İÇİN YAPARLAR
« YANITLA #33 : 19 Nisan 2008, 11:06:39 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!
  • Nereden: KONYA

• Konuları:29

•  

İşte budur tebrik ederim umarım bu yazını erkekleri üstün görenlerde okumuştur  Göz kırpan

Konu dışına çıkmayın . Şimdi birde kadın erkek eşitliği tartışması başlatmayın . O tartışmayı bitiremezsiniiz.

"Ne kadar Az seçeneğiniz varsa ; O kadar Çaresizsiniz. "
« YANITLA #34 : 19 Nisan 2008, 14:10:12 »

Konu dışına çıkmayın . Şimdi birde kadın erkek eşitliği tartışması başlatmayın . O tartışmayı bitiremezsiniiz.

kuralları sen belirliyosun sanırım başka bir kuralın var mı ona göre tartışmaya devam edelim 

peki bu tartışmayı bitirebilirsek bize ne hediye vereceksin   Dil çıkaran Dil çıkaran

« YANITLA #35 : 19 Nisan 2008, 18:03:24 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!

•  
ALINTI

kuralları sen belirliyosun sanırım başka bir kuralın var mı ona göre tartışmaya devam edelim 

peki bu tartışmayı bitirebilirsek bize ne hediye vereceksin   Dil çıkaran Dil çıkaran

Kuralları kimin koyduğunu konudaki ilk mesajı okuyarak öğrenebilirsin  Kızgın

« YANITLA #36 : 19 Nisan 2008, 18:15:57 »
ALINTI

peki bu tartışmayı bitirebilirsek bize ne hediye vereceksin   Dil çıkaran Dil çıkaran

Kuralları kimin koyduğunu konudaki ilk mesajı okuyarak öğrenebilirsin  Kızgın

Demekki hangi tartışmayı başlatıp başlatamayacağımıza sen karar veremezsin

« YANITLA #37 : 19 Nisan 2008, 18:43:44 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
ERKEKLER HIC BIR ZAMAN

1: Mac onemli degil diziyi seyredelim

2: Birlikte alisverise cikmayi ozledim

4: Sadece salata yiyecegim

5: Galiba yalnis yola saptim bilen birine soralim

6: Ayaktayken sana da bir cay koyayim

7: Karar veremiyorsan iki ayakabiyi da alalim

8: Bu aksam olmaz basim agriyor

9: Aldatmak cok sacma

10: Seninle sohbet etmek varken kahvaltida neden gazete okuyayim?

DEMEZLER!..

Alev bunları nerden buluyon çabuk bana göster  Sırıtan  . Hadi yazmıyayım yazmıyayım diyordum. Sanalkursta bu tarz konuya hiç girmek istemiyorum. Ama en sonunda dayanamayıp gircem. Bu forumu başka sitenin forumunda görsem hemen yazardım. Ama işte hemen sanalkursta yazamıyoruz. Çünkü klavyem basmıyor  Sırıtan  şaka bir yana arkadaşlar. Kiimi erkekler var bu maddelerin bir kaçını yapabilir veya derler. Tabi hiç birisini yapmayanda vardır KUsura bakmayın bayanlar ama Siz kızlarda erkeklerden biraz fazla bir şey istiyorsunuz en çok alışveriş olayı. Yani siz  resmen kendinize eş değil de kendinizi her şey yaptıracağınız bir kişi (kişiliksiz de denebilir) böyle kişiler arıyorsunuz. PEki size bir şey sorcam Sİzin bu dediklerinizi ömür boyu yapsa. siz hayattan sıkılmazmısınız? YAni her dediğinize evet dese yapsa  Hayat monoton olmazmı. Ben evli değilim ama ben bu isteklerin hepsini yapsam çok eminim belli bir zaman sonra kız arkadaşımda beni bırakır. HEr dediğini yapayım. Her alışverişe ok diyeyim Her defasında maç değil dizi seyredelim diyeyim. Zaten kız beni bırakmazsa ben kızı bırakmak zorunda kalırım  Sırıtan Çünkü ben kızla alışverişe gidecem hem para harcayacam, Hemde alışverişi onla yapıp para kazanmayı bırakacam. Zaten ozaman batttık yaaa  Sırıtan Sırıtan Sırıtan   

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #38 : 19 Nisan 2008, 19:27:37 »
  • kader
  • Aktif Üye
  • Nereden: Ankara

• Konuları:19

•  
Tabi haklısın Fatih arkadaşım her zaman yapsınlar demiyoz ki o zaman kavgayı neyden çıkarcaz  Dil çıkaran

Beni Bir Ben Bilirim Bir de Beni Yaradan,Bana Bir Ben Lazımım Bir de Beni Anlayan...
« YANITLA #39 : 19 Nisan 2008, 19:29:23 »
doğru söze ne denir ama erkekler bunun tersini yapıncada kadınlar fedakarlık yapmak zorunda kalıyor en doğrusu bir orta yolunu bulmak Göz kırpan  Her iki tarafta birbirine saygı duymayı ve paylaşımda bulunmayı öğrenmeli  Gülümseme

« YANITLA #40 : 19 Nisan 2008, 19:40:23 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:449

•  
yaa bi iki oyunumuz eğlencemiz onuda mı elimizden alacaksınız yaw Kahkaha
« YANITLA #41 : 19 Nisan 2008, 20:02:52 »
yaa bi iki oyunumuz eğlencemiz onuda mı elimizden alacaksınız yaw Kahkaha

Bişeyinizi aldığımız yokki siz korkuyosunuz alacağız diye  Kahkaha Kahkaha Kahkaha

« YANITLA #42 : 19 Nisan 2008, 20:36:53 »
  • fatih
  • Site Yöneticisi
  • Nereden: İzmir

• Konuları:920

•  
KIzlarda ozaman bunları yapmasın
1-) dedikodu yapmasınlar
2-) Çalışan bayanlarımız nişanlanınce veya evlenince kendilerini geliştirmeyi bırakmasınlar. TEknolojik yönde çalışan bayanlarımız. Kendilerini bırakmasınlar. Aynı zamanda evde oturmaya çalışmasınlar. Evli olmadan önce çalışıyorlarsa evlilikten sonrada çalışsınlar. Erkek istesede istemesede. İstemeeyen erkek varmıdır bilmem.
3-) Evlendiktan sonra  nasıl olsa evlendim artık taamam deyip kendilerini salmasınlar . Kendilerine hep baksınlar
4-) Bir erkek izleyeceği maksumum maç haftada iki gün olur. Cumartesi pazar. Çok nadir avrupa macları oluyor onları saymıyorum Onlar bir bakıma milli maç havası herkes izler. Aama dizilerimiz haftanın 7 günü var. Madem iki günlük maç bayanlara çok geliyor o zaman dizilerde erkeklerin mac izlediği kadar olsun. Geri kalan zamanlarda hep açık oturum haber olur  Sırıtan
5-) Bayanlarıımız birde bir erkeğin maddi acıdan cok zorlayacak şekilde alışveriş yapmasınlar yada alışveriş yapacakları bütceye göre uygun bir erkek bulundumu sorun çözüülür .  

bayanlar bu dedikleri yapsınlar inanın hayat ozamanda güzel olacaktır

Değerli ziyaretçimiz
Linki görebilmek için Lütfen Üye Olunuz veya Giriş Yapınız BU site fatihin sanalkurstakinden sonra yeri işte arada bir istdeğim gibi çizip karalama bölümüm Gülümseme
« YANITLA #43 : 19 Nisan 2008, 21:10:10 »
  • muzy42
  • Bilgin Üye
  • Eğitim Şart !!!

•  
Fatih çok şey istiyon yav. Olmayacak şeyler bunlar. Nerde gördün dedikodu yapmadan durabildiğini . Şaşırmış

« YANITLA #44 : 19 Nisan 2008, 22:22:40 »
  • illegal
  • Ultra Süper Üye
  • BANLANDI
  • Nereden:

• Konuları:449

•  
ect fth abiye katılıyorumm evlenen erkekler erken yaşta ölüyor buda kızların dünyayı ele geçirme politikasıdır Üzgün
Sayfa: 1 2 [3] 4
Bölüm atla: